2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba tek yumurta ıkizi mi cift mı acaba? :)

Benimkilerde ara ara öle sönmüş hissi veriyor bana. Büyüme ve çatlama olmasına rağmen Bazen çok dolgun ve gergin bazende sönük ve yumuşak oluyo.

Benim göğüslerim de sarkti dolgunluk ve çatlama yok ama ara ara beyaz renkte sıvı geliyor uçlarından bir de sizlerin akıntısı oluyor mu benden sumugumsu akıntı geliyor normal mi acaba yoksa doğum nişanı dedikleri şey böyle mi oluyor belim ve kuyruk sokumum da çok ağrıyor iki üç gündür

Benim 34. Haftamda o sumukumsu seyden geldi ama rengi de seffaf ya da sarimsi degil kahverengiye donuktu. Icinde de dokular var gibiydi. Apar topar doktora gittik. Muayenede normal cikti her sey. Ustune 14 gun gecti, daha sancim, suyum vs hicbisey yok. Allah vakitli ve planli dogum nasip etsin. Gelen akintinin rengi ve dokusu onemli. Muayene olun isterseniz, nisan degilse de rahatlarsiniz. Nisansa ona gore bir tedavi yapilir. Bana onlem icin ciger gelistirici vurulmustu ayni gun ve ertesi gunu.

Merhaba bende kapak progestan vajinal yoldan kullanıyorum kullanmaya başladıktan sonra sizin de çamaşırınız da beyaz akıntı oldu mu ve idrara gittiğiniz de idrarınızda beyazlıklar oldu mu acaba
Evet canım oluyor o, o yüzden kağıt peçete koyuyorum her wc sonrası ben. Her wc ye gittiğimde o peceti atıyorum ıslak kalmasın diye. Iidrarla da atıyorsun fitil attıktan sonra dayan biraz hemen wc ye gitme

Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah hangi korseyi kullandınız fotoğraf falan atabilirmisin

Merhaba canım ben 6+4te duymuştum doktorun dediği gibi 8. Haftayı bekleyin içinizi ferah tutun

Evet canım oluyor o, o yüzden kağıt peçete koyuyorum her wc sonrası ben. Her wc ye gittiğimde o peceti atıyorum ıslak kalmasın diye. Iidrarla da atıyorsun fitil attıktan sonra dayan biraz hemen wc ye gitme
Teşekkür ederim dediğiniz gibi hemen gitmiyorum en az bir iki saat sonra lavaboya gidiyorum fakat idrarda da görünce acaba yanlış giden birşeyler mi oldu diye tedirgin olmuştum ama anladığım kadarı ile normal:) bakalım iki gün sonra test günüm

Benimki açık sarı renkte azaldı şimdi yoksa ben de apar topar hastaneye gidecektim içimi rahatlattiniz önemli bı şey değil sanırım

Benim goguslerimde dolgunluk ve hassasiyet basladi. Bebisler hastasuyla uyumlu hatta bikac gun ileri. Ama sut gelme yasamadim. Yarin muayenem var dogum icin gun verecek. Sut gelmesiyle ilgili endiselenmiyorum. Hemen gelmiyor biraz sabir ve ugras gerekli. Endiselenme sen de stres bunun en onemli engeli

Ben dolgunluk ve hassasiyeti başlarda çok hissettim ve acaip catladı göğüslerim şuan da hiç bi dolgun luk hassasiyet yok süt gelmemesi değil de bu endişelendirdi beni aslında tabi herkes in aynı olcak diye bişey yok hayırlısı bakalım

Kızlar bişi sorucam henüz 24. haftadayım,iki gündür bebeklerden biri sürekli vajinama vuruyor ve bazen canım acıyor sanki her an çıkacakmış gibi.Bu durum normal öyle değil mi,bir de rahim ağzı kısalmasında sebep olur mu vurmaları?

Kizlar 16. Haftamin icerisindeyim kasık agrim oluyor rahimmi büyüyor ondan dolayimi bu agri

Vurduğu saniyelik mi oluyorr. Vajinamda değil ama solum bazen öyle oluyo. Canım acıyo ama saniyelik. Kısalmaya sebep veriyo mu bilmiyorum. İnşallah vermiyodur

Vurduğu saniyelik mi oluyorr. Vajinamda değil ama solum bazen öyle oluyo. Canım acıyo ama saniyelik. Kısalmaya sebep veriyo mu bilmiyorum. İnşallah vermiyodur
Aynen canım yani her hareket ettiğinde vajinaya vurmuş oluyor.Ama soluna vurmasında bir şey yok bi sağ bi sol geziyorlar,vajinaya uyguladığı bir baskı yok sonuçta.Sen korkutma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…