- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.621
Evet bizi en iyi bizim gibiler anlar.Buradaki çoğunluk tüpçü zaten. Cidden hepimiz damdan düştük. Halinizi en iyi biz anlarız. Endişeler hiç bitmiyor. Ne zaman kucaklara alındı o zaman rahatladılar. Bizde o yüzden şafak sayıyoruz.
Ayy inşallah o günleri de görmek nasip olsun.Bilirim bilmez miyim. Hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlıyor insan inşallah yakında hissedeceksin
Haklısınız. Bizim genetikte var ama klomen kullandığım ay olmuştu. Onun da etkisi var diye düşünüyorum.
İnşallah onun da kalp atışını duyarsınız hayırlısıyla
Nstye 30. Haftadan sonra başladım haftada 1 kontrolede 33 ten sonra. Ama sanırım burda daha erken başlayanlarda var. Tamamen semin hamileliğine özelde bir yol haritası çıkartabilirler. Kaç haftalıksın?kızlar nst-e kaçıncı hafta itibariyle girdiniz? ve kontrolleriniz ne zaman haftada 1-e indi?
Evet 1 hafta sorun değil ama fark daha da açılırsa diye korkuyorum. Dünden beridir de sağ tarafımda ağrı var üzüntüden galibaCanim benim de biri en basindan beri ortalama 1 hafta geriydi bazen 5 gun bazen 4 gun bazen 1 hafta geri cikti hic sorun degil kendini uzme bos yerehatta doktora sordum bunlar cift yumurta geri olmasi sorum degil dedi
30 gr fark var aralarında. Dr fark erken başladı diyince korktum açıkçası. Endişem giderek bu fark açılır mı onu düşünüyorum dünden beridir1 hafta dedigin kilolarında kaç gram fark? benim ilk baştan hep birtanesi 10-20gram falan fazla çıkıyordu 2hafta sonra yakaliyordu. ama son zamanlarda eşitlenmedi. 23+5de kız 658. oğlan 588gramdı. en son kontrolde 26+0da biri 904gram olmuş diğeri 722. fark çokmu açılmış diye sordum hayır merak etme dedi doktorum. ama oğlan kızı yakalayamazsa durum nasıl olucak hiçbilmiyorum. haftaya randevum var merak ve endişe içindeyim. onun dışında hiç bir sorunum yok herşey gayet yolunda
Ben de beslenmeme dikkat ediyorum. Umarım aralarındaki fark açılmaz. Ay aklıma neler geliyor bilseniz. 2 hafta sonra kontrol var. Zaman geçmiyor sankiSelam canım benim kızların arasında da bir hafta fark vardı hep başından beri . Şimdi 20. Haftadayım kapanmış o fark . Doktorum bu tarz şeylerin çok normal olduğunu söyledi İkiz gebelikte. Korkacak bir şey yok yani. Süt ve yoğurt yemeye özen gösterdim o kadar .Ekmek fazla yemiyorum hep sebze yemekleri baklagil meyve bu tarz besleniyorum .
27+0 oldum bugün. en başından 2haftada bir kontrollerim. çok şükür bir sıkıntım rahatsızlığım hiç olmadı. ama internette ikizlerde nst 28.haftadan başlanıyor diye yazılar okuyunca merak ettim çünkü dr daha onunla ilgili birşey söylemedi. zaten 36-37arasına da dogum planliyoruzNstye 30. Haftadan sonra başladım haftada 1 kontrolede 33 ten sonra. Ama sanırım burda daha erken başlayanlarda var. Tamamen semin hamileliğine özelde bir yol haritası çıkartabilirler. Kaç haftalıksın?
yok kuzum ya 30gram da farkmı. hiç kafana takma. ilk haftalardan itibaren bir kontrolde gidiyordumki benim kız 10-20-30 gram önde. 2hafta sonra kontrole gidiyordum ikisi de eşitlenmiş. 2hafta sonra yine önde. 2hafta sonra yine eşit. bu şekilde bugüne kadar geldik. son iki kontrolde fark bana gore çoğaldı dr ona bile normal hiç bir sorun yok dedi. çarşambaya yine gidicem bakalım ne durumdalar. zaten onemli olan küçük bebegin de büyümesi. organlarının falan gelişmesi30 gr fark var aralarında. Dr fark erken başladı diyince korktum açıkçası. Endişem giderek bu fark açılır mı onu düşünüyorum dünden beridir
Evet 1 hafta sorun değil ama fark daha da açılırsa diye korkuyorum. Dünden beridir de sağ tarafımda ağrı var üzüntüden galiba
İnş ne güzel şeyler dediniz. Stres karnımda ağrı bile yaptı geçmiyor. Şimdi Dr a haber verdim. Bakalım ne diyecek. Bu ağrıyı kendime yaşatınca azcık aklım başıma geldiEndişe, stres, moral bozma, üzülme bunlar bebişlere zararlı annesi. Onlar büyürler sen hiç kafana takma.Ne kadar rahat olursan o kadar iyi ben onu anladım. Mutlu ol ki güzel güzel büyüsünler onlarda mutlu olsunlar.
Geçen 2 hafta önce plesentam aşağıdaydı tüh vah dedim geldim burada yukarı çıkar dedi arkadaşlar bende birdaha hiç düşünmedim. 2 hafta içinde hemen yukarı çıkmış. Stres yapsaydım eminimki bir kaç hafta gecikecek iyice gerilecektim.
İnsallah devam eder canim icini ferah tut benim de oyleydi ortalama 1 hafta kadar geri devam etti cok sukur sorun olmadi
Benim 1 haftayi gectigi oldu farkin canim hatta dogduklarinda 4 cm kadar boy farklari vardi halen fark devam ediyor hem boy hem kilo ama sukur sagliklari iyi endiselenme bebekleri uzmeEvet 1 hafta sorun değil ama fark daha da açılırsa diye korkuyorum. Dünden beridir de sağ tarafımda ağrı var üzüntüden galiba
Siz kaç haftalık oldunuz.yok kuzum ya 30gram da farkmı. hiç kafana takma. ilk haftalardan itibaren bir kontrolde gidiyordumki benim kız 10-20-30 gram önde. 2hafta sonra kontrole gidiyordum ikisi de eşitlenmiş. 2hafta sonra yine önde. 2hafta sonra yine eşit. bu şekilde bugüne kadar geldik. son iki kontrolde fark bana gore çoğaldı dr ona bile normal hiç bir sorun yok dedi. çarşambaya yine gidicem bakalım ne durumdalar. zaten onemli olan küçük bebegin de büyümesi. organlarının falan gelişmesi
Benim 17.haftada 50 gram fark vardı 1 hafta geride miymiş? Doktor normal bunlar tahmini değerler demişti hiç takilmadim valla.Siz kaç haftalık oldunuz.
Bugünkü strese bağlı karın ağrım zaten bana ders oldu. Şuan itibariyle unutuyorum bu durumu 2 haftalığına. Teşekkür ederimBenim 17.haftada 50 gram fark vardı 1 hafta geride miymiş? Doktor normal bunlar tahmini değerler demişti hiç takilmadim valla.
En son 19+3te gitmiştik fark 10 grama düşmüştü. Bence stres çok etkiliyor belki benimkilerin farkı 10 gündü 17.haftada. Ama doktor normal deyince hiç önemsemedim stres yapsam belki daha açılakcakti fark.
Onlar bir şekilde birbirine yetişiyor canım stresten uzak durmaya çalış
Kontrole rahat git canım en azından bebeklerini görecek olmanın heyecanıyla git. Güzel haberlerini bekliyoruzBugünkü strese bağlı karın ağrım zaten bana ders oldu. Şuan itibariyle unutuyorum bu durumu 2 haftalığına. Teşekkür ederim
Benim de son haftalar öyleydi hep tahmini yapabiliyordu doktorum birinin kilosu dediğinden biraz düşük çıktı sadece hafta ilerledikçe çok bakamiyorlarHaftası ileri olan arkadaşlar son haftalarda bebeklerin kiloları ile ilgili ne diyorlardı. Artık tahmini veriyorlar bana pek ölçülemiyormuş. Sizde durum. Asıl ilerledi yada ilerliyor?
Ben ilk 29+ 1de girdim...kızlar nst-e kaçıncı hafta itibariyle girdiniz? ve kontrolleriniz ne zaman haftada 1-e indi?