-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.241
Merhaba tek yumurta ıkizi mi cift mı acaba? :)Hiç moralini bozma herzaman pozitif düşün canım benimde o haftalarda aynen öyle kısalma olmustu cok sancım olmuştu asagda bebeklerin kafaları asagda oldugundan baskı yapıyordu sancıda erken dogumu tetikler diye doktorum gözetim altında tuttu geçene kadar ogün tuvalet dışında kalkmıcan dedi hep bana dikkat ettim ama hala duruyorlar cok şükür iyi düşün iyi olsun Rabbim saglıkla hayırla kucagımıza almak nasip etsin inşaallah
Benimkilerde ara ara öle sönmüş hissi veriyor bana. Büyüme ve çatlama olmasına rağmen Bazen çok dolgun ve gergin bazende sönük ve yumuşak oluyo.Yaa haftası ileri olan ikiz hamile arkadaşlarım göğüslerinz nasıl simdiden süt gelen varmı yada dolgun mu? Benimkiler emzirmişimde sarkmış gibi pörsümüs gibi oldu. Aslında ilk göğüslerim büyümüştü catlamıstı artık dolgunlasır süt olmaya baslar diyordum ama bu durum biraz tedirginleştirdi beni yaa sütüm olur inşaallah
Benim 34. Haftamda o sumukumsu seyden geldi ama rengi de seffaf ya da sarimsi degil kahverengiye donuktu. Icinde de dokular var gibiydi. Apar topar doktora gittik. Muayenede normal cikti her sey. Ustune 14 gun gecti, daha sancim, suyum vs hicbisey yok. Allah vakitli ve planli dogum nasip etsin. Gelen akintinin rengi ve dokusu onemli. Muayene olun isterseniz, nisan degilse de rahatlarsiniz. Nisansa ona gore bir tedavi yapilir. Bana onlem icin ciger gelistirici vurulmustu ayni gun ve ertesi gunu.Benim göğüslerim de sarkti dolgunluk ve çatlama yok ama ara ara beyaz renkte sıvı geliyor uçlarından bir de sizlerin akıntısı oluyor mu benden sumugumsu akıntı geliyor normal mi acaba yoksa doğum nişanı dedikleri şey böyle mi oluyor belim ve kuyruk sokumum da çok ağrıyor iki üç gündür
Evet canım oluyor o, o yüzden kağıt peçete koyuyorum her wc sonrası ben. Her wc ye gittiğimde o peceti atıyorum ıslak kalmasın diye. Iidrarla da atıyorsun fitil attıktan sonra dayan biraz hemen wc ye gitmeMerhaba bende kapak progestan vajinal yoldan kullanıyorum kullanmaya başladıktan sonra sizin de çamaşırınız da beyaz akıntı oldu mu ve idrara gittiğiniz de idrarınızda beyazlıklar oldu mu acaba
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah hangi korseyi kullandınız fotoğraf falan atabilirmisinSelamlar herkese.
Salı sabahı doğum yaptım ben, Çarşamba’da taburcu olduk. Sezeryan olacaklar mutlaka korse temin etsin, hastane çıkışı bile takarsınız. İnsan rahat hareket edemiyor ilk başlarda, korse yardımcı oluyor. Onun dışında hiç stres yapmayın rabbimin izniyle herşey tereyağından kıl çeker gibi ilerledi. Birde elektrikli pompa çok kullanıyorum, emerler nasılsa demeyin çok çabuk yoruluyorlar sağıp vermek bebekler için önemli
Merhaba canım ben 6+4te duymuştum doktorun dediği gibi 8. Haftayı bekleyin içinizi ferah tutunMeraba canım bn de ikiz anne adayıyım bugn tam 6 haftalık bgn dr a gttik kalp atışı birinin duyulmadı diğerinşn duyuldu. 8. Haftada keisnleşir dedi dr böle durum yaşadınız mı merak ettim de sonradan olabiliomşta atış da Bi şey demedi.
Saol canımMerhaba canım ben 6+4te duymuştum doktorun dediği gibi 8. Haftayı bekleyin içinizi ferah tutun
Teşekkür ederim dediğiniz gibi hemen gitmiyorum en az bir iki saat sonra lavaboya gidiyorum fakat idrarda da görünce acaba yanlış giden birşeyler mi oldu diye tedirgin olmuştum ama anladığım kadarı ile normal:) bakalım iki gün sonra test günümEvet canım oluyor o, o yüzden kağıt peçete koyuyorum her wc sonrası ben. Her wc ye gittiğimde o peceti atıyorum ıslak kalmasın diye. Iidrarla da atıyorsun fitil attıktan sonra dayan biraz hemen wc ye gitme
Benimki açık sarı renkte azaldı şimdi yoksa ben de apar topar hastaneye gidecektim içimi rahatlattiniz önemli bı şey değil sanırımBenim 34. Haftamda o sumukumsu seyden geldi ama rengi de seffaf ya da sarimsi degil kahverengiye donuktu. Icinde de dokular var gibiydi. Apar topar doktora gittik. Muayenede normal cikti her sey. Ustune 14 gun gecti, daha sancim, suyum vs hicbisey yok. Allah vakitli ve planli dogum nasip etsin. Gelen akintinin rengi ve dokusu onemli. Muayene olun isterseniz, nisan degilse de rahatlarsiniz. Nisansa ona gore bir tedavi yapilir. Bana onlem icin ciger gelistirici vurulmustu ayni gun ve ertesi gunu.
Benim goguslerimde dolgunluk ve hassasiyet basladi. Bebisler hastasuyla uyumlu hatta bikac gun ileri. Ama sut gelme yasamadim. Yarin muayenem var dogum icin gun verecek. Sut gelmesiyle ilgili endiselenmiyorum. Hemen gelmiyor biraz sabir ve ugras gerekli. Endiselenme sen de stres bunun en onemli engeliYaa haftası ileri olan ikiz hamile arkadaşlarım göğüslerinz nasıl simdiden süt gelen varmı yada dolgun mu? Benimkiler emzirmişimde sarkmış gibi pörsümüs gibi oldu. Aslında ilk göğüslerim büyümüştü catlamıstı artık dolgunlasır süt olmaya baslar diyordum ama bu durum biraz tedirginleştirdi beni yaa sütüm olur inşaallah
Merhaba çift canımMerhaba tek yumurta ıkizi mi cift mı acaba? :)
Ben dolgunluk ve hassasiyeti başlarda çok hissettim ve acaip catladı göğüslerim şuan da hiç bi dolgun luk hassasiyet yok süt gelmemesi değil de bu endişelendirdi beni aslında tabi herkes in aynı olcak diye bişey yok hayırlısı bakalımBenim goguslerimde dolgunluk ve hassasiyet basladi. Bebisler hastasuyla uyumlu hatta bikac gun ileri. Ama sut gelme yasamadim. Yarin muayenem var dogum icin gun verecek. Sut gelmesiyle ilgili endiselenmiyorum. Hemen gelmiyor biraz sabir ve ugras gerekli. Endiselenme sen de stres bunun en onemli engeli
Allah sagsalım sizi kavuştursun :)Kızlar pazartesi tekrar cagırdı doktorum dün kontrol vardı maşaallah iyi tuttun dedi doktoreğer kendileri gelmezse haftaya cumaya gün verdi bakalım hayırlısı cok heyecanlıyım
Benım kasık agrım az karnım çok agrıyordu. Halada öyle 18. Hafta bitecekKizlar 16. Haftamin icerisindeyim kasık agrim oluyor rahimmi büyüyor ondan dolayimi bu agri
Vurduğu saniyelik mi oluyorr. Vajinamda değil ama solum bazen öyle oluyo. Canım acıyo ama saniyelik. Kısalmaya sebep veriyo mu bilmiyorum. İnşallah vermiyodurKızlar bişi sorucam henüz 24. haftadayım,iki gündür bebeklerden biri sürekli vajinama vuruyor ve bazen canım acıyor sanki her an çıkacakmış gibi.Bu durum normal öyle değil mi,bir de rahim ağzı kısalmasında sebep olur mu vurmaları?
Aynen canım yani her hareket ettiğinde vajinaya vurmuş oluyor.Ama soluna vurmasında bir şey yok bi sağ bi sol geziyorlar,vajinaya uyguladığı bir baskı yok sonuçta.Sen korkutma kendiniVurduğu saniyelik mi oluyorr. Vajinamda değil ama solum bazen öyle oluyo. Canım acıyo ama saniyelik. Kısalmaya sebep veriyo mu bilmiyorum. İnşallah vermiyodur