2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Allah gonlunun muradini versin oncelikle canim saglikli evlatlar versin iki embriyo transferi icin yasin cok genc ve basarisiz denemen yok muhtemelen doktor tek transfer diyecektir hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin

Allah hayırlısı İle gönlünün muradını versın. Bu tek çift işi kesın kalp atısında belli oluyor. En azından benım öyle oldu

Merhaba, Nasilsiniz? Doğum yaptin mi, yaptiysan saglikla kucağına almışsındır insallah. Ne kadar durdular acilmayla.Benim bugun kontrolum vardi.35+1 im. 1cm açılma var dedi elle alttan muayene edip. Ama hic bir tedbir de alinmadi. Ne progestan, ne ciger gelistirici ne de istirahat. Hic bir tedbir yok bebeklere bıraktı durumu normal mi bu acaba Nst de sancı yok ondan mi acaba? Arkadas benzer durumu yaşadı diye alintiladim ama fikri olanlar cevap yazarsa cok sevinirim.

Ne dedi doktor nasıl gecti benim de yatin nstm var
Valla suları falan iyi dedi alttanda muayene etti acılma varmı diye acılma yok ama incelmeye baslamıs dedi nst dede hafif sancı kasılma cıkmıs dedi. Perşembe tekrar cagırdı bakalım 37yi bekleyecek kuvöz e girmesinler dedi bakalım bugün 36bitti kısmet artık

Nst de hafif sancı ve kasılma cıktı canım suları falan iyi dedi alttan muayene etti acılma yok ama incelmiş baya dedi perşembe tekrar göreyim dedi küvöze girmesinler diye dururlarsa 37yi görmek istiyo doktorum bende istiyorum ama cokta agırlastım artık üç dört gündür fenayım yani

Sancı icin bisey kullaniyor musun?

Sancı icin bisey kullaniyor musun?
Hayır bir ara adalat kullandım daha erken 29larda mı ne bi cok sancım olmuştu ozaman vermişti durdurmak icin ama suan kullanmıyorum zaten artık bekliyoruz diye muhtemelen dayanılmayacak ölüm ölüm sancım yok ama nekadar dayanılır bilmiyorum apış araları cok agrıyor benim baskıdan ikisininde kafası asagda.

Merhaba inşallah duyulur kalp atışları bende çift yumurta ikiz annesi olacağım 6. haftada hamile olduğum supriz oldu ve sizinki gibi kalp atışı alamadılar birinden düşük önleyici iğne yapıldı bir hafta sonra gel dediler tabi eşim beklemedi 3 gün sonra gittik başka bir doğum hastanesine oradada alamadılar alttan ultrasonu kabul etmemistim eve geldik akşam olmadan kanamam başladı tekrar korkup acile gittik acil de önce üst ultrason yapıldı kalp atışını duyamadı ikincinin daha sonra ikna oldum alt ultrasona orada görüldü kalp atışı ikisininde sevinçten ağladım yatırmak istediler evde çocukların olduğu için yatamadım düşük önleyici hap yazdılar eve geldim ve gece 2 gibi kanamam şiddetlendi ağrımda vardı eşimde evde yoktu girdim sıcak suyla dus aldım ve ağrılarım hafifledi uyuyabildim bir hafta sonra korka korka gittim hastaneye dururdum galiba diye ama çok şükür ki düşmemişler şuan 13 haftalığız ve hala ilaç kullanıp yatıyorum evde ara ara küçük lekelenme şeklinde kanamalarım devam ediyor ilk başta alamayabiliyorlar kalp atışını inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliginiz

Kızlar merhaba bende 17 haftalik ikizlere hamileyim bugün kontrolüm vardı biri kiz biri oğlan ....oğlan olan 250 kiz 200 gr cıktı doktor fark biraz erken açılmış dedi sizin bu haftalarda kaç gr di bebeklwriniz aralarındaki fark kac gr di acaba cevap yazarsanız cok sevinirim

Bende 17 haftalık gebeyım. Umutlanma diyerek bırı kız bırı erkk dedı drtor kesın degıl. Bırı 188gram.bırı 176 gram. Ama bende bolca kusma bulantı. 14haftada çok şiddetli kanama gecırdım. Kan pıhtılaşmam var hala sulandıtıcı ya baslayamafım. Plesanta asagıda ymiş. Hergun kanama leke devam edıyo. Yatıyorum surekli annem bana bakıyo Allah razı olsun. Ay sonu yukarı çıkar İnşl. Dıyo drtır. Çok korkuyorum. B e nım durumumda olan varmı

Benı drum ilerde ntsye sokmıcak mış. El yordamıyla bebeklerı hamur gıbı yogurup sancın var alcaz dıcek miş. Çok endıselıyım. Druma guvenıyorum. Alttan bakmıcak önemli Bı sorun Olmazise

Teyceler benim miniklerin tekmelerini artik daha sert hissediyorum ya bide bisey sorucam bnm cift yumurta ikizleri bazen sagdaki harekegli olluyo bazen soldaki ikisi ayni anda harektlenmiyo sizdede oluyr muydu bu

Teyceler benim miniklerin tekmelerini artik daha sert hissediyorum ya bide bisey sorucam bnm cift yumurta ikizleri bazen sagdaki harekegli olluyo bazen soldaki ikisi ayni anda harektlenmiyo sizdede oluyr muydu bu
Benim şuan öyle. İkisi çok aynı anda nerdeyse hiç hareket etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…