- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.441
Ozaman normal ne zaman gideceksin keseyeEvet tam 5 haftalik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman normal ne zaman gideceksin keseyeEvet tam 5 haftalik
Sen hızlı çıktın ahahahaAhahah dogurtcam kendimi
Keseyi coktan gordum ben ama suna bosndunde gittim hala bosOzaman normal ne zaman gideceksin keseye
Kese var bebek yok yani 5+2 deyimKeseyi coktan gordum ben ama suna bosndunde gittim hala bos
Daha erken degilmi bebek görmek için önce kese sonra yolk sonra bebek gorunmuyormu?kesede kaç mm gittiğinde kaç gunluktuKese var bebek yok yani 5+2 deyim
Maşallah çok yüksek çıkmış gönlüne göre olsun inşallah. Kese randevusu ne zaman?Tupbebek 12. Gun değerim 3. Gun emriosu
5+ 2 iste boyutu sormadimDaha erken degilmi bebek görmek için önce kese sonra yolk sonra bebek gorunmuyormu?kesede kaç mm gittiğinde kaç gunluktu
Kese gordum 4. Haftada suan kap atisi bekliyorumMaşallah çok yüksek çıkmış gönlüne göre olsun inşallah. Kese randevusu ne zaman?
Duyarsın acele etme hepsi zamanla yeterki sağlıkla ilerlesin nerde tedavi oldunuz kalitesi neydi embriyonuzunKese gordum 4. Haftada suan kap atisi bekliyorum
Anladım kaç kese vardı çift transfer olmustun dimi?Kese gordum 4. Haftada suan kap atisi bekliyorum
Kesın kalp atısında belli olur. 2 kese vardı birinın içi boştu. Kalp atısına gittigimde 2 kese dolu yanı kalp atısı vardı.Kese gordum 4. Haftada suan kap atisi bekliyorum
Kocaeli umuttepe ilk tramsferim 3. Opum yumurta cikmiyodu bende sonra ozel bi macun yaptim cok sukur 2 yumurta cikti a kalite ikisideDuyarsın acele etme hepsi zamanla yeterki sağlıkla ilerlesin nerde tedavi oldunuz kalitesi neydi embriyonuzun
Benimlemi ayni betalarKesın kalp atısında belli olur. 2 kese vardı birinın içi boştu. Kalp atısına gittigimde 2 kese dolu yanı kalp atısı vardı.
Arkadadımın 2 kese vardı ıkısı dolu gözüküyor dedi doktoru. Kalp atısında birinin var digerinin yok dedi
Bu arada betalarımız aynı.
Hayir benimle Arkadasımın. Benımkı ikiz onunki tek gebelikBenimlemi ayni betalar
Canım benim kuşların erkenci davranmış. Sağlıkla sıhhatle evinize dönersiniz inşallah nasılsınız şimdi? Neden öyle oldu aniden mi oldu?Arkadaşlar cumartesi gecesi doğum yaptım 33 haftalık çocuklarım kuvezde yalnız benim sütüm gelmiyor göğüs ucum içine çökük ne yapabilirim suyunun gelmesi için sizler neler yaptınız iki gün oldu damla gelmiyor
Ben iyiyim canım nedenini bilmiyorum hastanedeki hemşirelere sordum klasik şeyler söylediler yorgunluğumu da atamadım daha belki de ondandır bilemiyorum süt sagma makinesi almistim zaten ama damla çıkmıyor beni de o düşündürüyorCanım benim kuşların erkenci davranmış. Sağlıkla sıhhatle evinize dönersiniz inşallah nasılsınız şimdi? Neden öyle oldu aniden mi oldu?
süt için hastane birley demedi mi? Makinayla sağıyorlar mı? Bazı çaylar içecekler var sür arttıran onlardan iç sıvak su masajını da duymuştum ama en önemlisi hormanların üzgün stresli olma mutlu olmaya çalış
Öncelikle Allah bebeklerinizi sağ sağlim size kavuştursunn.Arkadaşlar cumartesi gecesi doğum yaptım 33 haftalık çocuklarım kuvezde yalnız benim sütüm gelmiyor göğüs ucum içine çökük ne yapabilirim suyunun gelmesi için sizler neler yaptınız iki gün oldu damla gelmiyor
Teşekkür ederim bu gece alarm kurup dediğiniz gibi yapmaya caliscam insllh ise yararÖncelikle Allah bebeklerinizi sağ sağlim size kavuştursunn.
Sütün artması için bol bol sıvı tükrtmeye çalışın. Fırsat buldukça dinlenmye çalışın. Bide alarm kurun muhakkak 2 saatte bir her iki göğsünüzü sağın. Bazen yanlış anlaşılıyor gece sağım yapılmıyo. Gece gündüz demeden 2 saati geçirmemeye çalışın. Zamanlar artıcaktır sütünüz.