- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.201
Uzun süre oturup ayaga kalkinca batma hissi yasiyordum. Biraz yuruyunce ya da uzaninca geçiyorİyi akşamlar kızlar vajinada batma hissi hafif ağrınız oluyor mu sizin de .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süre oturup ayaga kalkinca batma hissi yasiyordum. Biraz yuruyunce ya da uzaninca geçiyorİyi akşamlar kızlar vajinada batma hissi hafif ağrınız oluyor mu sizin de .
Allah gonlunun muradini versin oncelikle canim saglikli evlatlar versin iki embriyo transferi icin yasin cok genc ve basarisiz denemen yok muhtemelen doktor tek transfer diyecektir hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsinCanım ben size bisey danışmak istiyorum 20 yaşındayım 2 senelik evliyim çocuğumuz olsun istiyoruz herşeyim normal hormonal değerlerim ultrasonda yumurta gelişiminde falan bi problem yok ama olmuyo esimde varikosel baslangici var tup bebek tedavisi yada aşılama yöntemine başvurmak istiyoruz ikiz gebelige doktorların düşüncesi ne yonde yaşım problem olur mu acaba cevaplarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim canımAllah gonlunun muradini versin oncelikle canim saglikli evlatlar versin iki embriyo transferi icin yasin cok genc ve basarisiz denemen yok muhtemelen doktor tek transfer diyecektir hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin
Kizlar nasilsiniz pek giremiyorum artik buralara
Allah hayırlısı İle gönlünün muradını versın. Bu tek çift işi kesın kalp atısında belli oluyor. En azından benım öyle olduBen henüz kese görmedim ama ikiz olsun çok istiyrm 4+6 yım bhcg artışından da belli olmuyor diyorlar ovulasyonda bir kere pik gördüm o yüzden çift yumurta ikiz olmaz sanırım
10 Mart 30
12 Mart 121
15 Mart 589 bhcg
Allah hayırlı saglıklı uzun ömür versin bebişlerine. Nasıl çok aglıyorlar mı? Tek bakılacak gibi mi ıkızlere canımKizlar nasilsiniz pek giremiyorum artik buralara
Cumartesi gideceğim ailede ikiz de yok Allah nasip ederse olur tabi bakalımAllah hayırlısı İle gönlünün muradını versın. Bu tek çift işi kesın kalp atısında belli oluyor. En azından benım öyle oldu
Merhaba, Nasilsiniz? Doğum yaptin mi, yaptiysan saglikla kucağına almışsındır insallah. Ne kadar durdular acilmayla.Benim bugun kontrolum vardi.35+1 im. 1cm açılma var dedi elle alttan muayene edip. Ama hic bir tedbir de alinmadi. Ne progestan, ne ciger gelistirici ne de istirahat. Hic bir tedbir yok bebeklere bıraktı durumu normal mi bu acaba Nst de sancı yok ondan mi acaba? Arkadas benzer durumu yaşadı diye alintiladim ama fikri olanlar cevap yazarsa cok sevinirim.Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Hastaneye geldik çıkamadık. Yatış yaptı doktor. Nst de biraz sancım çıktı. Hafif baskıların var dedi. Alttan baktı rahim agzi baya kısalmış 17 18 mm. Açılmam 1.5 cm olmuş. Riske atmak istemedi doktor. Bir iki gün gozlemleyelim. ilerlemezse biraz daha beklerim değilse alırım dedi. Kuvoze felan haber verdi nolur nolmaz diye. Amacimiz zaten 35 36 haftaydi buna da şükür yine iyi geldin ikizlere göre haftan iyi endişe etme dedi. Az önce ciğer geliştirici yaptılar yine. Bakalım nasip artık bekleyip göreceğiz. Bebisler de birisi 2200 diğeri 1920 Gr olmuş. Gayet güzel.kilo.almislar. Aslında kilo alımları çok iyi. Kan.akimlari suları iyi ama malesef kafalarının aşağıda olması özellikle birinin direk rahim ağzında olması sebep olmuş açılmaya.
Valla suları falan iyi dedi alttanda muayene etti acılma varmı diye acılma yok ama incelmeye baslamıs dedi nst dede hafif sancı kasılma cıkmıs dedi. Perşembe tekrar cagırdı bakalım 37yi bekleyecek kuvöz e girmesinler dedi bakalım bugün 36bitti kısmet artıkNe dedi doktor nasıl gecti benim de yatin nstm var
Nst de hafif sancı ve kasılma cıktı canım suları falan iyi dedi alttan muayene etti acılma yok ama incelmiş baya dedi perşembe tekrar göreyim dedi küvöze girmesinler diye dururlarsa 37yi görmek istiyo doktorum bende istiyorum ama cokta agırlastım artık üç dört gündür fenayım yaniS Sessizsedali nasil gecti randevu?
Sancı icin bisey kullaniyor musun?Nst de hafif sancı ve kasılma cıktı canım suları falan iyi dedi alttan muayene etti acılma yok ama incelmiş baya dedi perşembe tekrar göreyim dedi küvöze girmesinler diye dururlarsa 37yi görmek istiyo doktorum bende istiyorum ama cokta agırlastım artık üç dört gündür fenayım yani
Hayır bir ara adalat kullandım daha erken 29larda mı ne bi cok sancım olmuştu ozaman vermişti durdurmak icin ama suan kullanmıyorum zaten artık bekliyoruz diye muhtemelen dayanılmayacak ölüm ölüm sancım yok ama nekadar dayanılır bilmiyorum apış araları cok agrıyor benim baskıdan ikisininde kafası asagda.Sancı icin bisey kullaniyor musun?
Benim şuan öyle. İkisi çok aynı anda nerdeyse hiç hareket etmiyorTeyceler benim miniklerin tekmelerini artik daha sert hissediyorum ya bide bisey sorucam bnm cift yumurta ikizleri bazen sagdaki harekegli olluyo bazen soldaki ikisi ayni anda harektlenmiyo sizdede oluyr muydu bu
Yaa bazen panikleniyrm neden sol harektlide sagda yok diyrm ya bide sola yatmaktan bacaklarm curuyecekBenim şuan öyle. İkisi çok aynı anda nerdeyse hiç hareket etmiyor