- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
Valla bizim her gitmemiz de ümit hanım kendinizi kasmayın tadını çıkarın dedi bizde o gazla 4.aya girince başladık almaya biseyler.Allaha emanetler Allah korusun bı arkadaşım doğum yaptı 2 gün yaşadı bebeği herşeyi hazırdı.Olacak olduktan snra kaderde varsa .Allah'ım korusun meleklerimizi hiçbir anneye evlat acısı göstermesin.Kendimi zor tutuyorum herşeye biranda girismemek için ama yine dayanamıyorum alıyorum ufak tefek.Dile kolay 12 yıl beklemiştim herşeyde gözüm yüreğim kalmış bebek veya hamile kıyafetleri gördüğümde kafamı cevriridim içim yanardı şimdi de kasmak istemiyorum aslında.Allahim ömür bağışlasın yavrularımıza.Bunlar mucize bebekler rabbim korur hepsini .İnşallah sırayla dogumlarimizi yazacağız buraya bütün kalbimle inanıyorum.Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin sağlıkla. Tedavideyken insan bir pozitifi görsem diyor. Pozitif görülüyor kalp atışı kanaması hissetmesi derken hep yüreğimiz ağzımızda. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin sürekli dua ediyoruz elden gelen bu. O kadar hevesliyim alışveriş yapmaya ama işte ne bileyim içimden hep birşey dur alma diyor