- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 35
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.181
Kaç günde geçti bu durum acaba? Vurulduklarından beri iki gündür çok azaldı hareketleri yavrucuklarımın normalde çok hareketliydilerEvet azaltiyormus, bende bilmiyordum. Tedirgin olmustum, vurulan arkadas soylemisti.
Ertesi gun normale dondu diye hatirliyorum. Suan yine tepisiyorlar bol bolKaç günde geçti bu durum acaba? Vurulduklarından beri iki gündür çok azaldı hareketleri yavrucuklarımın normalde çok hareketliydiler
Ben de 32. haftanın içindeyim nefes darlığı dışında ben de aynı durumdayim hiç bir iş yapmamama rağmen yorgun oluyorum özellikle de akşamları. geceleri sürekli uyanıyorum sabah çok erken saatlerde kalkıyorum benim de kilom çok değilKızlar bugün 33. Haftamın son günü, hiç kilo alamamama rağmen geceleri uykusuzluk, nefes darlığı ve mide bulantılarım ve aşırı yorgunluk başladı, herkeste böyle mi durum?Son ay zorluyor sanırım ve ben baya zayıf olmama rağmen bu durumdayım.
Kaç kilo aldınız?Ben de 32. haftanın içindeyim nefes darlığı dışında ben de aynı durumdayim hiç bir iş yapmamama rağmen yorgun oluyorum özellikle de akşamları. geceleri sürekli uyanıyorum sabah çok erken saatlerde kalkıyorum benim de kilom çok değil
55 le başladım şu an 66 kiloyumKaç kilo aldınız?
Maşallah çok değil gayet ideal. Ben de ohss atlattım hala halsizliğim çok. Ağrılarım ohss kiloları geçti ama gerçekten ikizin zorluğundan mı bilmiyorum. Sizler de başlarda halsizlik uyku hali çok oluyor muydu?55 le başladım şu an 66 kiloyum
Geçmiş olsun.Evet benim de çok uykum oluyordu normalde hiç sevmem uyumayı gece gündüz gözümü acamazdim uykudan benim bulantım ve mide ağrım da çok oluyordu ama sonradan geçiyorMaşallah çok değil gayet ideal. Ben de ohss atlattım hala halsizliğim çok. Ağrılarım ohss kiloları geçti ama gerçekten ikizin zorluğundan mı bilmiyorum. Sizler de başlarda halsizlik uyku hali çok oluyor muydu?
Durabildikleri kadar dursun diye suan tarih vermiyorum demişti üç hafta önce. Bugün yani pazartesi cagırdı artık iki günde bir görcem dedi zaten iki gündür cok fenayım dayanacak gücüm kalmadı gibi bakalım ne dicek bugün biraz netleşir belki
Ben de gece ateş basıyor resmen uyuyamıyorum belim ağrıyor hiç ayakta duramıyorum hep yatıyorum .rahim ağzı uzunluğum kısalmış biraz zaten doktor yat dedi .sağ Salim yavrularımıza zamanında kavuşuruz inşKızlar bugün 33. Haftamın son günü, hiç kilo alamamama rağmen geceleri uykusuzluk, nefes darlığı ve mide bulantılarım ve aşırı yorgunluk başladı, herkeste böyle mi durum?Son ay zorluyor sanırım ve ben baya zayıf olmama rağmen bu durumdayım.
Geçmiş olsun çokmu yoruyorsunuz kendinizi fazla ayakta durmasanız ... benim bugün nst vardı kontrol harici, bebekler sürekli hareket ettikleri için işlem alınamadı... kıpır kıpır hiç durmadılar kg olarak biraz eksik ama napalm... bazen kasımlarımda ağrı yaşıyorum ama düzeliyor ,umarım düzelir rahim uzunluğuna takılmayın yatarak normale dönen var panik yapmayınİyi akşamlar kızlar vajinada batma hissi hafif ağrınız oluyor mu sizin de .
Yormuyorum aslında bel ağrım baştan beri vardı . İnş atlatırız şu son ayları daGeçmiş olsun çokmu yoruyorsunuz kendinizi fazla ayakta durmasanız ... benim bugün nst vardı kontrol harici, bebekler sürekli hareket ettikleri için işlem alınamadı... kıpır kıpır hiç durmadılar kg olarak biraz eksik ama napalm... bazen kasımlarımda ağrı yaşıyorum ama düzeliyor ,umarım düzelir rahim uzunluğuna takılmayın yatarak normale dönen var panik yapmayın
İnşallah rabbim yardımcımız olsun bak burda neler neler yaşayan arkadaş lar oldu ama sonunda çoğu 36 ulaştı..bizde hayırlısıyla ulaşacağız moral bozmak yok..Yormuyorum aslında bel ağrım baştan beri vardı . İnş atlatırız şu son ayları da
Amin inşİnşallah rabbim yardımcımız olsun bak burda neler neler yaşayan arkadaş lar oldu ama sonunda çoğu 36 ulaştı..bizde hayırlısıyla ulaşacağız moral bozmak yok..
Ben de aynı durumdayım gece uykum çok kötü ve nefes alışım da zorlaştı, Allah yardımcımız olsun, sağlıkla gelsinler inşallahBen de 32. haftanın içindeyim nefes darlığı dışında ben de aynı durumdayim hiç bir iş yapmamama rağmen yorgun oluyorum özellikle de akşamları. geceleri sürekli uyanıyorum sabah çok erken saatlerde kalkıyorum benim de kilom çok değil
Amin inşallah canımmmBen de gece ateş basıyor resmen uyuyamıyorum belim ağrıyor hiç ayakta duramıyorum hep yatıyorum .rahim ağzı uzunluğum kısalmış biraz zaten doktor yat dedi .sağ Salim yavrularımıza zamanında kavuşuruz inş