2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

En baştan beri önermedi benim 13.haftada rahim ağzı kısa çıktı biraz uzatalım diye yat dedi. 17.hafta da rahim ağzını uzattık ama bebeklerin birinin plasentasi rahim ağzında dedi yine yattım. En son 19.haftada gittim rahim ağzında yine kısalma çıktı yine yatıyorum.
Bebekler ağırlaşıyor yavaş yavaş tekil gebelerin 26-27.haftada taşıyacağı yükü biz 20.haftada taşıyoruz. Bulaşık makinesini yerleştirmek işkence resmen ben de eğilip kalkamıyorum.
Bulasık makınesi için bende geçen aynı şeyi dedim. :)))))
Allah yardımcımız olsun. Şimdiden geceleri yatamıyorum. Allah ım ne bacak agrısı çekiyorum. Magnezyum falan fayda etmiyor. Aman kuzum sende dıkkat et. Sende mı 20. Haftadasın

Bulasık makınesi için bende geçen aynı şeyi dedim. :)))))
Allah yardımcımız olsun. Şimdiden geceleri yatamıyorum. Allah ım ne bacak agrısı çekiyorum. Magnezyum falan fayda etmiyor. Aman kuzum sende dıkkat et. Sende mı 20. Haftadasın
21+2yim. Geçen kontrolde bacak ağrısını doktora dedim magnezyum dozunu arttırdı o günden beri bacak ağrısı çekmiyorum şükür. Bi doktora de istersen belki magnezyum yükseltir hiç olmazsa gece rahatlarsın.
Sende çarpıntı oluyor mu peki?

Selamun aleykum kızlar perşembeden beri giremiyorum cünkü kontrol için gittim ve doğum yaptım kızlarımla evdeyim cok şükür cumartesi hastaneden cıktık suan adapte olmaya calısıyoruz bakalım. Sezaryen zormuş biraz😅
Geçmiş olsun canım atlattın sağ salim çok şükür😍
Bebeler nasıl kuvoze girmemişler maşallah kuzulara. Sen iyi misin?😍

21+2yim. Geçen kontrolde bacak ağrısını doktora dedim magnezyum dozunu arttırdı o günden beri bacak ağrısı çekmiyorum şükür. Bi doktora de istersen belki magnezyum yükseltir hiç olmazsa gece rahatlarsın.
Sende çarpıntı oluyor mu peki?
Yakınmışız. Çarpıntı nadır oluyor. Kulakta dolgunluk sankı ugultu oluyor gibi. Benım magnezyum 250 mg
Senınkı kac

Selamun aleykum kızlar perşembeden beri giremiyorum cünkü kontrol için gittim ve doğum yaptım kızlarımla evdeyim cok şükür cumartesi hastaneden cıktık suan adapte olmaya calısıyoruz bakalım. Sezaryen zormuş biraz😅
Aleykum selam. Allah hayırlı uzun saglıklı bi ömür nasıp etsin sizlere
Çok geçmiş olsun. Tavsiyelerinizi tecrübelerinizi musaıt oldugunuzda yazmanızı bekleriz :)

Gözünüz aydın hayırlı olsun🥰 müsait olduğunda anlatır mısın nasıl zorluk yaşadın?
Yakınmışız. Çarpıntı nadır oluyor. Kulakta dolgunluk sankı ugultu oluyor gibi. Benım magnezyum 250 mg
Senınkı kac
Kulakta uğultu mu oldu? Peki çınlama da var mı?

Ekstra kan ihtiyacından dolayı yüksek çıkması normal diye biliyorum ama tansiyon Allah korusun. O normal çıkıyorsa bir sorun yoktur inşallah
Nadır düşük çıkıyor oda takıp ediyorum canım. Hazırlıklara başladın mı hiç :))) Hanı ıkızlerın erken gelme ihtimali olur diye. Allah korusun

Nadır düşük çıkıyor oda takıp ediyorum canım. Hazırlıklara başladın mı hiç :))) Hanı ıkızlerın erken gelme ihtimali olur diye. Allah korusun
Başladım da ne kadar zormuş ya. Bi tane olsa şimdiye hazırlık bitmişti diyorum ikiz olunca insan neyi nasıl yapacağını şaşırıyor🤣
30.hafta bitince her sey hazır beklesin istiyorum. Allah korusun erken gelmesinler ama ağırlaşıp yapamam diye de telâşlayım.
Sen nasıl yapacaksın? Bir grup var oraya etiketliyim seni alışveriş önerileri veriyoruz güzel oluyor. Hiç ikiz annesi yok birbirimize çok yardımcı oluruz bence😍

Başladım da ne kadar zormuş ya. Bi tane olsa şimdiye hazırlık bitmişti diyorum ikiz olunca insan neyi nasıl yapacağını şaşırıyor🤣
30.hafta bitince her sey hazır beklesin istiyorum. Allah korusun erken gelmesinler ama ağırlaşıp yapamam diye de telâşlayım.
Sen nasıl yapacaksın? Bir grup var oraya etiketliyim seni alışveriş önerileri veriyoruz güzel oluyor. Hiç ikiz annesi yok birbirimize çok yardımcı oluruz bence😍
Bizim ballı vardı ya grupta sahi ben onu nasıl unuttum 🙁

X