2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Teyceler benim miniklerin tekmelerini artik daha sert hissediyorum ya bide bisey sorucam bnm cift yumurta ikizleri bazen sagdaki harekegli olluyo bazen soldaki ikisi ayni anda harektlenmiyo sizdede oluyr muydu bu
Beybisi benim de aynı nöbetleşe oynuyorlar. Belki de o an ikisi de hareket ediyordur ama biri daha kuvvetli oynadığı için onu hissediyoruzdur

Ben sağıma da yatıyorum. Zaten sürekli bi tarafa yatınca diğerine haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo. Hep biri altta kalınca üzülüyorum
Sola yatmak kan akisinin saglanmasi icin önemliymis yaa habireee sola haksizlikmi haklilikmi yapiyirum anlamadim saga dondüm simdiii azıcık
Inşallah nasip olur anacim bize de bu günleri görmek maşallah
Amiiiiinnnn kuzum aminnn insallahhh ya ne dicem 4. Ayda 4 kg almısım sende durumlar nedir

Sola yatmak kan akisinin saglanmasi icin önemliymis yaa habireee sola haksizlikmi haklilikmi yapiyirum anlamadim saga dondüm simdiii azıcık

Amiiiiinnnn kuzum aminnn insallahhh ya ne dicem 4. Ayda 4 kg almısım sende durumlar nedir
Sen iyi gidiyorsun bence. Beni hiç sorma 19+0da toplam 9 kilo almıştım

Evet sola yatmak önemli tabiki ama banu çiftçinin gebelikte yatış ile alakalı videosunu izledim. Önemli sağ ya da soldan ziyade sırt üstü yattığımızda bebeklerin baskı yaptığı büyük damarların baskısını azaltmak. Tabi bende sol ağırlıklı yatıyorum. Ama dediğin gibi çok ağrılarım olunca sağıma da yatıyorum.

Sen iyi gidiyorsun bence. Beni hiç sorma 19+0da toplam 9 kilo almıştım
Kizzzzzzzzz gerccceeekk miiii bende diyorum oha canmaz ye az diye kendime öyle bi pis bogaz oldum ki hele bide migde bulantisi ve istihfar etmek ortadan kalkinca migdem bayram ediyorr cips yemeyede basladim sus kimse duymasin yarasiinnn miniklere napalim anacum

Aaa onu bide ben izleyeyim yoksa oturarak uyuyacagim bu gidisle na sagimdaki bebise nede solumdakine haksizlik olsunn bana olsn olan

Ben bildiğin yemek yiyorum abur cubur canım hiç çekmiyor bile düşün

Herkese merhaba ben de ikiz anne adayıyım bugün itibariyle hamileliğim 8. Haftası içindeyim. Aranızda Koç üniversitesi hastanesine giden doktor önerebilecek olan var mı?
Meraba canım bn de ikiz anne adayıyım bugn tam 6 haftalık bgn dr a gttik kalp atışı birinin duyulmadı diğerinşn duyuldu. 8. Haftada keisnleşir dedi dr böle durum yaşadınız mı merak ettim de sonradan olabiliomşta atış da Bi şey demedi.

Merhaba lar bn de ikiz anne adayıyım inşallah
Bgn dr 6 haftalık olduğunu kalp atışının birinin olmadığını söyledi. Diğerinin olduğunu söyledi.
2 hafta sonra keisnleşir keisn olarak dedi o zman görcez dedi keisn olarak böyle durum yaşayan var mı aranızda. Dr yarı yarıya ihtimal verdi.

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. 6 haftalık doktor muayenemde sadece kese vardı bebek bile görünmedi. 10 gün sonra gel demişti. Ben farklı bi doktora özele gittim. Tek bebek tek kalp atışı duyuldu. O zaman tam 7+3 tüm. 10 haftalıkken tekrar muayenemde ikiz olduğunu öğrenmiştim. Allah tan umut kesilmez. Hakkımızda hayırlısı

Saol canım sağlıklı olsunlar da tek isteğim o

Yaa haftası ileri olan ikiz hamile arkadaşlarım göğüslerinz nasıl simdiden süt gelen varmı yada dolgun mu? Benimkiler emzirmişimde sarkmış gibi pörsümüs gibi oldu. Aslında ilk göğüslerim büyümüştü catlamıstı artık dolgunlasır süt olmaya baslar diyordum ama bu durum biraz tedirginleştirdi beni yaa sütüm olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…