2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar 13 hafta icindeyim ilk hamileligimde hic olmadi geceden beri bas dönmesi yasiyorumzaten zor geciyor birde bu cıktı. Gece iyi uyuyamiyorum bundanmi bilmiyorum.

Agri bende de oluyor canim cok kisiden duydum agri hatta doktorum da dedi tek gebelik gibi olmaz agrin daha cok olur diye icimizi ferah tutacagiz insallah
Aşağıya doğru baskılı bir ağrı bir de düğüm gibi oluyor göbeğimin etrafında herşeyden korkar olduk Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Agri bende de oluyor ya. Hem midem agriyor. Hem de bazen kasiklarimda batmalar kramp gibi agrilar olup geciyor. Surekli degil ama alistim artik bunlara da agrim olmayinca yadirgar hale geldim resmen
Ben bugun bebek arabasi baktim biraz. Onlu arkalilara baktik. Prego ibiza pro. Bu markada iki bebek arasindaki mesafe en fazlaymis, digerlerinde daha da ic ice. Yanyana almayi simdilik dusunmuyorum. Sanirim bu arabayi aliriz zamani gelince.

Haftalık iğne kullaniyo musunuz? progesteron takviyesi
Hergün 1 oksapar, 200mg da progestan alıyorum vajinal. Hamilelik sonuna kadar bu iki ilacı kullanacağımı söyledi doktorum. Bi ara lekelenme ve kanama yaşamıştım o dönemlerde ek olarak 3 günde bir proluton iğne de kullandım. Tüp bebekten alıştım artık bu ilaçlar hiç koymuyor

Ben 16. Haftada hissetmeye başladım. Şimdilerde hiç durmuyorlar çok güçlü hissetmeye hatta görmeye başladım. 20. Haftaya kadar hissedemeyenler de varmış.
Bi kac haftadir kipirdanma hissediyorum ama cok sık hissedemiyorum bazen kipirdasinlar diye bekliyorum ozlellikle

Ben görmeden alicam bebek arabasını malesefki burda ikiz bebek arabası yok aldığınız bebek arabasının artıları eksileri neler ne kdra aldiniz
Aslında artıları eksileri sizin koşullarınıza göre değişiyor. Bulunduğunuz şehir yolları, evinizin koşulları (asansör olup olmadığı varsa arabanın sığıp sığmayacağı) arabanız varsa bagajının kapasitesi, bütçeniz vs unsurları göz önünde bulundurmak lazım.

Bu konu benim kafamda soru işareti zamanı geldiğinde alacağız tabi ama arkalı önlü olunca biraz büyüyünce kavga ediyorlar diye okudum yorumlarda ama öyle kullanım daha kolay sanki yan yana olanlar çok hantal gibi bizim bina kapısından bile sığmaz:)

Nereniz ağrıyor nasıl ağrılar acaba? Bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Oksapar ve ecoprin kullanıyorum.haftada 1 de pruloton doğuma kadar dedi ümit hoca.
Bı de imom multivitamin doğuma kadar denildi.
O kanamayı 6+3 te bende yaşadım kabus gibiydi Yani benim kadar alışık değilsindir yine 4 kez 0 dan tedavi gördüm çok şükür bu kez nasip etti rabbim.

Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin sağlıkla. Tedavideyken insan bir pozitifi görsem diyor. Pozitif görülüyor kalp atışı kanaması hissetmesi derken hep yüreğimiz ağzımızda. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin sürekli dua ediyoruz elden gelen bu. O kadar hevesliyim alışveriş yapmaya ama işte ne bileyim içimden hep birşey dur alma diyor

Nereniz ağrıyor nasıl ağrılar acaba? Bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Kanamam olduğunda ağrım yoktu doğrusu ağrısız oluyordu arada bi adet sancısı oluyordu ama sırt ağrım var benim en başından beri ve bezan nefes alamıyorum. Bu 3 gündür de belim ağırıyor göbek etrafında ağrılar oluyor yarın gideceğim doktora

Canım bak bu markada güzel fikir olsun

Eklentiler

• AFF82890-C907-45E3-AC7B-B7FD4867324C.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 61
  • EF50C65D-DEEE-4B6F-878F-B06362E4E0A3.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…