2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bugün 33. Haftamın son günü, hiç kilo alamamama rağmen geceleri uykusuzluk, nefes darlığı ve mide bulantılarım ve aşırı yorgunluk başladı, herkeste böyle mi durum? Son ay zorluyor sanırım ve ben baya zayıf olmama rağmen bu durumdayım.

Ben de 32. haftanın içindeyim nefes darlığı dışında ben de aynı durumdayim hiç bir iş yapmamama rağmen yorgun oluyorum özellikle de akşamları. geceleri sürekli uyanıyorum sabah çok erken saatlerde kalkıyorum benim de kilom çok değil

Kaç kilo aldınız?

55 le başladım şu an 66 kiloyum
Maşallah çok değil gayet ideal. Ben de ohss atlattım hala halsizliğim çok. Ağrılarım ohss kiloları geçti ama gerçekten ikizin zorluğundan mı bilmiyorum. Sizler de başlarda halsizlik uyku hali çok oluyor muydu?

Geçmiş olsun.Evet benim de çok uykum oluyordu normalde hiç sevmem uyumayı gece gündüz gözümü acamazdim uykudan benim bulantım ve mide ağrım da çok oluyordu ama sonradan geçiyor

Kızlar merhaba bende 17 haftalik ikizlere hamileyim bugün kontrolüm vardı biri kiz biri oğlan ....oğlan olan 250 kiz 200 gr cıktı doktor fark biraz erken açılmış dedi sizin bu haftalarda kaç gr di bebeklwriniz aralarındaki fark kac gr di acaba cevap yazarsanız cok sevinirim

Ne dedi doktor nasıl gecti benim de yatin nstm var

Ben de gece ateş basıyor resmen uyuyamıyorum belim ağrıyor hiç ayakta duramıyorum hep yatıyorum .rahim ağzı uzunluğum kısalmış biraz zaten doktor yat dedi .sağ Salim yavrularımıza zamanında kavuşuruz inş

İyi akşamlar kızlar vajinada batma hissi hafif ağrınız oluyor mu sizin de .
Geçmiş olsun çokmu yoruyorsunuz kendinizi fazla ayakta durmasanız ... benim bugün nst vardı kontrol harici, bebekler sürekli hareket ettikleri için işlem alınamadı... kıpır kıpır hiç durmadılar kg olarak biraz eksik ama napalm... bazen kasımlarımda ağrı yaşıyorum ama düzeliyor ,umarım düzelir rahim uzunluğuna takılmayın yatarak normale dönen var panik yapmayın

Yormuyorum aslında bel ağrım baştan beri vardı . İnş atlatırız şu son ayları da

Yormuyorum aslında bel ağrım baştan beri vardı . İnş atlatırız şu son ayları da
İnşallah rabbim yardımcımız olsun bak burda neler neler yaşayan arkadaş lar oldu ama sonunda çoğu 36 ulaştı..bizde hayırlısıyla ulaşacağız moral bozmak yok..

İnşallah rabbim yardımcımız olsun bak burda neler neler yaşayan arkadaş lar oldu ama sonunda çoğu 36 ulaştı..bizde hayırlısıyla ulaşacağız moral bozmak yok..
Amin inş Nst de sancı çıkmadı ama benimkiler hareket ediyor da aşırı hareketli değiller . Olacak olan oluyor dua edelim iyi düşünelim

Ben de aynı durumdayım gece uykum çok kötü ve nefes alışım da zorlaştı, Allah yardımcımız olsun, sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…