- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Fitil kullaniyosaniz belki ondan dolayı kokulu hissetmiş olabilirsiniz.Kahverengi akıntı kanama vs genelde hepimiz yaşadık.Bnmde 4.denemem de oldu ve hamileyim.ikiz mi sizinde?Bu süreçte kokulu kahverengi akıntısı olan oldumu korkuyorum kaybetmekten, 4. Tüp denemem de oldu.
Canim bizler genelde tup bebek olunca ikizlerimiz cift yumurta ikizi o yuzden
Benimde 8+2 de netleşti ikizlerimin olduğu diğeri net gorunmemisti önce.Tek yumurta ikizi yok topikte da ondan arkadaşlar bişey yazmamistir.
Kalp atışı iki ayrı duyulduysa ikizdir sorun yoktur merak etmeyin
İnşaAllah canm bende çok meraktayım son 5gün kaldı gitmeme iki kalp atışı duydu ama yinede emin değil makina da biraz, bozuk gibi o yüzden de emin olamadı ama olmasa neden görsün ki minicik de olsa ve iki ayrı yerden kalp atışı alıyorum dediolmasa almazdı göremezdi değil mi diğeri ona göre küçükmüş kafamız çok karısık çok mutluyum hemde tedirginim herşey Rabbim den İnşaAllah sağlıklıca gelirler oluşuma ikiz kardeşleri
Evet canm çok tesekkür ederim sizden bende yanıma yoldaş atıyorum ikiz topiği görünce çok mutlu oldumGenelde burdakiler ayrı yumurta ikizi ve tüp bebek ile hamile kalanlar.
Kalp atışı iki ayrı duyulduysa ikizdir sorun yoktur merak etmeyin
Sizin bebeklerin cinsiyeti ne acabaKalp atışı iki ayrı duyulduysa ikizdir sorun yoktur merak etmeyin
Benim ikizler 8+4 te netleşti merak etme herşey yolundadir.Ne demek rica ederim.Evet canm çok tesekkür ederim sizden bende yanıma yoldaş atıyorum ikiz topiği görünce çok mutlu oldumbende 7+3te gördü doktor
Progestan vajinal mi alıyorsun bana akşamları 3 tane birden koy dedi ama artık çok geri gelmeye başladı ne zaman kesecek acaba sana birşey dedi mi doktorunBen hala proluton oluyorum haftada 1. Sabah aksam progesteronda devam ediyor hala. Crp istemedi hic benden.
yy MaşaAllah ❤ güle güle büyüsünler sağlıkla, gelsinler İnşaAllahKızlarım olacak benim☺
Amin İnşaAllah canm benim de 8+3 oluyor cuma günü İnşaAllah bakalım miniklerim vardır İnşaAllahBenim ikizler 8+4 te netleşti merak etme herşey yolundadir.Ne demek rica ederim.
İçinizi ferah tutun bende 4. Denemede pozitif gördüm daha kese görmeye gitmedik 20 ekimde gidicem salı günü en son trasnferin 10. Günü kan verdim 413 çıktı doktorım bidaha vermen gerek yok dedi acaba ikiz mi diye merak ediyorum sizin kan sonucunuz nasıldı ve nezamn transfer oldunuz ben 4 ekimde trasnfer oldum çift embriyoBu süreçte kokulu kahverengi akıntısı olan oldumu korkuyorum kaybetmekten, 4. Tüp denemem de oldu.
Ne güzel bende 4. Denemede pozitifi gördüm en son 10. Kan verdim 413 çıktı salı günü kese için gidicez görünür mü acaba bende çok merak ediyorum ikizmidir acaba 4 ekimde transfer oldum çift embriyoFitil kullaniyosaniz belki ondan dolayı kokulu hissetmiş olabilirsiniz.Kahverengi akıntı kanama vs genelde hepimiz yaşadık.Bnmde 4.denemem de oldu ve hamileyim.ikiz mi sizinde?
16 ya kadar yaşadım bunları ikiz gebelik malesef daha zor geçiyor stres yapmamaya çalışBu süreçte kokulu kahverengi akıntısı olan oldumu korkuyorum kaybetmekten, 4. Tüp denemem de oldu.
10.gun değerim 524 idi.Test gününden 15 gün sonra gittiğimde kese ve kalp atışı ikisini bir arada görmüştük.Doktorum ondan geç çağırmıştı ilk muayeneye.Saglikla dogsun evlatlarimizNe güzel bende 4. Denemede pozitifi gördüm en son 10. Kan verdim 413 çıktı salı günü kese için gidicez görünür mü acaba bende çok merak ediyorum ikizmidir acaba 4 ekimde transfer oldum çift embriyo
Cem değil cenk bey canım İzmir'de kendisi doç herkes çok memnun.Dedigin illerden arkadaşlarlar varmı bilmiyorum bildiğim kadarıyla 3 arkadaş İzmir'den.Ben aydindayim,doktorum İzmir'de.Merhaba, ben Monokoryonik diamniyotik yani tek yumurta ikizlerine hamileyim inşallah sağlıkla kavuşuruz, düzenli olarak bir doktora bağlanamadım Sakarya İzmit İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz doktorları öğrenmek isterim. Cem bey hangi ilde soyadı nedir detaylı ultrason için adı çok geçiyor burada