2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah canım yavrularını sevdikçe dua et bize.Bizlerde kavusalim ikizcanlarimiza sagsalim vakti zamanında.

Ay sorma canım o konu tam muamma:) ben birini Ece istiyorum eşim ikinci de ona uyumlu olsun istiyor uyumlu ismi bir türlü bulamıyoruz:) sen düşündün mü
Nisa ve Nilsu düşünüyoruz ama bilmiyorum snradan değişir mi fikrimiz.

yesim35_88 bence hic kafana takma bu konuyu, doktorlarimiz kac tane ikiz dogurtmus doktorlar. Icini ferah tut. Isim biz hic bilmiorm ya cinar ile yamac ya da yaman olabilir. Cinar kesin gibi bizde de
Sağolun canlarım içimi rahatlattiniz
Yalnız mutlaka ara ara crp ye baktırın enfeksiyon çok tehlikeli ve sinsi.
Şükür benim sonuçlar iyi çıktı bugün aldım yolladım hocaya.insallah hep böyle sorunsuz devam ederiz

Kizlar hamile pijama takimi alaniniz oldu mu nerden aldiniz memnun musunuz ? Benim normal pijamalarim biraz sıkmaya basladi sanki rahatsiz oluyorum pandemiden dolayi carsi pazar da gezemiyoruz malum

günaydınnn kızlarrrrrr :)
gününz güzel gecsinnn !!!
Dar olur bana esiminkiler
bende de dar olma durumları basladı ki daha kacıncı haftadayım sımdıden boyleyse :d
işe gelirken elbiseden baska bısı gıyemıyorum cok sıkıyor midem baskı yapıyor.
trendyolda cok guzl ındırım vardı pıjamalardaa kendı bedenımden 1 beden buyuk aldım cokta kaliteli tavsıye ederım (L)

Kızlar merhaba dün kese görmeye gittik 2 tane kese gördü doktorum çok yeni dedi en son adet tarihim 19 eylül kalp atışını duymadık haftaya cumartesi kalp atışı duymaya gidicez inşallah tüp bebek bizim 4. Denememde aldık güzel haberi çok şükür dua edin kızlar beni iyi sizler anlarsınız

rabbim sağlıkla duymayı nasıp etsınnn canım benım .. benımde tup bebek :) muazzam br duygu o sesleri duymak duusnsenee ıcınde senınle beraber 3 kalp atıyorrrr

Merhaba, aynı durumdayız inşallah devamı da güzelce gelir canım hepimiz için

Benim bulantılar başladı sabahları, kusmuyorum ama sallantı oluyor sürekli. Erken değil mi kızlar? Sizde ne zaman başladı? 5+6 yım

rabbim sağlıkla duymayı nasıp etsınnn canım benım .. benımde tup bebek :) muazzam br duygu o sesleri duymak duusnsenee ıcınde senınle beraber 3 kalp atıyorrrr

Evet canım heycanla bekliyorum o anı zaman nasıl geçicek bilmiyorum sen kese görmeye gittiğinde doktor ne dedi bana sadece 2 tane kese 5mm dedi başka verilecek bilgi yok sanırım yeni olduğu için

Trendyola bakayim o zaman hangi satici hatirliyomusun canim

Merhaba, aynı durumdayız inşallah devamı da güzelce gelir canım hepimiz için
İnsallah minis minis kalplerini de duyarsiniz haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…