-
- Konu Sahibi incikartanesi
Sanırım 24+0 olunca o günler gelsin de kurum kabul etmezse 1 hafta daha çalışırız:)
Aslında bu konuyu ben de düşünüyorum çünkü doğum sonrası ücretsiz izin kullanma durumunda değilim ama şu anda bulunduğum yerde vakalar o kadar çok ki açıkçası evden çıkmak istemiyorum pekBen ozel sektordeyim. Bebeklerle daha fazla vakit gecireyim diye 34 e kadar calismayi planliyorum vucut izin verirse.
Ben o konuda rahatim ama o gun geldiginde ne olur onu da bilmiyorum. Suanki isleyisle ucretsiz izin ve yari zamanli kullanmamda sorun yok, onu bile konustum.Aslında bu konuyu ben de düşünüyorum çünkü doğum sonrası ücretsiz izin kullanma durumunda değilim ama şu anda bulunduğum yerde vakalar o kadar çok ki açıkçası evden çıkmak istemiyorum pek
Amin İnşaAllah canm benim hayırlı doğumlarımız olsun ALLAHIN izniyleArkadaşlar merhaba, bende ıkizlere hamileyim. Nasıl hissediyorsunuz? Benim arada sizi şeklinde ağrı oluyor. Çok okudum, sordum normalmiş. Sadece daha halsiz hissediyorum. Nefes nefese kalıyorum sürekli. Allah hepimize sağlıklı mutlu doğumlar nasip etsin inşallah
Bence sayılırsın ama sorun şu ki idari izin demek amirin takdiri demek bazi kurum amirleri izin vermemişamirine de bağlı biraz
Maşallah canım sağlıkla büyüt evlatlarını.Tüp bebek miydi seninde?Merhaba arkadaşlar maşallah hamişlerimize darısı tüm isteyenlere..Topici görünce tedavi gördüğüm bir umut arayarak burda sayfa sayfa gezdiğim zamanlar geldi aklıma. Şimdi iki yaşında bücürlerimle yazıyorum çok şükür.. Hatta yazarken kolumu çekiştiriyorlar. Zor ama güzel duygular.. Allah'ım her isteyene nasip etsin anne olmak isteyen anneliği hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
MRB canım nefes nefese kaldığında mutlaka tansiyonuna baktır bnde öyleydim ve 9.hafta itibariyle tansiyon ilacına başladım sabah akşam içiyorum.Arkadaşlar merhaba, bende ıkizlere hamileyim. Nasıl hissediyorsunuz? Benim arada sizi şeklinde ağrı oluyor. Çok okudum, sordum normalmiş. Sadece daha halsiz hissediyorum. Nefes nefese kalıyorum sürekli. Allah hepimize sağlıklı mutlu doğumlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım.. Evet tüp bebek.Maşallah canım sağlıkla büyüt evlatlarını.Tüp bebek miydi seninde?
Serklaj vs yapılmış miydi?rahim uzunlugunuz nasıldı?kullandığın iğne ilaç varmiydi doğuma kadar.Buaralar rahim uzunluğu mevzusu uykularımı kaçırır olduÇok teşekkür ederim canım.. Evet tüp bebek.
A çok iyi o zaman erken ayrılsan da sorun değil benim yarı zamanla bir yıl oluyor devlet memuru olduğum için yani ikinci altı ayda tam yarı olmuyor ama hiç yoktan iyidir:) ama ücretsiz izin maddi olarak şimdi düşünemem zaten. Neyse sağlıkla gelsinler de :)Ben o konuda rahatim ama o gun geldiginde ne olur onu da bilmiyorum. Suanki isleyisle ucretsiz izin ve yari zamanli kullanmamda sorun yok, onu bile konustum.
Bir sorun mu çıktı sende canım bu konuda . Sorun yoksa takma kafana olmayan bir şeyi çağırma:) benim hiç aklıma gelmez sonuçta her hamilelik farklıSerklaj vs yapılmış miydi?rahim uzunlugunuz nasıldı?kullandığın iğne ilaç varmiydi doğuma kadar.Buaralar rahim uzunluğu mevzusu uykularımı kaçırır olduçok korkuyorum
Yok doktorum herşey yolunda dedi vajinal 35.49 mm ölçtü ama sanki haftama göre iyi değil gibi geldi çok korkuyorumBir sorun mu çıktı sende canım bu konuda . Sorun yoksa takma kafana olmayan bir şeyi çağırma:) benim hiç aklıma gelmez sonuçta her hamilelik farklı
Bu konuda cok bir bilgim yok ama bence olcum gayet iyi cikmis sanki ya. Kac olmasi gerektigiyle ilgili net bir bilgin var mi?Yok doktorum herşey yolunda dedi vajinal 35.49 mm ölçtü ama sanki haftama göre iyi değil gibi geldi çok korkuyorumcanım.
Kaç olması gerektiğini biliyor musun ki misal ben bu konuda bilgisizim:) sadece doktorum her şey normal dedi senin de öyledir takma kafanaYok doktorum herşey yolunda dedi vajinal 35.49 mm ölçtü ama sanki haftama göre iyi değil gibi geldi çok korkuyorumcanım.
25 mm e kadar normal denildi internette de öyle doktorum da öyle söyledi.Ama sanki haftama göre ne bileyim icime sinmediBu konuda cok bir bilgim yok ama bence olcum gayet iyi cikmis sanki ya. Kac olmasi gerektigiyle ilgili net bir bilgin var mi?
25 mm altı risk tatlım ama haftalara göre kaç olması gerekiyor bilmiyorumKaç olması gerektiğini biliyor musun ki misal ben bu konuda bilgisizim:) sadece doktorum her şey normal dedi senin de öyledir takma kafana
Tamam işte seninki bunun üzerine takma kafana:) stres daha çok etkiler bebisleri . Birşey olmaz canım Allah in izniyle25 mm altı risk tatlım ama haftalara göre kaç olması gerekiyor bilmiyorum
İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider sagsalim kucağımıza alırız yavrularimizi.Tamam işte seninki bunun üzerine takma kafana:) stres daha çok etkiler bebisleri . Birşey olmaz canım Allah in izniyle
Getirme aklına kötü şeyler canım. Alacağız kızlarımızı sağ salim inşallah seneye bu zamanlar bebeleri pispislariz :)İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider sagsalim kucağımıza alırız yavrularimizi.
Son zamanlarda arkadaşlarımdan kötü haber aldıkça çok etkilendim herseyden.Allahim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin.
Getirme aklına kötü şeyler canım. Alacağız kızlarımızı sağ salim inşallah seneye bu zamanlar bebeleri pispislariz :)
Hayır canm serklaj yapılmadı, rahim uzunluğu normaldi. Bebeklerden birinin eşi aşağıdaydı sadece. 33 hafta 5 günlük doğum yaptım. İyi bir dr, perinatolog takibinde ol. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz canm. Hiç moralini bozma. Benim de ağrı sızılarla ve korkularla geçti. Çok şükür atlattık o günleri. Darısı size olsun inşallah..Serklaj vs yapılmış miydi?rahim uzunlugunuz nasıldı?kullandığın iğne ilaç varmiydi doğuma kadar.Buaralar rahim uzunluğu mevzusu uykularımı kaçırır olduçok korkuyorum