- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.601
Selam canım benim kızların arasında da bir hafta fark vardı hep başından beri . Şimdi 20. Haftadayım kapanmış o fark . Doktorum bu tarz şeylerin çok normal olduğunu söyledi İkiz gebelikte. Korkacak bir şey yok yani. Süt ve yoğurt yemeye özen gösterdim o kadar .Ekmek fazla yemiyorum hep sebze yemekleri baklagil meyve bu tarz besleniyorum .kızlar benim ikizlerden biri 1 hafta geriymiş diğerine göre. Şuan 17+5 im. Dr bu farkın oluşması erken biraz dedi. Beslenmeyle bir alakası yok dedi. Canım çok sıkıldı. 2 hafta sonra tekrar kontrol var. Bu fark açılmaz umarım. Böyle bir durum yaşayan var mı. Neler yaptınız düzeldi mi
İnşallah bana da günler hiç geçmiyor sizin haftalarınıza sağlıklı bir şekilde geliriz inşallah tüp bebek tedavisiyle olunca hep bir korku endişe oluyor insanda inşallah bizde sağ salim kavuşuruz bebeklerimizeBu haftaları görmek imkansız gibi geliyordu Rabbim sağ salim doğduklarını görmeyi de nasip etsin inşallah
Benim de ilk seferde birinin kalp atisi cok derinden duyulmustu canim
Kesinlikle öyle onlar iyi olsun sağlıklı olsun önemli olan tek şey senin kaçıncı denemende oldu canım benim 5. tüp bebek denemede oldu. 15 yıllık evliyimCok teşekkur ederiiimyeter ki saglikli iyi olsunlarda varsin zaman gecmesin çook bekledim onlari ,
Benim ilk denememdi canim.. seninde ikizdi dimi rabbim ne guzel mukafatini en guzel sekilde vermiş insallah sagsalim kucagimiza aliriz yavrularimiziKesinlikle öyle onlar iyi olsun sağlıklı olsun önemli olan tek şey senin kaçıncı denemende oldu canım benim 5. tüp bebek denemede oldu. 15 yıllık evliyim
Maşallah canım evet benimde ikiz çok şükür biz bir isterken rabbim iki verdi. Amin sağ salim alalım inşallahBenim ilk denememdi canim.. seninde ikizdi dimi rabbim ne guzel mukafatini en guzel sekilde vermiş insallah sagsalim kucagimiza aliriz yavrularimizi
Bel agrilarin oluyormu benim simdiden başladi yattigimda ayrilacak gibi oluyorMaşallah canım evet benimde ikiz çok şükür biz bir isterken rabbim iki verdi. Amin sağ salim alalım inşallah
Ah bu bel ağrısı tek şikayetim diyebilirim çok şükür başka bir sıkıntım yok. Biraz ayakla kalayım dayanamıyorum oturacak yer bulamasam yere oturucam o derece dinlenince geçiyor çok şükür. Kendimi en iyi sabahları uyandığımda dinç hissediyorum akşamları 10 da uyuyakalıyorum. Oturarak çalışmama rağmen akşam eve gittiğimde yatıp kalıyorum hepsine razıyım yeter ki bebeklerim sağlıklı olsun iyi olsun ben onlar için çok emek harcadım, çok acılar yaşadım çok, operasyonlar geçirdim ama tabi yinede hep kolay bir hamileliğim olsun diye dua ediyorum.Bel agrilarin oluyormu benim simdiden başladi yattigimda ayrilacak gibi oluyor
Sağlıkla kucağımıza alacağız. Emeğin ne büyük. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza kavuştursun. Benim 2. Denememdi 2. Senemdi. Bir de ben diyorum ne zor diye :) ah ah... dinlenerek kendini yormayarak keyif alarak geçirmeye çalış kuzumAh bu bel ağrısı tek şikayetim diyebilirim çok şükür başka bir sıkıntım yok. Biraz ayakla kalayım dayanamıyorum oturacak yer bulamasam yere oturucam o derece dinlenince geçiyor çok şükür. Kendimi en iyi sabahları uyandığımda dinç hissediyorum akşamları 10 da uyuyakalıyorum. Oturarak çalışmama rağmen akşam eve gittiğimde yatıp kalıyorum hepsine razıyım yeter ki bebeklerim sağlıklı olsun iyi olsun ben onlar için çok emek harcadım, çok acılar yaşadım çok, operasyonlar geçirdim ama tabi yinede hep kolay bir hamileliğim olsun diye dua ediyorum.
İnşallah Canım Amin yaşadığım acıların hepsi ekranda kalp atışlarını duyduğum an geçti diyebilirim ne kadar şükretsem az. İş yerimde çoğu kişi biliyor ve bir bayram havası var ellerinden gelse yemeğimi bile onlar yedirecek diyebilirim benden daha çok beni düşünüyorlar çok yormuyorlar beni. Eşim ve annem de evde çok destek oluyorlar. Ohss olduğun zamanlarını hatırlıyorum başka topikte bende hafif geçirdim seninki kadar şiddetli değildi. Umarım hepimiz çok güzel bir hamilelik süreci yaşarız. Seneye bu zamanlar bebeklerimizin yaramazlıklarından bahsederiz inşallahSağlıkla kucağımıza alacağız. Emeğin ne büyük. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza kavuştursun. Benim 2. Denememdi 2. Senemdi. Bir de ben diyorum ne zor diye :) ah ah... dinlenerek kendini yormayarak keyif alarak geçirmeye çalış kuzum
Tüp bebek anneleri hep bir gergin oluyolar ikiz anneleri de keza öyleAma inşallah süreç çok güzel geçecek. Ben orta-ağır ohss geçirerek gözyaşları acılar içinde başladım hamileliğe. Ama sonrasında kusmam olmadı. Hafif halsizlik uyku hali o kadar da olacak artık
İnşallahh sikintisiz cok guzel bi gebelik gecirip sagsalim kucagina alacaksin inşallahhhh o kotu gunleri kucagina aldigin an unutacaksinAh bu bel ağrısı tek şikayetim diyebilirim çok şükür başka bir sıkıntım yok. Biraz ayakla kalayım dayanamıyorum oturacak yer bulamasam yere oturucam o derece dinlenince geçiyor çok şükür. Kendimi en iyi sabahları uyandığımda dinç hissediyorum akşamları 10 da uyuyakalıyorum. Oturarak çalışmama rağmen akşam eve gittiğimde yatıp kalıyorum hepsine razıyım yeter ki bebeklerim sağlıklı olsun iyi olsun ben onlar için çok emek harcadım, çok acılar yaşadım çok, operasyonlar geçirdim ama tabi yinede hep kolay bir hamileliğim olsun diye dua ediyorum.
İnşallah bana da günler hiç geçmiyor sizin haftalarınıza sağlıklı bir şekilde geliriz inşallah tüp bebek tedavisiyle olunca hep bir korku endişe oluyor insanda inşallah bizde sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
Merhaba canım. 6+1 de tek kese göründü. Kalp atışı yoktu. 7+3 tek bebek tek kalp atışı. 10+0 da çift kese çift kalp atışı vardı. O zaman öğrendim ikiz olduğunu. Allah tan ümit kesilmezArkadaşlar bana yardımcı olur musunuz
4+5 te ilk yaptırdığım beta 4432 idi tekrar yaptırmaya gerek yok dedi doktor gayet güzel yüksek bi değer dedi
5+1 de tek kese
6+5 te çift kese ama tek kalp atışı
7+6 da çift kese tek kalp atışı
bende durum bu , ikinci kesede bebiş oluşma ihtimali nedir sizce
kaybolup gider mi
iki kesenin biri diğerinden en fazla ne kadar geride olabilir
lütfen bilginiz varsa bana cevap verebilir misiniz
Mucize gibi birşey ya Rabbim e şükürler olsun diğeri baya sonra ortaya çıkıyorMerhaba canım. 6+1 de tek kese göründü. Kalp atışı yoktu. 7+3 tek bebek tek kalp atışı. 10+0 da çift kese çift kalp atışı vardı. O zaman öğrendim ikiz olduğunu. Allah tan ümit kesilmez
Maşallah ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder inşallahMerhaba canım. 6+1 de tek kese göründü. Kalp atışı yoktu. 7+3 tek bebek tek kalp atışı. 10+0 da çift kese çift kalp atışı vardı. O zaman öğrendim ikiz olduğunu. Allah tan ümit kesilmez
Mucize oldu bizim içinde. Baya baya süpriz oldu. Allah isteyen herkese nasip etsinnMucize gibi birşey ya Rabbim e şükürler olsun diğeri baya sonra ortaya çıkıyor
Amin canım. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.Maşallah ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder inşallah
Ayy iinşallah sağlıklı bir şekilde bana da nasip olur .
Peki sonradan görülen kese ve bebişle diğeri
Arasında gelişim açısından çok fark var mı ?
Anladım çok teşekkür ederim umarım bana da nasip olur ikiz annesi olmakMucize oldu bizim içinde. Baya baya süpriz oldu. Allah isteyen herkese nasip etsinn
Amin canım. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
En son bir ay önce doktora gittiğimde kızım oğlumdan 5 6 gün gün küçük çıktı. Yarın randevumuz var. Bakalım nasıl olcak. Aralarında çok bi sıkıntı yok yani. Çift yumurtalarda aralarında illaki fark oluyo genelde
Haklısınız. Bizim genetikte var ama klomen kullandığım ay olmuştu. Onun da etkisi var diye düşünüyorum.Anladım çok teşekkür ederim umarım bana da nasip olur ikiz annesi olmak
bizde doğal yolla oldu tedavi olmadık bu sebeple hiç beklemiyordum ama çift kese dendiği an mutluluktan havalara uçtuk
şimdi kalp atışı yok dendikçe ister istemez çok üzülüyoruz
Bilirim bilmez miyim. Hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlıyor insan inşallah yakında hissedeceksinİnşallah bana da günler hiç geçmiyor sizin haftalarınıza sağlıklı bir şekilde geliriz inşallah tüp bebek tedavisiyle olunca hep bir korku endişe oluyor insanda inşallah bizde sağ salim kavuşuruz bebeklerimize