- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.221
Beybisi benim de aynı nöbetleşe oynuyorlar. Belki de o an ikisi de hareket ediyordur ama biri daha kuvvetli oynadığı için onu hissediyoruzdurTeyceler benim miniklerin tekmelerini artik daha sert hissediyorumya bide bisey sorucam bnm cift yumurta ikizleri bazen sagdaki harekegli olluyo bazen soldaki ikisi ayni anda harektlenmiyo sizdede oluyr muydu bu
Yaaa severim ama ben bunlariii hele su forografa bakkk kuzu Masallah subhanallah miniklereBeybisi benim de aynı nöbetleşe oynuyorlar. Belki de o an ikisi de hareket ediyordur ama biri daha kuvvetli oynadığı için onu hissediyoruzdur
Ben sağıma da yatıyorum. Zaten sürekli bi tarafa yatınca diğerine haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo. Hep biri altta kalınca üzülüyorumYaa bazen panikleniyrm neden sol harektlide sagda yok diyrm ya bide sola yatmaktan bacaklarm curuyecek
Inşallah nasip olur anacim bize de bu günleri görmek maşallahYaaa severim ama ben bunlariii hele su forografa bakkk kuzu Masallah subhanallah miniklereEki Görüntüle 2803521
Sola yatmak kan akisinin saglanmasi icin önemliymis yaa habireee sola haksizlikmi haklilikmi yapiyirum anlamadimBen sağıma da yatıyorum. Zaten sürekli bi tarafa yatınca diğerine haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo. Hep biri altta kalınca üzülüyorum
Amiiiiinnnn kuzum aminnn insallahhh ya ne dicem 4. Ayda 4 kg almısımInşallah nasip olur anacim bize de bu günleri görmek maşallah
Sen iyi gidiyorsun bence. Beni hiç sorma 19+0da toplam 9 kilo almıştımSola yatmak kan akisinin saglanmasi icin önemliymis yaa habireee sola haksizlikmi haklilikmi yapiyirum anlamadimsaga dondüm simdiii azıcık
Amiiiiinnnn kuzum aminnn insallahhh ya ne dicem 4. Ayda 4 kg almısımsende durumlar nedir
Evet sola yatmak önemli tabiki ama banu çiftçinin gebelikte yatış ile alakalı videosunu izledim. Önemli sağ ya da soldan ziyade sırt üstü yattığımızda bebeklerin baskı yaptığı büyük damarların baskısını azaltmak. Tabi bende sol ağırlıklı yatıyorum. Ama dediğin gibi çok ağrılarım olunca sağıma da yatıyorum.Sola yatmak kan akisinin saglanmasi icin önemliymis yaa habireee sola haksizlikmi haklilikmi yapiyirum anlamadimsaga dondüm simdiii azıcık
Amiiiiinnnn kuzum aminnn insallahhh ya ne dicem 4. Ayda 4 kg almısımsende durumlar nedir
Kizzzzzzzzz gerccceeekk miiii bende diyorum oha canmaz ye az diye kendime öyle bi pis bogaz oldum ki hele bide migde bulantisi ve istihfar etmek ortadan kalkinca migdem bayram ediyorr cips yemeyede basladim sus kimse duymasinSen iyi gidiyorsun bence. Beni hiç sorma 19+0da toplam 9 kilo almıştım
Aaa onu bide ben izleyeyim yoksa oturarak uyuyacagim bu gidisle na sagimdaki bebise nede solumdakine haksizlik olsunn bana olsn olanEvet sola yatmak önemli tabiki ama banu çiftçinin gebelikte yatış ile alakalı videosunu izledim. Önemli sağ ya da soldan ziyade sırt üstü yattığımızda bebeklerin baskı yaptığı büyük damarların baskısını azaltmak. Tabi bende sol ağırlıklı yatıyorum. Ama dediğin gibi çok ağrılarım olunca sağıma da yatıyorum.
Aynen izle. Solunu çürütme doğuma kadarAaa onu bide ben izleyeyim yoksa oturarak uyuyacagim bu gidisle na sagimdaki bebise nede solumdakine haksizlik olsunn bana olsn olan
Senle konusmadan önce bende öýle dusünüyordumAynen izle. Solunu çürütme doğuma kadar
Ben bildiğin yemek yiyorum abur cubur canım hiç çekmiyor bile düşünKizzzzzzzzz gerccceeekk miiii bende diyorum oha canmaz ye az diye kendime öyle bi pis bogaz oldum ki hele bide migde bulantisi ve istihfar etmek ortadan kalkinca migdem bayram ediyorr cips yemeyede basladim sus kimse duymasinyarasiinnn miniklere napalim anacum
Yaradin prenseslerine kuzum kg dogsunlar iste taş gibi kizlar olsnlarBen bildiğin yemek yiyorum abur cubur canım hiç çekmiyor bile düşün
Amin kız inşallah güzel kilolarla doğsunlar da sağ salim biz de veririz inşallah doğumdan sonraYaradin prenseslerine kuzum kg dogsunlar iste taş gibi kizlar olsnlar
Veririz ya inaniyrummm bunaAmin kız inşallah güzel kilolarla doğsunlar da sağ salim biz de veririz inşallah doğumdan sonra
Meraba canım bn de ikiz anne adayıyım bugn tam 6 haftalık bgn dr a gttik kalp atışı birinin duyulmadı diğerinşn duyuldu. 8. Haftada keisnleşir dedi dr böle durum yaşadınız mı merak ettim de sonradan olabiliomşta atış da Bi şey demedi.Herkese merhaba ben de ikiz anne adayıyım bugün itibariyle hamileliğim 8. Haftası içindeyim. Aranızda Koç üniversitesi hastanesine giden doktor önerebilecek olan var mı?
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. 6 haftalık doktor muayenemde sadece kese vardı bebek bile görünmedi. 10 gün sonra gel demişti. Ben farklı bi doktora özele gittim. Tek bebek tek kalp atışı duyuldu. O zaman tam 7+3 tüm. 10 haftalıkken tekrar muayenemde ikiz olduğunu öğrenmiştim. Allah tan umut kesilmez. Hakkımızda hayırlısıMerhaba lar bn de ikiz anne adayıyım inşallah
Bgn dr 6 haftalık olduğunu kalp atışının birinin olmadığını söyledi. Diğerinin olduğunu söyledi.
2 hafta sonra keisnleşir keisn olarak dedi o zman görcez dedi keisn olarak böyle durum yaşayan var mı aranızda. Dr yarı yarıya ihtimal verdi.
Saol canım sağlıklı olsunlar da tek isteğim oMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. 6 haftalık doktor muayenemde sadece kese vardı bebek bile görünmedi. 10 gün sonra gel demişti. Ben farklı bi doktora özele gittim. Tek bebek tek kalp atışı duyuldu. O zaman tam 7+3 tüm. 10 haftalıkken tekrar muayenemde ikiz olduğunu öğrenmiştim. Allah tan umut kesilmez. Hakkımızda hayırlısı