2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Allah yardımcımız olsun Düşündükçe başıma ağrılar giriyor ama yavaştan bende başlasam fena olmayacak. Dediğin gibi indirim kovalamak daha iyi sanırım. Hazır daha doğuma zaman varken

Benim en baştan beri hep biri diğerine göre geri normal dedi iki doktor da .fark çok açılırsa sıkıntı

Alışveriş için indirim takip edin kızlar uygulamalarını indirip . Ben nerdeyse herşeyi Şubat indiriminden aldım e bebeğin.zaten evde yatınca internetten araştırıp aldım iyi oldu

Allah yardımcımız olsun Düşündükçe başıma ağrılar giriyor ama yavaştan bende başlasam fena olmayacak. Dediğin gibi indirim kovalamak daha iyi sanırım. Hazır daha doğuma zaman varken
Hediye gelme ihtimali en düşük şeylerden başla emzirme yastığı, göğüs kalkanı gibi

merhaba
Yazınızı epey olmuş yazalı .

ben de bugün doktora gittiğimde ikinci bir kese farkettiyse ilk kese görüldüğünde yoktu . Kesenin biri daha büyük ve bebek var kalp atıyor .
Fakat diğer kese biraz daha küçük ve henüz bebek görünmüyor .
İki hafta sonra tekrar gideceğim . Sizce ikinci kesede bebek olur mu . Sizin süreciniz nasıl oldu

cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Göğüs kalkanı hediye alacak arkadaşlar nasip eyle Allahım
Yaa geçen bi arkadasim bana bir sürü süt saklama poşeti bi de göğüs ucu kremi verdi nasıl sevindim anlatamam
Ama herkes anlaşmış gibi hırka yelek örüyor kimse de bu garibana bi hastane çıkışı alam birer tane puset alam demiyor

İnş öyledir. Bundan sonrasına bağlı her şey. Büyümeye devam ederse sorun yok. 2 hafta sonra kontrol var. Nasıl geçecek bilmiyorum. Beslenmeme de çok dikkat ediyordum oysa ki. Daha ne yiyip içecem. Bununla da pek ilgisi yok dedi dr

Benim en baştan beri hep biri diğerine göre geri normal dedi iki doktor da .fark çok açılırsa sıkıntı
İnş fark açılmaz. Valla kontrollere gitmeye korkar oldum. Keyfini çıkararak ilerleyebilsem keşke. Bir sonraki kontrolü bekleyecez. Allah yardımcımız olsun

Beslenmeyle ilgili değil o sen istersen hicbir şey yeme bebek besinsiz kalmaz seni sömürür demişti doktorum. O konuda ici rahat olsun yani. Tüp bebekse eğer bi de üstüne dondurulmuş transfer olduysan da fark olabilir. Bebeklerin büyümesi hücre bölünmesiyle alakalı ya. Dondurulmuş embriyolarda aynı gün döllenmiş bile olsa bölüme hızları aynı olmuyormuş o yüzden fark çıkabilirmiş. Benim ilk haftalarda fark çıkınca doktorum böyle demisti

Tüp bebek değil ama klomen le gebe kaldım. Benimki 17.haftada çıktı biraz garip geldi bana açıkçası başlarda her şey normal ilerledi. Normalde bu farklar 30.haftalarda ortaya çıkıyor. Dr da erken zamanlar diyince kafamda neler neler kurdum. 2 hafta sonra bakalım neler olacak. Zaman geçmiyor

Fark açılmaz bence ya ıyi düşün her şey iyi olacak inşallah. Doktor da neden strese sokmuş ki durduk yere biraz takip etseymiş bari gelişimlerini de öyle fark olduğunu söyleseymiş keşke

Canim benim de biri en basindan beri ortalama 1 hafta geriydi bazen 5 gun bazen 4 gun bazen 1 hafta geri cikti hic sorun degil kendini uzme bos yere hatta doktora sordum bunlar cift yumurta geri olmasi sorum degil dedi

23 martta bebeklerimizi kucagimiza aldik sukurler olsun.37+1 de planli dogum oldu.Kızımız 3175 gr oglumuz 2680gr. Cok şükür hepimizin sagligi iyi.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürleri olsun Darısı başımıza benzer kilolar ve haftalarda inşallah

1 hafta dedigin kilolarında kaç gram fark? benim ilk baştan hep birtanesi 10-20gram falan fazla çıkıyordu 2hafta sonra yakaliyordu. ama son zamanlarda eşitlenmedi. 23+5de kız 658. oğlan 588gramdı. en son kontrolde 26+0da biri 904gram olmuş diğeri 722. fark çokmu açılmış diye sordum hayır merak etme dedi doktorum. ama oğlan kızı yakalayamazsa durum nasıl olucak hiçbilmiyorum. haftaya randevum var merak ve endişe içindeyim. onun dışında hiç bir sorunum yok herşey gayet yolunda

23 martta bebeklerimizi kucagimiza aldik sukurler olsun.37+1 de planli dogum oldu.Kızımız 3175 gr oglumuz 2680gr. Cok şükür hepimizin sagligi iyi.
Maşallah masallah ne kadar guzel kilolari rabbim saglikli hayirli omurler nasip etsin bize de boyle saglikli dogumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…