2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba arkadaşlar ben de 20.haftamdayım.18.haftadan itibaren göbek kısmı inanılmaz büyüdü. Toplamda 4 kilo almışım 64kg oldum. Su içmeye çok önem veriyorum ama 2lt yakın içincede akşamları patlayacak gibi hissediyorum. İlk başlarda karnım sertleşince ben de korkmuştum rahim uzunluğu mu kısaldı diye ancak çok şülür onda sıkıntı yok en son 36mm.Önlem amaçlı her gece yatarken progestan fitil alıyorum bir de haftalık proluton iğne oluyorum. Benim haftalarımda olan pek arkadaş yok sanırım ama varsa çok merak ediyorum göbek gerilimi siz de aynı mı?

Bende 19.haftamdayim aynen dediklerini yasiyorum gunduzleri rahatim ama aksamlari patlayacak gibi sisiyor geriliyor ikiz oldugu icin sanirim erken buyudu gobegimiz. Rahim agzi olcumunu karindan mi yapti canim vajinal mi

O
ben 15. Haftadayim benim aksamlari sabaha gore daha gerginlesiyor. Ama kontrollerimde sonuclarim iyi cikmisti. Progestan ve proluton benim de devam ediyor

İkisi arasinda kac mm oynuyo canim olcumde. Benim hic vajinal olcmedi
İkisi arasinda kac mm oynuyo canim olcumde. Benim hic vajinal olcmedi
Canım benim rahim arkada imiş o yüzden göbekten göremiyor. Göbekten sadece bebeklere bakıyor sonra vajinal ultrason ile ölçüm yapıyor? Sana kaç mm diyor? Söylemiyorsa sorun yoktur zaten.

Progesterona bagli oluyo canim ama cok degil benim genelde koyu sari kahverengi geliyo akinti olunca
Bende haftalık pruloton vurduruyorum bı de ağızdan progestan alıyorum akşamları.acik sari seffaf bazen beyaz kaşıntı koku vs yok hocaya sordum normal dedi sanırım doğuma kadar olacak kötü bişey olmasında.
Enfeksiyon falan olsa kan idrar sonucunda çıkar mıydı canım?

Benim kanama alani olustu 10.haftada o zamandan beridir kahve akintim surekli oluyor. Kirmizi parlak kanama olmadigi surece korkma dedi sukur yok insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. Cikardi canim hem kan hem idrarda enfeksiyon belli oluyor

Benimde kanama alanı vardı ama 11.haftada yok olmuştu.Bebekler büyüdükçe vucud yok etmiş çok şükür 6+3 ten snra kanamam olmadı daha olmaz herhalde.Sagsalim kavusalim yeter sırayla gelsin evlatlarımız.Senin cinsiyet neydi?canim

İnsallah biri kesin erkek ama digeri sakliyor dedi tam emin olamadi senin iki erkekti demi

İnsallah biri kesin erkek ama digeri sakliyor dedi tam emin olamadi senin iki erkekti demi
Yok canım Esra'nın erkek ikisi.benim kızlarım olacak teyzesi.Seninde saklaniyosa kesin kızdır benimkiler hep saklandı verifi testinde çıktı kromozomlarindan kız olduklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…