2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba arkadaşlar tüp bebekle iki embriyo transfer edilmişti bu zamana kadar çift yumurta ikizi denildi bugün 20 haftalıkken detaylı ultrasonda perinatolog doktoru çift değil tek yumurta ikizi bir tanesi tutup bölünmüş büyük ihtimalle dedi tek yumurta ikizlerinin risklerinden bahsetti biraz olumsuz konuştu ilk önce çift denilip sonradan tek denilen oldu mu ? Biraz endişelendim

Neye göre söyledi ki böyle bi seyi aynı kesedeler mi yoksa tek plasentadan mi besleniyorlar bana da çift yumurta transfer edilmişti ben de aynı haftalarda ayrıntılı ultrasona girdim biz de tek plasenta olduğunu öğrendik o zamana kadar çift denilmişti doktorum bu durum riskli demişti her hafta muayeneye çağirmaya başlamisti

Oh maşallah canım tahmini bile olsa iyi
Sen kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun
Ben 65 ile başladım(hastane tartısı) perşembe 84 tüm ama degısıyor 80–84 arası bazen veriyorum bazen alıyorum bende anlamadım. Evdeki tartıyla da 2bucuk kilo oynuyor hastanedeki ama ben ona göre hesaplıyom yine işte 18–19kilo aldım yani anlayacağın

Sizinki çift mi transfer edilmişti? Ilginç ya 20 hafta çift kese çift plasenta görüp detaylıda tek plasenta görmesi.

Arada ince bi zar var ama tek yerden besleniyorlar dedi her hafta kontrol de olacaksın dedi siz kaç haftalıksınız şu an

Arada ince bi zar var ama tek yerden besleniyorlar dedi her hafta kontrol de olacaksın dedi siz kaç haftalıksınız şu an
Ben 33. Haftanın içindeyim şu an şükür bu haftalara kadar gelebildim benim de eski ultrason kayıtlarına bakıldı ama tek mi çift yumurta ikizi mi onunla ilgili bir şey söylenmedi

Teşekkürler canım Aynıymışız ama ben daha 32+3 üm. Bakalım nolacak bundan sonra

Çift yumurtadan farkı aynı yerden besleniyor olmaları bu da besinlerini paylaşıp bir iyi gelişirken diğeri az gelişebiliyor gibi durumlara sebep oluyor ama tek yumurta olup sağlıklı doğum yapan çok.Sen 20. Haftaya kadar sorunsuz gelmişsin canım bence şu saatten sonra hiç kötü düşünme burda arkadaşlar ne sıkıntılar yaşadı sonrasında sorunsuz doğum yaptılar sen de doktoruna rağmen hiç bir sorun çıkmayacak diye düşün bence hamileliğin iyi geçmesinde %50 faktör iyi düşünceye odaklanmak

İkiz annesi olmak bunu gerektirir sanırım
Kuzenim dün ikiz doğurdu telefonlara bakamıyor bile. Şimdi sırayı bize devrettiniz. Bizde körler sağırlar ağırlıyoruz birbirimizi.
Ahh ahh darisi basiniza zor ama gozunuz gormeyecek zoruklari
Allah hayırlı saglıklı uzun ömür versin bebişlerine. Nasıl çok aglıyorlar mı? Tek bakılacak gibi mi ıkızlere canım
Amin hepimizin yavrusuna canim. Biri cok huzursuz bi bebek ilk aylar en azindan ilk bir ay bi kisi daha istiyor canim tam zamanli istiyor hemde. Ama alisinca tek idare edilir
Ben 2 cm acikla kac zaman durdum hem de dogum sancisi cikmasina ragmen nstde canim ki haftan cok guzel endise etme
Yaa bazen panikleniyrm neden sol harektlide sagda yok diyrm ya bide sola yatmaktan bacaklarm curuyecek
Ben doktora sormustum hep sagdaki bebek hareket ediyo diye madem ikisinin ayaklari da sagdaymis o yuzden tek tarafli hareket de olabiliyor bide haftan cok minis daha coook hissedersin tekmelerini annesi
Ben saga cok yattim kizlar endise etmeyin hatta Sagdaki bebegim daha iri

Teşekkür ederim inşallah sorun çıkmaz

Evet çift transfer edilmişti biz de çok şaşırdık hatta eski ultrason kayıtlarına baktı teki tutup bölünmüş dedi
Merhaba bizede 22 hafta kendi doktorumuz tek yumurta ikizi dedi. Üniversite hastanesi hayır çift yumurta ikizi bunlar dedi.
Ayrıntılı ultrason için gittiğimiz periodontolog ilk 8 haftadan sonra tek çift olduğunu tespit etmek çok zor bunun belirli kriterleri var dedi. Bizde doğumu bekliyoruz :)

Tek yumurta riskleri biraz gözümü korkutuyor inşallah sağ Salim alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…