2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Tam kacinci hafta gittin canim detayli icin bi doktorum 20 dedi farkli biri 21 dedi bana

Ben görmeden alicam bebek arabasını malesefki burda ikiz bebek arabası yok aldığınız bebek arabasının artıları eksileri neler ne kdra aldiniz

Merhaba. Ben de 20.haftada yaptiracagin. Doktorum ikizlerde 20.hafta ideal. 21 gec oluyor dedi.
Dün kontrolum vardı 21.haftada göndereceğim dedi perinatologa geç olmaz muhtemelen.Oyle bı durum olsa doktorum bu konularda çok titiz işi şansa bırakmaz.

Canm merhaba
Doktorumuz yanılmadı ise bende tek yumurta ikizi annesiyim, cuma günü tekrar gideceğim İnşaAllah o zaman haberleşiriz süreci birlikte konusarak geçiririz bende kese ve plasenta için bişry demedi küçük die iki kalp atışı duydu ama yinede emin değil hayırlısı olsun inşaAllah canm hepimiz için ❤

Fitil kullaniyosaniz belki ondan dolayı kokulu hissetmiş olabilirsiniz.Kahverengi akıntı kanama vs genelde hepimiz yaşadık.Bnmde 4.denemem de oldu ve hamileyim.ikiz mi sizinde?

Fitil kullanmıyorum ağızdan alıyorum. Dün alttan muayeneden sonra kötü kokmaya başladı akıntım. İnşallah bişey yoktur. Şuan iki kese var bakalım bebekler görünecek mi cuma belli olacak canım

Ben 28 eylül de transfer oldum. 2 embriyo koyuldu 4. Denemem. 8. Gün 267 çıktı 10. Gün 607 14. Gün 5600 ve en sonra 16. Gün 15000 den fazla çıktı. Çok çabuk yükselince doktora erken gittim bide leke gelince tabi. Keseleri gördü ama daha bebek oluşumu yok bakalım canım hepimiz için hayırlısı olsun ne desek boş

16 ya kadar yaşadım bunları ikiz gebelik malesef daha zor geçiyor stres yapmamaya çalış
Deniyorum canım ama insan stres yapıyor doğal olarak ikiz olur diye düşünmemiştim ama olsun Allah dan o da Rabbim neyi uygun gördüyse. Peki progesteron ilaçları ne zamana kadar kullandınız? Bide estrofem kullandınjz mı

Öyle canım bizlerin sıkıntısı bitmiyor pozitif gördük yetmiyo artacak mı diye endişe ediyoruz artıyor kese var mı kalp atışı duyacakmıyım hep endişe içinde geçiyor günlerimiz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah sevincimizi yarım bırakmasın

Ben 8. Ve 10. Gün kan verdim canım doktorum bidaha vermene gerek yok dedi ben de acaba benımleler mi artış oldu mu diye çok merak ediyorım salı gününe çok varmış gibi geliyor

10.gun değerim 524 idi.Test gününden 15 gün sonra gittiğimde kese ve kalp atışı ikisini bir arada görmüştük.Doktorum ondan geç çağırmıştı ilk muayeneye.Saglikla dogsun evlatlarimiz
Amin inşallah 15 gününüz nasıl geçti peki ben salı gününü iple çekiyorum zaman hiç geçmiyor durumları merak ediyorum en son 10 gün kan verdim birdaha kan vermene gerek yok dedi doktorum ama hep stresliyim iyiler mi artış oldu mu diye sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum

İş başı yaptım heyecanla birlikte vakit geçti arada iki kez de kan tahlili yaptırdım gidişat nasıl diye .

Cem değil cenk bey canım İzmir'de kendisi doç herkes çok memnun.Dedigin illerden arkadaşlarlar varmı bilmiyorum bildiğim kadarıyla 3 arkadaş İzmir'den.Ben aydindayim,doktorum İzmir'de.
onu da yanlış okumuşum öyleyse herkes bir anda aynı ismi yazınca bir sorayım İstanbuldur herhalde dedim İnşallah güzel haberler alırsınız detaylıdan

Merhaba, inşallah güzel haberler alırsınıız hayırlısı ile Ben normal bir kadın doğum doktoruyla devam ediyorken perinatolog ile devam etmem gerektiğini öğrendim riskli gebelik grubuna giriverdik inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Estrofemi 7. Hafta gibi bıraktım progestan fitili akşam 2 sabah 1 kullandım 17. Haftanın başında akşam 1 e düşürdü. İğneyi de bu hafta bıraktık. Her seferinde ağlayarak gittim en son 10. Haftada kanamam oldu şimdi onlar bitti ama ağrılarım çok bazen dayanamayacak kadar oluyor

Agri bende de oluyor canim cok kisiden duydum agri hatta doktorum da dedi tek gebelik gibi olmaz agrin daha cok olur diye icimizi ferah tutacagiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…