2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Valla bizim her gitmemiz de ümit hanım kendinizi kasmayın tadını çıkarın dedi bizde o gazla 4.aya girince başladık almaya biseyler.Allaha emanetler Allah korusun bı arkadaşım doğum yaptı 2 gün yaşadı bebeği herşeyi hazırdı.Olacak olduktan snra kaderde varsa .Allah'ım korusun meleklerimizi hiçbir anneye evlat acısı göstermesin.Kendimi zor tutuyorum herşeye biranda girismemek için ama yine dayanamıyorum alıyorum ufak tefek.Dile kolay 12 yıl beklemiştim herşeyde gözüm yüreğim kalmış bebek veya hamile kıyafetleri gördüğümde kafamı cevriridim içim yanardı şimdi de kasmak istemiyorum aslında.Allahim ömür bağışlasın yavrularımıza.Bunlar mucize bebekler rabbim korur hepsini .İnşallah sırayla dogumlarimizi yazacağız buraya bütün kalbimle inanıyorum.

İkiz olunca illa perinatologa mı gitmek gerekiyor acaba ona göre seçim yapayım . Siz hangi Şehirdesini bende doktor arayışlarına girdim

Ankara da bulabilwceğim iyi bi perinatoloji uzmanı gerek bilen varmı kızlar

Ay ben hissedemiyorum ya gaz mı bebek mi çözemiyorum hala
Ben hissediyorum 16.haftaya girer girmez başladı ümit hanımda hissedersin demişti bu haftada.Gaz sancısı veya bağırsak hareketi yakında hissediliyo bu kipirdi öyle derinden geliyo ki içim ürperiyor bazen.

Ay okuyunca için sızladı gerçekten çok zor benim 1sene olmamıştı da kafayı yemek üzereydim polikistik oversin erken evlen demişti dr bana yaş ilerledikçe zor oluyor demişti. 12 sene dile kolay gerçekten eltim de 8 9sene oldu hala, yok onlar da çok üzülüyor tedavi görüyorlar vücudu hormonları bi düzelmediği için transfer olamadı hiç bekliyor Allahım ona da çifter çifter versin İnşaAllah

Bende pcosluyum tek sorunumuz buydu bugünlere şükür.Yasayan bilir gercekten çok zor.

Bende pcosluyum tek sorunumuz buydu bugünlere şükür.Yasayan bilir gercekten çok zor.
Evet gerçekten öyle. Bende tüylenmeden dertliyim iyice arttı tam bişryler yapacakken pandemi girdi az düzelsin dedim bu sefer de hamile kaldım şimdi de ışını etkiler die bişey yapamıyorum lazerden başka da çözüm yok gibi

Kızlar benim mesaj yazma bölümüm neden böyle oldu acaba nasıl düzeltirim ki

Eklentiler

• Screenshot_20201018_215504_com.android.chrome.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 45
Allah yardımcımız olsun hepimizin, dikkat edin kendinize

Bende aynıyım canım 4 kez dondurulmuş olmadan bir sürü masraf iğne ilaç. Allah yardım etti şükür tuttu, bakalım sonu da gelir inşallah

Günaydın kızlar yeni haftaya başladık çalışanlara allah kolaylık versin...
24 hafta muhabbeti her kamu kuruluşunda varmı acaba?koronadan dolayı 24.hafta itibariyle izinli mi sayılıyoruz yani.
Henüz erken diye kuruma sormadım.Keşke öyle bişey olsa daha şimdiden kalkıp gelmek zor oluyo sabahları.
Ağırlaşınca napcaz

Evet canım herhangi bir kamu kuruluşunda çalışıyorsan 24 hafta itibari ile izinlisin ben de dört gözle bekliyorum bakalım:)

Evet canım herhangi bir kamu kuruluşunda çalışıyorsan 24 hafta itibari ile izinlisin ben de dört gözle bekliyorum bakalım:)
Belediye de çalışıyorum kadrom işçi muhasebe personeliyim yine de sayılırım demi

Merhaba arkadaşlar maşallah hamişlerimize darısı tüm isteyenlere.. Topici görünce tedavi gördüğüm bir umut arayarak burda sayfa sayfa gezdiğim zamanlar geldi aklıma. Şimdi iki yaşında bücürlerimle yazıyorum çok şükür.. Hatta yazarken kolumu çekiştiriyorlar. Zor ama güzel duygular.. Allah'ım her isteyene nasip etsin anne olmak isteyen anneliği hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…