-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.641
29.haftada belim çok ağrıyordu onda girdim .tekrar girmedim .şuan 2 haftada 1 çağırıyor .haftaya randevum var haftada 1 e düşürür heraldekızlar nst-e kaçıncı hafta itibariyle girdiniz? ve kontrolleriniz ne zaman haftada 1-e indi?
Benim magnezyum ve kalsiyum ayriydi canim. Magnezyum eritilen turdendi calsiyum hap seklindeydiMg ve Ca ayrı ayrı kullanan var mı
Ben ayrı kullanıyorum. Hatta 2 farklı magnezyum verildi banaMg ve Ca ayrı ayrı kullanan var mı
27+1 oldum bugünSiz kaç haftalık oldunuz.
Merhaba ben de 6 haftalık ikizlere hamileyim, 2.keseyi dün gördük. Haftaya kalp atışını duyacağız kısmetseMerhaba ben de bugun ikizlere hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik hamileyim haftaya kalp atimlarini duyacagiz inşallah
Hayırlı olsun gözünüz aydın aramıza hoşgeldiniz.Merhaba ben de 6 haftalık ikizlere hamileyim, 2.keseyi dün gördük. Haftaya kalp atışını duyacağız kısmetse
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun tebriik ederiim amiin inşallahhMerhaba ben de 6 haftalık ikizlere hamileyim, 2.keseyi dün gördük. Haftaya kalp atışını duyacağız kısmetse
Benim magnezyum ve kalsiyum ayriydi canim. Magnezyum eritilen turdendi calsiyum hap seklindeydi
Bana doktor magnezyum vermedi de kendim aldım daha yeni sonuçta vitamin herkes kullanıyor diye düşündümBen ayrı kullanıyorum. Hatta 2 farklı magnezyum verildi bana
Teşekkür ederimHayırlı olsun gözünüz aydın aramıza hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim...Hayirli olsun tebriik ederiim amiin inşallahh
İkizlerde kalp atışı biraz geç duyulabiliyormuş diye duymuştum.. umarım herşey yolunda giderKesın kalp atısında belli olur. 2 kese vardı birinın içi boştu. Kalp atısına gittigimde 2 kese dolu yanı kalp atısı vardı.
Arkadadımın 2 kese vardı ıkısı dolu gözüküyor dedi doktoru. Kalp atısında birinin var digerinin yok dedi
Bu arada betalarımız aynı.
Amin. Bende ikinci keseyi 7+0 da gördüm. Dr bana daha 10 gün var dedi kalp atışını duymamıza dedi, keselerin mm leri kaç acaba ?Merhaba ben de 6 haftalık ikizlere hamileyim, 2.keseyi dün gördük. Haftaya kalp atışını duyacağız kısmetse
Sizinde çift gebelik mi?Hayırlı olsun gözünüz aydın aramıza hoşgeldiniz.
Bence o genetik yapıyla alakalı tekil gebelik olup da karnı kocaman olanlar da varKızlar bende ikizlere hamileyim 20. haftamdayim ikiz gebelikde karın daha mi cok büyüyor benim şimdilik normal ama zaten minyon tipliyim cok aşırı büyüyormu tekil gebeliğe göre
Amin. Bende ikinci keseyi 7+0 da gördüm. Dr bana daha 10 gün var dedi kalp atışını duymamıza dedi, keselerin mm leri kaç acaba ?
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallahAmin. Bende ikinci keseyi 7+0 da gördüm. Dr bana daha 10 gün var dedi kalp atışını duymamıza dedi, keselerin mm leri kaç acaba ?
Amın. Evet kişiden kişiye degişiyorİkizlerde kalp atışı biraz geç duyulabiliyormuş diye duymuştum.. umarım herşey yolunda gider