- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.481
Bulasık makınesi için bende geçen aynı şeyi dedim. :)))))En baştan beri önermedi benim 13.haftada rahim ağzı kısa çıktı biraz uzatalım diye yat dedi. 17.hafta da rahim ağzını uzattık ama bebeklerin birinin plasentasi rahim ağzında dedi yine yattım. En son 19.haftada gittim rahim ağzında yine kısalma çıktı yine yatıyorum.
Bebekler ağırlaşıyor yavaş yavaş tekil gebelerin 26-27.haftada taşıyacağı yükü biz 20.haftada taşıyoruz. Bulaşık makinesini yerleştirmek işkence resmen ben de eğilip kalkamıyorum.
21+2yim. Geçen kontrolde bacak ağrısını doktora dedim magnezyum dozunu arttırdı o günden beri bacak ağrısı çekmiyorum şükür. Bi doktora de istersen belki magnezyum yükseltir hiç olmazsa gece rahatlarsın.Bulasık makınesi için bende geçen aynı şeyi dedim. :)))))
Allah yardımcımız olsun. Şimdiden geceleri yatamıyorum. Allah ım ne bacak agrısı çekiyorum. Magnezyum falan fayda etmiyor. Aman kuzum sende dıkkat et. Sende mı 20. Haftadasın
Geçmiş olsun canım atlattın sağ salim çok şükürSelamun aleykum kızlar perşembeden beri giremiyorum cünkü kontrol için gittim ve doğum yaptım kızlarımla evdeyim cok şükür cumartesi hastaneden cıktık suan adapte olmaya calısıyoruz bakalım. Sezaryen zormuş biraz
Ondan da almıştım ama izin vermiyorlar çocuklarımın emmesine süt istiyorlar şu an yavaş yavaş çok az açık kahve bir şeyler gelmeye başladıSilikon göğüs uçları var ben onunla emziriyorum
Yakınmışız. Çarpıntı nadır oluyor. Kulakta dolgunluk sankı ugultu oluyor gibi. Benım magnezyum 250 mg21+2yim. Geçen kontrolde bacak ağrısını doktora dedim magnezyum dozunu arttırdı o günden beri bacak ağrısı çekmiyorum şükür. Bi doktora de istersen belki magnezyum yükseltir hiç olmazsa gece rahatlarsın.
Sende çarpıntı oluyor mu peki?
Aleykum selam. Allah hayırlı uzun saglıklı bi ömür nasıp etsin sizlereSelamun aleykum kızlar perşembeden beri giremiyorum cünkü kontrol için gittim ve doğum yaptım kızlarımla evdeyim cok şükür cumartesi hastaneden cıktık suan adapte olmaya calısıyoruz bakalım. Sezaryen zormuş biraz
Gözünüz aydın hayırlı olsunSelamun aleykum kızlar perşembeden beri giremiyorum cünkü kontrol için gittim ve doğum yaptım kızlarımla evdeyim cok şükür cumartesi hastaneden cıktık suan adapte olmaya calısıyoruz bakalım. Sezaryen zormuş biraz
Kulakta uğultu mu oldu? Peki çınlama da var mı?Yakınmışız. Çarpıntı nadır oluyor. Kulakta dolgunluk sankı ugultu oluyor gibi. Benım magnezyum 250 mg
Senınkı kac
Çınlama nadır var canımGözünüz aydın hayırlı olsunmüsait olduğunda anlatır mısın nasıl zorluk yaşadın?
Kulakta uğultu mu oldu? Peki çınlama da var mı?
Benimde öyleydi o haftalarda çınlama şiddetlendi ve hala devam ediyor. Kbb ye de gittim ama pek bişey demediler doğumdan sonra geçer inşallah.Çınlama nadır var canım
Benim biri 200 biri 360 mg iki tane.Yakınmışız. Çarpıntı nadır oluyor. Kulakta dolgunluk sankı ugultu oluyor gibi. Benım magnezyum 250 mg
Senınkı kac
Benimki 17.haftada biri aşağıda dendi 19.haftada yukarı çıkmış dendi. 34.haftada yukarı çıkan da var belli olmuyor. Plasentanın aşağıda olduğundan mı şüpheleniyorsun?Plesentanın aşağıya yerleşim gösterdiği kaçıncı haftalarda belli oluyor?
Ben tansıyon aleti aldım ölçüyorum. Şüpheleniyorum nabızımdan tansıyonumdan. Kımse bir sey demedi ama.Benimde öyleydi o haftalarda çınlama şiddetlendi ve hala devam ediyor. Kbb ye de gittim ama pek bişey demediler doğumdan sonra geçer inşallah.
Alet aldım tansiyonum çok az düşük çıkıyorBenim biri 200 biri 360 mg iki tane.
Kulakta ugultuyu doktora sordun mu canım tansiyon falan olmasın?
Ekstra kan ihtiyacından dolayı yüksek çıkması normal diye biliyorum ama tansiyon Allah korusun. O normal çıkıyorsa bir sorun yoktur inşallahAlet aldım tansiyonum çok az düşük çıkıyor
Nabızım bazen yüksek çıkıyor normal dedi doktor
Nadır düşük çıkıyor oda takıp ediyorum canım. Hazırlıklara başladın mı hiç :))) Hanı ıkızlerın erken gelme ihtimali olur diye. Allah korusunEkstra kan ihtiyacından dolayı yüksek çıkması normal diye biliyorum ama tansiyon Allah korusun. O normal çıkıyorsa bir sorun yoktur inşallah
Başladım da ne kadar zormuş ya. Bi tane olsa şimdiye hazırlık bitmişti diyorum ikiz olunca insan neyi nasıl yapacağını şaşırıyorNadır düşük çıkıyor oda takıp ediyorum canım. Hazırlıklara başladın mı hiç :))) Hanı ıkızlerın erken gelme ihtimali olur diye. Allah korusun
Bizim ballı vardı ya grupta sahi ben onu nasıl unuttumBaşladım da ne kadar zormuş ya. Bi tane olsa şimdiye hazırlık bitmişti diyorum ikiz olunca insan neyi nasıl yapacağını şaşırıyor
30.hafta bitince her sey hazır beklesin istiyorum. Allah korusun erken gelmesinler ama ağırlaşıp yapamam diye de telâşlayım.
Sen nasıl yapacaksın? Bir grup var oraya etiketliyim seni alışveriş önerileri veriyoruz güzel oluyor. Hiç ikiz annesi yok birbirimize çok yardımcı oluruz bence
Benimde normal çıkıyor hep ama oldu işte hala çekiyorum çok rahatsız ediciBen tansıyon aleti aldım ölçüyorum. Şüpheleniyorum nabızımdan tansıyonumdan. Kımse bir sey demedi ama.