- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.661
Merhaba canım doktorum ciğer geliştirici için şuanlık gerek yok diyor.. bende istiyorum ama şimdi yorumda yapamıyorsunki onun karşısında.. napsam bilemedim.. eşimde soruyor ona hayır diyor..önümüzdeki hafta kontrolde açık açık istiyorum Di cem... içim rahatlar sanki..Galaxyeliz61 canım seninle haftamız aynı .doktorun ciğer geliştirici yapmayı düşünüyor mu ? Rahim ağzı uzunluğun iyice kısalırsa falan yaparız dedi ama bana kalsa ben yaptırmak istiyorum .
Ben de ben yaptırmak istiyorum dicem haftaya kontrolde bakalım yapacak mıMerhaba canım doktorum ciğer geliştirici için şuanlık gerek yok diyor.. bende istiyorum ama şimdi yorumda yapamıyorsunki onun karşısında.. napsam bilemedim.. eşimde soruyor ona hayır diyor..önümüzdeki hafta kontrolde açık açık istiyorum Di cem... içim rahatlar sanki..
Merhaba canım doktorum ciğer geliştirici için şuanlık gerek yok diyor.. bende istiyorum ama şimdi yorumda yapamıyorsunki onun karşısında.. napsam bilemedim.. eşimde soruyor ona hayır diyor..önümüzdeki hafta kontrolde açık açık istiyorum Di cem... içim rahatlar sanki..
Haberleşelim ama benimki 37. Haftayı kafasına koymuş ,geri kalan ağrın olursa gel progesteron iğne başlarız o haftaya kadar gidersin diyor bu aralar bi bu konuda anlaşıyoruzBen de ben yaptırmak istiyorum dicem haftaya kontrolde bakalım yapacak mı
Merhaba canım evet perinatolog ve doktorum aynı hastanede... birinden aldığım sonucu diğerine de gösteriyorum ,enteresan bir tek ikiz hastaları şu dönem benim.. saolsunlar güzelce ilgileniyorlar...Galaxyeliz61 sen perinatologa gidiyorsun değil mi? Sana yapmadıysa bir bildiği mi var acaba dedirtti bana. Sonuçta perinatolog normallerden farklı eğitimlerde alıyorlardır.
Ben hala hap şeklinde kullanıyorum...Kızlar hepiniz progestan kullaniyomusunuz bi sıkıntı olmasa bile
Merhaba canım evet perinatolog ve doktorum aynı hastanede... birinden aldığım sonucu diğerine de gösteriyorum ,enteresan bir tek ikiz hastaları şu dönem benim.. saolsunlar güzelce ilgileniyorlar...
Kızlar hepiniz progestan kullaniyomusunuz bi sıkıntı olmasa bile
Evet var. Özelikle ağrılarım fazla her an adet olacakmışım gibi sankiHayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah
Keselerin boyutlarını hiç bilmiyorum inanın, doktor içlerinin dolu göründüğünü söyledi. Sadece bunu biliyorum.
Mide bulantınız, karın kasık bel ağrınız var mı?
Ewt canım Trabzon ... perinatoloğumu özellikle tavsiye ederim diş doktorum bile ona gidiyor .. En ince ayrıntısına kadar inceliyor ama hastası çok sıra almakta güçlük çekiyorsun...Peki Trabzon da mısın yanlış mı hatırlıyorum. Bende detaylıda başka doktora göstermek istiyorum. Özellikle perinatolog olursa iyi olur diye düşündüm. Ona göre araştırayım önce buradan sorayım dedim. Senin sistem güzelmiş
Ben 21. Haftama kadar progestan kullanmadım. Daha sonra hafif kasılmalar var diye başladık. Bugünkü muayenemde kasılma görülmediKızlar hepiniz progestan kullaniyomusunuz bi sıkıntı olmasa bile
Ewt canım Trabzon ... perinatoloğumu özellikle tavsiye ederim diş doktorum bile ona gidiyor .. En ince ayrıntısına kadar inceliyor ama hastası çok sıra almakta güçlük çekiyorsun...
Kızlar merhaba, ben normalde tıp merkezine gidip kan takibi yaptırıyordum, 4er gün arayla tıp merkezinden sonucum 27, 239, ve bugünde 2814 çıkmış. Yani ilki 3 kat ve bugünkünde ise 3 katından fazla artış olmuş.bugün 4+2 yim. Ne diyorsunuz sonuca sizce ikiz olma ihtimali var mıdır tecbürelerinize göre?
Aa ben tüp bebeğimi medicalde yaptırdım çok şükür orda Hasan beyde 2. Denemede tutundular...uzun bir zaman ona gittim takibimi o yaptı...benim için çok özeldir.. şimdi kadın doğum ve çocuk hastanesi olan numune kampüsüne gidiyorum.. doktorum Ömür bey ,perinatoloğum Onur Kaya... devlet hastanesi ama bebekler için yoğun bakım ünitesi bulunuyor ,medicalde n oraya gönderilen bile oluyor.. Bu yüzden tam teşekküllü düzenli olarak ordayım canım.. randevuların hafta içi olursa bir o kadar daha rahat edersin..Bende Trabzondayım. Buralarda yabancı olduğumdan Medical Park ile başladım öyle gidiyorum. Seninki hangi hastanede adı ne? Gerçi eşim göreve gidecek ben yine gidemeyebilirim ama aklımda da olsun.
Ben de çok geç gördüm mesajınızı ama tesadüfen tanıdıklarımın tavsiyesi ile Engin hocaya muayene oldum ve memnum kaldım. Acaba siz perinatolojiye de aynı hastanede mi gittiniz, hangi doktorla görüştünüz ?Tesadufen simdi gordum mesajinizi, Engin Turkgeldi'yi oneririm Koc Universitesi hastanesinde
13. Haftaya kadar kullandımKızlar hepiniz progestan kullaniyomusunuz bi sıkıntı olmasa bile
Aa ben tüp bebeğimi medicalde yaptırdım çok şükür orda Hasan beyde 2. Denemede tutundular...uzun bir zaman ona gittim takibimi o yaptı...benim için çok özeldir.. şimdi kadın doğum ve çocuk hastanesi olan numune kampüsüne gidiyorum.. doktorum Ömür bey ,perinatoloğum Onur Kaya... devlet hastanesi ama bebekler için yoğun bakım ünitesi bulunuyor ,medicalde n oraya gönderilen bile oluyor.. Bu yüzden tam teşekküllü düzenli olarak ordayım canım.. randevuların hafta içi olursa bir o kadar daha rahat edersin..
Kızlar hepiniz progestan kullaniyomusunuz bi sıkıntı olmasa