2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben 10. Haftada kestim (son hafta dozunu aazaltarak) tüp bebek doktorum 10.haftada kes dedi. Perinataloguma söyledim o bişey demedi. 13 nisanda kontrolüm var bundan sonrası perinatologta.

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olurdan yola çıkıyorum. Her hamilenin, hamileliğin, her bebeğin birbirinden farklı olması gibi. Benim plesentanın biri aşağıdaydı ondan devam ettirdi. Sonra serviks kısaldı ondan devam ettiriyor. Daha sonrada erken doğumu engellediğini düşünerek devam edecek sanırım. Son söylediğim tamamen varsayım. Bakalım neler olacak

Doğum yapali 10 gün oldu iki gün önce kesi yerimin üst tarafinda çizgi boyunca hafif şişlik oluşmuş ama kaşıntı, kızarıklık filan yok normal mi bu durum

Doğum yapali 10 gün oldu iki gün önce kesi yerimin üst tarafinda çizgi boyunca hafif şişlik oluşmuş ama kaşıntı, kızarıklık filan yok normal mi bu durum

İlk günler böyle şişlikler olması normal ama 10 gün oldu diyorsunuz şimdiye iyileşmiş olması lazımdı. Bence bir doktora görünmekte fayda var.

Bi doktora gösterin bence ihmal etmeyin ilerlemesi engellenir belki .sizin bebişker küvezden çıktı mı

Bi doktora gösterin bence ihmal etmeyin ilerlemesi engellenir belki .sizin bebişker küvezden çıktı mı
Bir tanesi yarın çıkacak inşallah digeri bekliyor hala onun kusması vardı bir iki gün aç biraktilar bir kaç gündür süt arttırımı yaptılar zayıflamisti

10 gün sonra kontrolü oluyo dikişlerin diye söylemişlerdi sanki? Kontrol etti mi edecek mi? Enfeksiyon olsa anlardın bence iyileşmeye başlamışta olabilir.

10 gün sonra kontrolü oluyo dikişlerin diye söylemişlerdi sanki? Kontrol etti mi edecek mi? Enfeksiyon olsa anlardın bence iyileşmeye başlamışta olabilir.
Kontrolume gittim bir şey yoktu galiba oturmaktan süt sagarken çok eğiliyorum ondan birikme olmus düz yatınca hafifledi şişliği

Aynı sebeplerden dolayı ben de hala kullanıyorum. Erken doğumu engellediği için en az 34.haftaya kadar devam edeceksin diye de söyledi doktorum

Nosking kuzum sende sabah 2 akşam 1 vajinal mi? Dahada yükseltmesinden korkuyorum hele ağızdan derse ölürüm çok sersemletiyor beni
Sabah 2 akşam 2 vajinal gülüm. Ilacın fitil olduğuna kendimi inandırdım ben ağızdan derse yutarken aklıma gelecekleri düşünmek istemiyorum
Hangisi daha etkili ki ağızdan mi vajinal mi?

Sabah 2 akşam 2 vajinal gülüm. Ilacın fitil olduğuna kendimi inandırdım ben ağızdan derse yutarken aklıma gelecekleri düşünmek istemiyorum
Hangisi daha etkili ki ağızdan mi vajinal mi?

Dırım dırım. Vajinal daha etkiliymiş onu demişti zaten. Sabah 2 attığımda yarısından fazlası çıkıyor ama akşamda öyle olsa boşa gitmiş gibi hissederim. Başta bana 3 vajinal 2 ağızdan vermişti günde 5 tanede o günleri unutmaya çalışıyorum. Bazen ağzıma mı attım yoksa neyse işte anladın sen Tekrar aynısına çevirmesinden çok korkuyorum

Vajinal daha etkiliyse çevirmez bence hafta ilerledikçe doğum riski artıyor çünkü. Inşallah yani
Ben hiç ağızdan almadım da hoş yorumlar yok korktum şimdi

Vajinal daha etkiliyse çevirmez bence hafta ilerledikçe doğum riski artıyor çünkü. Inşallah yani
Ben hiç ağızdan almadım da hoş yorumlar yok korktum şimdi

Ben sana şunu söyleyeyim. Hiç bir ilaçla yıkılmam. Antibiyotik içip leylaya döner ya insan ben çıtır çerez gibi yerimde bana mısın demez. Günlük 2.000 mg içtiğimi bilirim o derece. Ama hayatımda ilk defa bir ilaç beni yıktı. Progesteron sen neymişsin be demedim değil. İnşallah hiç ağızdan almak zorunda kalmazsın. Amiiin

Sen de kız inşallah doktor vajinal devam eder biraktirmaya niyeti yoksa da.
O değil de karnımız büyüyünce nasıl koycaz fitili acaba onu da düşünmüyor değilim

Sen de kız inşallah doktor vajinal devam eder biraktirmaya niyeti yoksa da.
O değil de karnımız büyüyünce nasıl koycaz fitili acaba onu da düşünmüyor değilim

Vallaha ben daha neler düşünüyorum başımda daha büyük sıkıntı var fitil nasıl olacak, tırnağımı nasıl kesicem, kıl tüğ bakımım şimdi bile zorluyor. Birde benim koca 3 ay göreve gidecek yanımda yok. Ona yaptırırım diyordum.

Ay onlar da var ayakkabi-corap giymek de sıkıntı ben çoraplarla şimdiden savaşmaya başladım en çok çorap gitmeye çalışırken yoruluyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…