2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Daha emme refleksleri gelişmemiş vermiyorlar çocukları ki zaten benim göğüs ucum da yok nasıl emzirecegim bilemiyorum biri 1670 Gr biri de 2100 Gr doğdu

Daha emme refleksleri gelişmemiş vermiyorlar çocukları ki zaten benim göğüs ucum da yok nasıl emzirecegim bilemiyorum biri 1670 Gr biri de 2100 Gr doğdu
Önceden belirtiniz var mıydı erken doğum için rahim ağzı kısalması ya da sertleşme ağrı vs. Süt için de bence sık sık sağın komposto falan yiyebilirsiniz sağdıkça gelir inş

Önceden belirtiniz var mıydı erken doğum için rahim ağzı kısalması ya da sertleşme ağrı vs. Süt için de bence sık sık sağın komposto falan yiyebilirsiniz sağdıkça gelir inş
28. Haftamda bebislerimden birinin başı rahim ağzına dayanmıştı o hafta ciğer geliştirici vurunmustum doktorum erken doğum olacak muhtemelen demişti rahim kisaligina bakmıyordu doktorum nstden sancilarim kontrol ediliyordu sürekli karnım da sürekli sertlesiyordu zaten 33. Haftaya kadar yattım hep hiç iş yapmıyordum bir de son zamanlarda akıntım baya artmıştı gece birden hafif kanamam başladı arkasından da sancılarım

Benim de ayakta durunca sertleşme oluyor hemen hep bi korkuyla bekliyorum ciğer geliştirici de yapmıyor doktorum.nst ye bi kere bağladı sancı yoktu ama bel ağrım çok hayırlısı olsun inş sizin bebişler de çok kalmaz çıkarlar inş .sizin sancı çıkıyor muydu nst de

40-50 arası bazen sekseni de buluyordu benim de ayakta durdugum zaman sancım oluyordu yürüyüş yapmıyordum ayağa kalkmamaya çalışıyordum mümkün olduğu kadar dinlenin bana doktorum 32. haftayı göremeyiz diyordu bir hafta daha durdular anne karnında

Ayy kıyamam yaa biran önce kavuşmanız dileğiyle Sen elinden geleni yaptıktan sonra yüne de gelmezse çok üzülme mama vereceğin için kötü birşey değil ki yeterki sağlıklı olun yanyana olun benimde elim yüreğimde sanırım bende doğurdum doğurucam öyle hissediyorum

Merhaba bayanlar 5. tüp bebek denemesinde çok şükür gebe kaldım dün bebeklerimin kalp atışını ve kesesini gördüm taze ikiz anne adayı olarak aranıza katılmak istedim. 6+4 haftalık ikiz gebeliğim var. Sizler benden çok daha tecrübelisiniz ve bilgilisiniz bana bu dönemlerde özellikle dikkat etmem gereken bilgiler verirseniz çok memnun olurum. Umarım hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Heyecanımı size anlatamam 15 yıl aradan sonra bu haberi almak çok güzel şükürler olsun

Hayırlı olsun gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle drunun tavsiyelerine uymalısın tabi ama bizlerede aklına takılan şeyleri sorabilirsin tecrübelerimizden yada yaşadıklarımızdan yardımcı olmaya çalışırız tabi

Aramıza hoşgeldin canım Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin hayırlı olsun
Ilaclarini aksatma, doktorun dediklerini uygula bir de doktor tersini soylemedigi sürece tuttu zaten deyip aşırı hareketlenme şimdilik yeter

Hoşbulduk çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sorularım olunca mutlaka yazacağım size

Sakın vazgeçme geleceğine inan. Havlu ile sıcak masaj yap sürekli sağım yap geliyor. Evlatlarını sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Saglikla dogsunlar insallah canim
Mumkun oldugunca istirahat ve BOOOL SU en buyuk onerim bu

Geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce yavrularına kavuştursun. Süt için ne yapılır bilmiyorum keşke kesin işe yarayan bir sey bilsem de söylesem. Ama burda birinin daha doğumdan sonra sütü gelmemişti sonra da maşallah baya fazla olmuştu inşallah okur bu mesajı nasıl getirdiğini yazar.

Bende aynıyım mutfakta iş zor yapıyorum artık. Bacaklarım agrıyor. Başından beridir mi önermedi
En baştan beri önermedi benim 13.haftada rahim ağzı kısa çıktı biraz uzatalım diye yat dedi. 17.hafta da rahim ağzını uzattık ama bebeklerin birinin plasentasi rahim ağzında dedi yine yattım. En son 19.haftada gittim rahim ağzında yine kısalma çıktı yine yatıyorum.
Bebekler ağırlaşıyor yavaş yavaş tekil gebelerin 26-27.haftada taşıyacağı yükü biz 20.haftada taşıyoruz. Bulaşık makinesini yerleştirmek işkence resmen ben de eğilip kalkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…