2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hareketleri vajinada ben de hissediyorum Arada hafif ağrı oluyor ama çok baskı olursa kısalma olabilir mi bilmiyorum ağrı çok hissederseniz bi doktorunuza danışın bence

Doğum yapan arkadaşlar kaşık biberon hangi marka aldınız .e bebek tekine bazıları çok kötü yorum yapmış çok seçenek de yok sanki

Merhabalar. Hamileliğinde düşük tsh problemi yaşayan oldu mu? Genelde yükseliyor diyorlar ama benimki normalken aşırı düşük çıktı bu sefer. Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?

Kızlar pazartesi tekrar cagırdı doktorum dün kontrol vardı maşaallah iyi tuttun dedi doktor😅 eğer kendileri gelmezse haftaya cumaya gün verdi bakalım hayırlısı cok heyecanlıyım💞🤗
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah 😍
Kızlar bişi sorucam henüz 24. haftadayım,iki gündür bebeklerden biri sürekli vajinama vuruyor ve bazen canım acıyor sanki her an çıkacakmış gibi.Bu durum normal öyle değil mi,bir de rahim ağzı kısalmasında sebep olur mu vurmaları?
Benimde öyleydi o haftalarda. Ki hala devam ediyor, Çünkü benim kızlar başgeliş pozisyonundaydılar. Hiç kısalma vs gibi problem yaşamadım da ağrısı yada rahatsızlık hissi çok oluyor maalesef.

Kızlar pazartesi tekrar cagırdı doktorum dün kontrol vardı maşaallah iyi tuttun dedi doktor😅 eğer kendileri gelmezse haftaya cumaya gün verdi bakalım hayırlısı cok heyecanlıyım💞🤗
Bende yarin gidiyorim kontrole. En son Carsamba gittim, haftaya Persembe en gec diye konustuk. Simdi yarinki NSTye gore gun verecek. ☺️

Benimde öyleydi o haftalarda. Ki hala devam ediyor, Çünkü benim kızlar başgeliş pozisyonundaydılar. Hiç kısalma vs gibi problem yaşamadım da ağrısı yada rahatsızlık hissi çok oluyor maalesef
İçimi rahatlattın sağol canım 🙏🏻

Merhabalar. Hamileliğinde düşük tsh problemi yaşayan oldu mu? Genelde yükseliyor diyorlar ama benimki normalken aşırı düşük çıktı bu sefer. Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?
Benimkisi de çok düşük çıkıyor, endokrin doktoruna gittik o da 3,ün altındaysa hiç korkmayın problem olmaz dedi.

Benimkisi de çok düşük çıkıyor, endokrin doktoruna gittik o da 3,ün altındaysa hiç korkmayın problem olmaz dedi.
Cevabınız için teşekkür ederim. Çok aşırı düşük çıkınca endişelendim biraz ama doktorum da endokrinologa yönlendirdi. Pazartesi öğreneceğiz bakalım.

Kızlar bebekler kaçıncı haftada kalıcı pozisyon alıyorlar? Benim ikisinin de başı aşağıda duruyor değişir mi sonradan değişir dimi daha erken. Keşke böyle kalsa normal doğum şansımı artırırdı 🙁

A

Benimde öyleydi o haftalarda. Ki hala devam ediyor, Çünkü benim kızlar başgeliş pozisyonundaydılar. Hiç kısalma vs gibi problem yaşamadım da ağrısı yada rahatsızlık hissi çok oluyor maalesef.
Amin inşaallah canım hepimz kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla inşaallah🙏

X