- 14 Ekim 2020
- 5
- 5
- 40
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Hareketlerini hissediyo musunuz kizlar
Normal o zaman ben 3 tane aynı anda aldığım için belki o yüzden daha fazla geri geliyordurEvet vajinal ama bir sabah bir aksam benim. Illa ki geri geliyor.
Aşağıya doğru baskılı bir ağrı bir de düğüm gibi oluyor göbeğimin etrafında herşeyden korkar olduk Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAgri bende de oluyor canim cok kisiden duydum agri hatta doktorum da dedi tek gebelik gibi olmaz agrin daha cok olur diye icimizi ferah tutacagiz insallah
Hergün 1 oksapar, 200mg da progestan alıyorum vajinal. Hamilelik sonuna kadar bu iki ilacı kullanacağımı söyledi doktorum. Bi ara lekelenme ve kanama yaşamıştım o dönemlerde ek olarak 3 günde bir proluton iğne de kullandım. Tüp bebekten alıştım artık bu ilaçlar hiç koymuyorHaftalık iğne kullaniyo musunuz? progesteron takviyesi
Ben 16. Haftada hissetmeye başladım. Şimdilerde hiç durmuyorlar çok güçlü hissetmeye hatta görmeye başladım. 20. Haftaya kadar hissedemeyenler de varmış.Hareketlerini hissediyo musunuz kizlar
Amin canim aminn insallahAşağıya doğru baskılı bir ağrı bir de düğüm gibi oluyor göbeğimin etrafında herşeyden korkar olduk Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bi kac haftadir kipirdanma hissediyorum ama cok sık hissedemiyorum bazen kipirdasinlar diye bekliyorum ozlellikleBen 16. Haftada hissetmeye başladım. Şimdilerde hiç durmuyorlar çok güçlü hissetmeye hatta görmeye başladım. 20. Haftaya kadar hissedemeyenler de varmış.
Aslında artıları eksileri sizin koşullarınıza göre değişiyor. Bulunduğunuz şehir yolları, evinizin koşulları (asansör olup olmadığı varsa arabanın sığıp sığmayacağı) arabanız varsa bagajının kapasitesi, bütçeniz vs unsurları göz önünde bulundurmak lazım.Ben görmeden alicam bebek arabasını malesefki burda ikiz bebek arabası yokaldığınız bebek arabasının artıları eksileri neler ne kdra aldiniz
Başlarda sanki baloncuk patlaması gibi oluyor pıt pıt diyeBi kac haftadir kipirdanma hissediyorum ama cok sık hissedemiyorum bazen kipirdasinlar diye bekliyorum ozlellikle
Evet oyle hissediyorum suan genelde normal demekkiBaşlarda sanki baloncuk patlaması gibi oluyor pıt pıt diye ☺
Bu konu benim kafamda soru işareti zamanı geldiğinde alacağız tabi ama arkalı önlü olunca biraz büyüyünce kavga ediyorlar diye okudum yorumlarda ama öyle kullanım daha kolay sanki yan yana olanlar çok hantal gibi bizim bina kapısından bile sığmaz:)Agri bende de oluyor ya. Hem midem agriyor. Hem de bazen kasiklarimda batmalar kramp gibi agrilar olup geciyor. Surekli degil ama alistim artik bunlara daagrim olmayinca yadirgar hale geldim resmen
Ben bugun bebek arabasi baktim biraz. Onlu arkalilara baktik. Prego ibiza pro. Bu markada iki bebek arasindaki mesafe en fazlaymis, digerlerinde daha da ic ice. Yanyana almayi simdilik dusunmuyorum. Sanirim bu arabayi aliriz zamani gelince.
Nereniz ağrıyor nasıl ağrılar acaba? Bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsunEstrofemi 7. Hafta gibi bıraktım progestan fitili akşam 2 sabah 1 kullandım 17. Haftanın başında akşam 1 e düşürdü. İğneyi de bu hafta bıraktık. Her seferinde ağlayarak gittim en son 10. Haftada kanamam oldu şimdi onlar bitti ama ağrılarım çok bazen dayanamayacak kadar oluyor
Oksapar ve ecoprin kullanıyorum.haftada 1 de pruloton doğuma kadar dedi ümit hoca.Hergün 1 oksapar, 200mg da progestan alıyorum vajinal. Hamilelik sonuna kadar bu iki ilacı kullanacağımı söyledi doktorum. Bi ara lekelenme ve kanama yaşamıştım o dönemlerde ek olarak 3 günde bir proluton iğne de kullandım. Tüp bebekten alıştım artık bu ilaçlar hiç koymuyor
Ya ne güzel ben de dört gözle bekliyorum hissetmeyi kimisi 20. Haftayı bulur diyorBen 16. Haftada hissetmeye başladım. Şimdilerde hiç durmuyorlar çok güçlü hissetmeye hatta görmeye başladım. 20. Haftaya kadar hissedemeyenler de varmış.
Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin sağlıkla. Tedavideyken insan bir pozitifi görsem diyor. Pozitif görülüyor kalp atışı kanaması hissetmesi derken hep yüreğimiz ağzımızda. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin sürekli dua ediyoruz elden gelen bu. O kadar hevesliyim alışveriş yapmaya ama işte ne bileyim içimden hep birşey dur alma diyorOksapar ve ecoprin kullanıyorum.haftada 1 de pruloton doğuma kadar dedi ümit hoca.
Bı de imom multivitamin doğuma kadar denildi.
O kanamayı 6+3 te bende yaşadım kabus gibiydiYani benim kadar alışık değilsindir yine 4 kez 0 dan tedavi gördüm çok şükür bu kez nasip etti rabbim.
Ay ben hissedemiyorum ya gaz mı bebek mi çözemiyorum halaBen 16. Haftada hissetmeye başladım. Şimdilerde hiç durmuyorlar çok güçlü hissetmeye hatta görmeye başladım. 20. Haftaya kadar hissedemeyenler de varmış.
Kanamam olduğunda ağrım yoktu doğrusu ağrısız oluyordu arada bi adet sancısı oluyordu ama sırt ağrım var benim en başından beri ve bezan nefes alamıyorum. Bu 3 gündür de belim ağırıyor göbek etrafında ağrılar oluyor yarın gideceğim doktoraNereniz ağrıyor nasıl ağrılar acaba? Bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Canım bak bu markada güzel fikir olsunAgri bende de oluyor ya. Hem midem agriyor. Hem de bazen kasiklarimda batmalar kramp gibi agrilar olup geciyor. Surekli degil ama alistim artik bunlara daagrim olmayinca yadirgar hale geldim resmen
Ben bugun bebek arabasi baktim biraz. Onlu arkalilara baktik. Prego ibiza pro. Bu markada iki bebek arasindaki mesafe en fazlaymis, digerlerinde daha da ic ice. Yanyana almayi simdilik dusunmuyorum. Sanirim bu arabayi aliriz zamani gelince.