-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.721
Evet 32 mm32 mm mi? Tüp bebek deyince doktorlar bi irkiliyor zaten anlamadım sebebini. Hayır zor elde edilmiş bir gebelik olabilir ama doğal hamile kalsan sanki bebeklerimiz kıymetli olmayacakmış gibi bi halleri var
Benim 2 hafta önce 30 mm ölçmüştü bence seninki haftana göre çok çok iyi bebeklerin ağırlığını da düşününceEvet 32 mm
Birinin kafası baya aşagıdaymış belki de ondan birden daha da kısalabilir diyo . Yatıyorum hep yatmaktan Ağrıyo artık kemiklerimBenim 2 hafta önce 30 mm ölçmüştü bence seninki haftana göre çok çok iyi bebeklerin ağırlığını da düşününce
Ağrır kız benim şimdiden ağrıyor senin haftandaki ağrıyı tahmin edebiliyorum.Birinin kafası baya aşagıdaymış belki de ondan birden daha da kısalabilir diyo . Yatıyorum hep yatmaktan Ağrıyo artık kemiklerim
Yok kanala girmemiş .ben de bilmiyorumAğrır kız benim şimdiden ağrıyor senin haftandaki ağrıyı tahmin edebiliyorum.
E kafanın aşağıda olması daha iyi değil mi kanala mı girmiş ki?
4-5 hafta daha dursa yetecek inşallah az sabretsin kuzular vaktinde gelsinler inşallahYok kanala girmemiş .ben de bilmiyorumartık düşünmeden yatıyorum sadece
Amin inşallah4-5 hafta daha dursa yetecek inşallah az sabretsin kuzular vaktinde gelsinler inşallah
Insallah :) peki çok bastırdı mi doktor ultrasonu çekerken, birisi oyle yazmisti da .Ayy çok az kalmış hayırlı güzel haberlerini yaz inşallah bize
Hayır verir diye düşünmüştüm ama malesef bebek için zararlıymışTam tozun polenin olduğu mevsim bir de canım ventolin gebelikte kullanılmıyor mu?
Bunu kesinlikle yaparım çok teşekkür ederim canım.. umarım faydasını görürüm ...Yelizcim ventolin kullanamasanda makine varsa ara ara sadece su buharı çek bari açılır biraz. Benimde yeğenim alerjik astımdı ventolin küçükken ağır geliyordu ona sadece su buharı çektiriyorduk rahatlatıyordu. Çok geçmiş olsun. Cidden tamda mevsiminde denk geldi. ilkbahar ayını bende hiç sevmem alerjilerim nedeniyle mahveder benide.
Teşekkür ederim canım sağol...Geçmiş olsun canım bigün bigünü tutmuyor ne yazık ki artık
Benim doktor detaylı bakmıyordu başka doktordan randevu aldım. Bebekleri bütün olarak görmüyorsun zaten beynini inceliyor bir sürü ölçüm yapıyor yüzüne geçiyor falan. Ben eşime dedim hep bak ayağı bak parmakları diye eşim diyor hamur gibi bir sey bu nasıl anlıyorsunanalık işte anliyorsun
Kız sorma masadan kalktım her yerim uyuşmuş
Ama detaylı ultrasonda bakar ya sadece kilosuna suyuna falan bakmıyor her şeyine bakıyor. Tek tek parmaklarını sayıyor kalp damarlarını sayıyor falan öyle. 10 dakikada hayatta bitmez yani bence uzun uzun bakar senin de
Sizin cinsiyetler belli mi? Birde gittiğiniz doktor riskli gebeliklere bakan doktor mu yoksa normal kadın doğum doktoru mu ben şuan normal kadın doğum doktoruna gidiyorum ama kararsız kaldım ünv. hast. riskli gebeliklere bakan doktorlar var acaba oraya da gitsem mi diyorum kızlar hepinize soruyorumBenim doktoruna detaylı bakacak kadar zamanı olacağını sanmıyorum. Başka doktora da ben gidemem. Psikolojim doktorumu aldatıyor gibi hissettirir. Fazla sadık bir tipim
Ana gibi ana herşeyi anlayan her yeri uyuşsada bebeleri görmekten geri durmayan
Öyle bakmasın istemem her zamanki gibi bebişleri iyi desin yeter banaAma artık foti versin ya hiç fotoğrafları yok bebelerin. Çektiğim videolardan kırpıcam bu gidişle
Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebekleriniziMerhaba kızlar malum son haftalara yaklaştım herşey güzel giderken astım başladı ,alerjik olarak seyreden hapşırma nezle ile birlikte .. nefes darlığı çekiyorum ama idare etmek zorundayım kullandığım havayı yazmadı doktor çok zorlanızsan acile geleceksin dedi . Riskli görüyor ilaçlarımı...kaç gün devam eder bilmiyorum... Canım eşim bir panik sormayın üzülüyor onada kıyamıyorum iyiyim diyorum...ne güZel ilerliyordum oysa... ufak tefek olmuştu alıştım ağırlaşmaya ,mide yanmalarına.. kendimize iyi bakalım.. evden çıkmayalım derken şimdilik böyleyim..
Sizin cinsiyetler belli mi? Birde gittiğiniz doktor riskli gebeliklere bakan doktor mu yoksa normal kadın doğum doktoru mu ben şuan normal kadın doğum doktoruna gidiyorum ama kararsız kaldım ünv. hast. riskli gebeliklere bakan doktorlar var acaba oraya da gitsem mi diyorum kızlar hepinize soruyorum
Bunu kesinlikle yaparım çok teşekkür ederim canım.. umarım faydasını görürüm ...yeminle çıkacak bi yerden diye bekliyordum, nefes darlığı çok zor çocuklar napsın biz büyükler bile bu kadar zorlanıyorken....
Asiri bastirmadi ama bebekler uyansin diye birkac kere vurduInsallah :) peki çok bastırdı mi doktor ultrasonu çekerken, birisi oyle yazmisti da .
Senin gittigin hasranenin cihazi kotuydu dimi fotografsiz da olmuyor be insan bosuna gitmis gibi hissediyor kendiniBenim doktoruna detaylı bakacak kadar zamanı olacağını sanmıyorum. Başka doktora da ben gidemem. Psikolojim doktorumu aldatıyor gibi hissettirir. Fazla sadık bir tipim
Ana gibi ana herşeyi anlayan her yeri uyuşsada bebeleri görmekten geri durmayan
Öyle bakmasın istemem her zamanki gibi bebişleri iyi desin yeter banaAma artık foti versin ya hiç fotoğrafları yok bebelerin. Çektiğim videolardan kırpıcam bu gidişle
Senin gittigin hasranenin cihazi kotuydu dimi fotografsiz da olmuyor be insan bosuna gitmis gibi hissediyor kendini