- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
İnşallah canım yavrularını sevdikçe dua et bize.Bizlerde kavusalim ikizcanlarimiza sagsalim vakti zamanında.Hayır canm serklaj yapılmadı, rahim uzunluğu normaldi. Bebeklerden birinin eşi aşağıdaydı sadece. 33 hafta 5 günlük doğum yaptım. İyi bir dr, perinatolog takibinde ol. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz canm. Hiç moralini bozma. Benim de ağrı sızılarla ve korkularla geçti. Çok şükür atlattık o günleri. Darısı size olsun inşallah..
Ay sorma canım o konu tam muamma:) ben birini Ece istiyorum eşim ikinci de ona uyumlu olsun istiyor uyumlu ismi bir türlü bulamıyoruz:) sen düşündün müİnşallah canım benim.
İsim düşündünüz mü ?
Nisa ve Nilsu düşünüyoruz ama bilmiyorum snradan değişir mi fikrimiz.Ay sorma canım o konu tam muamma:) ben birini Ece istiyorum eşim ikinci de ona uyumlu olsun istiyor uyumlu ismi bir türlü bulamıyoruz:) sen düşündün mü
A ne güzel bak sizin uyumlu:) bizim Ece değişmez ama ikinci Ela olabilir Eda Gülce Cemre seçenekler varNisa ve Nilsu düşünüyoruz ama bilmiyorum snradan değişir mi fikrimiz.
A ne güzel bak sizin uyumlu:) bizim Ece değişmez ama ikinci Ela olabilir Eda Gülce Cemre seçenekler var
Sağolun canlarım içimi rahatlattinizyesim35_88 bence hic kafana takma bu konuyu, doktorlarimiz kac tane ikiz dogurtmus doktorlar. Icini ferah tut. Isim biz hic bilmiorm ya cinar ile yamac ya da yaman olabilir. Cinar kesin gibi bizde de
Ben eşiminkileri giyiyorumKizlar hamile pijama takimi alaniniz oldu mu nerden aldiniz memnun musunuz ? Benim normal pijamalarim biraz sıkmaya basladi sanki rahatsiz oluyorum pandemiden dolayi carsi pazar da gezemiyoruz malum
Dar olur bana esiminkilerBen eşiminkileri giyiyorum
bende de dar olma durumları basladı ki daha kacıncı haftadayım sımdıden boyleyse :dDar olur bana esiminkiler
rabbim sağlıkla duymayı nasıp etsınnn canım benım .. benımde tup bebek :) muazzam br duygu o sesleri duymak duusnsenee ıcınde senınle beraber 3 kalp atıyorrrrKızlar merhaba dün kese görmeye gittik 2 tane kese gördü doktorum çok yeni dedi en son adet tarihim 19 eylül kalp atışını duymadık haftaya cumartesi kalp atışı duymaya gidicez inşallah tüp bebek bizim 4. Denememde aldık güzel haberi çok şükür dua edin kızlar beni iyi sizler anlarsınız
Merhaba, aynı durumdayız inşallah devamı da güzelce gelir canım hepimiz içinKızlar merhaba dün kese görmeye gittik 2 tane kese gördü doktorum çok yeni dedi en son adet tarihim 19 eylül kalp atışını duymadık haftaya cumartesi kalp atışı duymaya gidicez inşallah tüp bebek bizim 4. Denememde aldık güzel haberi çok şükür dua edin kızlar beni iyi sizler anlarsınız
Canım tüp bebek mi seninde ne zmn transfer oldun 5. Haftada başlıyormuş normaldir benceBenim bulantılar başladı sabahları, kusmuyorum ama sallantı oluyor sürekli. Erken değil mi kızlar? Sizde ne zaman başladı? 5+6 yım
Merhaba, aynı durumdayız inşallah devamı da güzelce gelir canım hepimiz için
rabbim sağlıkla duymayı nasıp etsınnn canım benım .. benımde tup bebek :) muazzam br duygu o sesleri duymak duusnsenee ıcınde senınle beraber 3 kalp atıyorrrr
Trendyola bakayim o zamangünaydınnn kızlarrrrrr :)
gününz güzel gecsinnn !!!
bende de dar olma durumları basladı ki daha kacıncı haftadayım sımdıden boyleyse :d
işe gelirken elbiseden baska bısı gıyemıyorum cok sıkıyor midem baskı yapıyor.
trendyolda cok guzl ındırım vardı pıjamalardaa kendı bedenımden 1 beden buyuk aldım cokta kaliteli tavsıye ederım (L)
Kızlar merhaba dün kese görmeye gittik 2 tane kese gördü doktorum çok yeni dedi en son adet tarihim 19 eylül kalp atışını duymadık haftaya cumartesi kalp atışı duymaya gidicez inşallah tüp bebek bizim 4. Denememde aldık güzel haberi çok şükür dua edin kızlar beni iyi sizler anlarsınız
İnsallah minis minis kalplerini de duyarsiniz haftayaMerhaba, aynı durumdayız inşallah devamı da güzelce gelir canım hepimiz için