- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.261
Hareketleri vajinada ben de hissediyorum Arada hafif ağrı oluyor ama çok baskı olursa kısalma olabilir mi bilmiyorum ağrı çok hissederseniz bi doktorunuza danışın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bebekte maternı diye Kasık biberon var onu bi inceleyin istersenizDoğum yapan arkadaşlar kaşık biberon hangi marka aldınız .e bebek tekine bazıları çok kötü yorum yapmış çok seçenek de yok sanki
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallahKızlar pazartesi tekrar cagırdı doktorum dün kontrol vardı maşaallah iyi tuttun dedi doktor eğer kendileri gelmezse haftaya cumaya gün verdi bakalım hayırlısı cok heyecanlıyım
Benimde öyleydi o haftalarda. Ki hala devam ediyor, Çünkü benim kızlar başgeliş pozisyonundaydılar. Hiç kısalma vs gibi problem yaşamadım da ağrısı yada rahatsızlık hissi çok oluyor maalesef.Kızlar bişi sorucam henüz 24. haftadayım,iki gündür bebeklerden biri sürekli vajinama vuruyor ve bazen canım acıyor sanki her an çıkacakmış gibi.Bu durum normal öyle değil mi,bir de rahim ağzı kısalmasında sebep olur mu vurmaları?
Bende yarin gidiyorim kontrole. En son Carsamba gittim, haftaya Persembe en gec diye konustuk. Simdi yarinki NSTye gore gun verecek.Kızlar pazartesi tekrar cagırdı doktorum dün kontrol vardı maşaallah iyi tuttun dedi doktor eğer kendileri gelmezse haftaya cumaya gün verdi bakalım hayırlısı cok heyecanlıyım
İçimi rahatlattın sağol canımHayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah
Benimde öyleydi o haftalarda. Ki hala devam ediyor, Çünkü benim kızlar başgeliş pozisyonundaydılar. Hiç kısalma vs gibi problem yaşamadım da ağrısı yada rahatsızlık hissi çok oluyor maalesef
Benimkisi de çok düşük çıkıyor, endokrin doktoruna gittik o da 3,ün altındaysa hiç korkmayın problem olmaz dedi.Merhabalar. Hamileliğinde düşük tsh problemi yaşayan oldu mu? Genelde yükseliyor diyorlar ama benimki normalken aşırı düşük çıktı bu sefer. Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?
Cevabınız için teşekkür ederim. Çok aşırı düşük çıkınca endişelendim biraz ama doktorum da endokrinologa yönlendirdi. Pazartesi öğreneceğiz bakalım.Benimkisi de çok düşük çıkıyor, endokrin doktoruna gittik o da 3,ün altındaysa hiç korkmayın problem olmaz dedi.
Benim de 0,1 çıkmıştı en son . Yanı endokrin doktorunun dediği oyduCevabınız için teşekkür ederim. Çok aşırı düşük çıkınca endişelendim biraz ama doktorum da endokrinologa yönlendirdi. Pazartesi öğreneceğiz bakalım.
Benim de 0,05 çıkmış. Size ilaç verdiler mi?Benim de 0,1 çıkmıştı en son . Yanı endokrin doktorunun dediği oydu
Ilaç kullanıyordum 25 lik, onu bıraktım çok düşük çıkınca.Benim de 0,05 çıkmış. Size ilaç verdiler mi?
Amin inşaallah canım sağol hepimiziAllah sagsalım sizi kavuştursun :)
Amin inşaallah canım hepimz kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla inşaallahHayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah
Benimde öyleydi o haftalarda. Ki hala devam ediyor, Çünkü benim kızlar başgeliş pozisyonundaydılar. Hiç kısalma vs gibi problem yaşamadım da ağrısı yada rahatsızlık hissi çok oluyor maalesef.
Ay hadi canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaallah haberdar et bizi deBende yarin gidiyorim kontrole. En son Carsamba gittim, haftaya Persembe en gec diye konustuk. Simdi yarinki NSTye gore gun verecek.
Amiin seninkiler kaçar kiloya ulaştı canım?A
Amin inşaallah canım hepimz kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla inşaallah
Canım ya bebişlere kacar tane kıyafet koydun.Ay hadi canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaallah haberdar et bizi de
En son perşembe biri 2784 biri 2916 dedi ama cok sıkısıklar artık ölçümler hatalı olabilir tahmini bunlar zaten dediAmiin seninkiler kaçar kiloya ulaştı canım?
Toplam 4er takım koyduk canım hepsinin zıbın ınını şapkasını falan hesap ederek. Kusup tuvaletleri bulaşabiliyo diye böyle koyduk. Ama evimde beş dk hastaneye lazım daha da olursa getirilir dedikCanım ya bebişlere kacar tane kıyafet koydun.