2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba ben de bugun ikizlere hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik hamileyim haftaya kalp atimlarini duyacagiz inşallah
Merhaba ben de 6 haftalık ikizlere hamileyim, 2.keseyi dün gördük. Haftaya kalp atışını duyacağız kısmetse
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İkizlerde kalp atışı biraz geç duyulabiliyormuş diye duymuştum.. umarım herşey yolunda gider

Kızlar merhaba
27 şubatta çift embriyo transferi oldum. Testlerim hepsi pozitif. Bu haftaya kadar tek kese gördük dün tekrar muayene (7+0) olduğumda çift kese gördü dr bebeklerin küçük olduğunu söyledi. Kalp atışını duymamıza daha 10 gün var dedi bebekler haftasından daha küçükmüş.
Böyle bir tecrübe yaşayan var mı? Boş gebelik vs olabilir mi?

Merhaba ben de 6 haftalık ikizlere hamileyim, 2.keseyi dün gördük. Haftaya kalp atışını duyacağız kısmetse
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin. Bende ikinci keseyi 7+0 da gördüm. Dr bana daha 10 gün var dedi kalp atışını duymamıza dedi, keselerin mm leri kaç acaba ?

Kızlar bende ikizlere hamileyim 20. haftamdayim ikiz gebelikde karın daha mi cok büyüyor benim şimdilik normal ama zaten minyon tipliyim cok aşırı büyüyormu tekil gebeliğe göre

Kızlar bende ikizlere hamileyim 20. haftamdayim ikiz gebelikde karın daha mi cok büyüyor benim şimdilik normal ama zaten minyon tipliyim cok aşırı büyüyormu tekil gebeliğe göre
Bence o genetik yapıyla alakalı tekil gebelik olup da karnı kocaman olanlar da var

Amin. Bende ikinci keseyi 7+0 da gördüm. Dr bana daha 10 gün var dedi kalp atışını duymamıza dedi, keselerin mm leri kaç acaba ?
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah
Keselerin boyutlarını hiç bilmiyorum inanın, doktor içlerinin dolu göründüğünü söyledi. Sadece bunu biliyorum.
Mide bulantınız, karın kasık bel ağrınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…