2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Birinin kafası baya aşagıdaymış belki de ondan birden daha da kısalabilir diyo . Yatıyorum hep yatmaktan Ağrıyo artık kemiklerim
Ağrır kız benim şimdiden ağrıyor senin haftandaki ağrıyı tahmin edebiliyorum.
E kafanın aşağıda olması daha iyi değil mi kanala mı girmiş ki?

Bunu kesinlikle yaparım çok teşekkür ederim canım.. umarım faydasını görürüm ... yeminle çıkacak bi yerden diye bekliyordum, nefes darlığı çok zor çocuklar napsın biz büyükler bile bu kadar zorlanıyorken....

Benim doktoruna detaylı bakacak kadar zamanı olacağını sanmıyorum. Başka doktora da ben gidemem. Psikolojim doktorumu aldatıyor gibi hissettirir. Fazla sadık bir tipim
Ana gibi ana herşeyi anlayan her yeri uyuşsada bebeleri görmekten geri durmayan
Öyle bakmasın istemem her zamanki gibi bebişleri iyi desin yeter bana Ama artık foti versin ya hiç fotoğrafları yok bebelerin. Çektiğim videolardan kırpıcam bu gidişle

Sizin cinsiyetler belli mi? Birde gittiğiniz doktor riskli gebeliklere bakan doktor mu yoksa normal kadın doğum doktoru mu ben şuan normal kadın doğum doktoruna gidiyorum ama kararsız kaldım ünv. hast. riskli gebeliklere bakan doktorlar var acaba oraya da gitsem mi diyorum kızlar hepinize soruyorum

Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi

Burda herkes farklı takılıyor. Perinatoloğa gidende var. Çoğumuz tüp bebeğiz kendi doktorlarımızada devam edebiliyoruz. 2 doktor birlikte gidende var. O tamamen sana kalmış bişey.

Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. Hem tecrübesi fazla, hem beni Vücudumu, vereceğim tepkileri tanıyor biliyor. Hemde özel hastane diye tercih etmiştim. Birde bir doktorda olumsuz ve neredeyse canımdan olacağım bir aşılama geçmişim var. O yüzden başka doktora güvenemiyorum.

İlaçlı kadar etki etmesini bekleme ama yinede biraz olsun rahatlatır uyku uyumanı sağlar en azından. Annemin evde buhar makinesi altın değerinde annem, babam koah yeğenim alerjik astım bende sinüzit var baş ağrısı yapıyor onun için kullanıyordum. Kapanın elinde kalır. Nimettir o nimet. Bence herkesin evinde de olmalı

Senin gittigin hasranenin cihazi kotuydu dimi fotografsiz da olmuyor be insan bosuna gitmis gibi hissediyor kendini

Senin gittigin hasranenin cihazi kotuydu dimi fotografsiz da olmuyor be insan bosuna gitmis gibi hissediyor kendini

Evet işte makine kötü doktor iyi hangisi daha önemliye getirince doktoru seçiyorum. Ama hep baştan sona videolu kontrollerim o yüzden istediğim yerde durdurup fotoğraf alabiliyorum. Şunun gibi Yakınlaştıradabiliyorum da Körler sağırlar birbirini ağırlar hali

Eklentiler

• Videoframe_20210314_135509_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…