2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Herkese merhaba :)
Kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle
Kilo alımlarınız nasıl oldu süreçte. Doktorlar nasıl öneriyor ikiz gebelikte tahmini bir normali var mı?
Sizinde dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. Doktor bana en fazla 14 16 kılo alabılırsın dedi i.

Merabalar 2 tane 5.Gün embriyosu konuldu 10. Gün değeriö 295 12. Gün 911. Çıktı sizce ikizmi
2 tane Yumurta koyulunca beta kesın sonuc vermez dedi doktorum.
Benımde 9.gün 589 çıkmıştı. Bi arkadaşımla degerlerımız aynıydi. Başta ikiz dediler kesede ıkı taneydi. Kalp atısına gelınce tek gebelik devam etti arkadaşım.

Gozunuz aydin. Darisi bize. Tam hafta gununuz neydi dogum yaptiginizda? 38 lerde yapmissiniz gibi geldi. Masallah ne guzel dayanmissiniz. Gramajlari fsrk etti dogum oncesi olcume gore
37+3 te doğum yaptım. Aslında benimde 34. haftada apar topar doğum planlanmıştı gebelik kolestazından ve sancılardan ötürü ama ne olduysa 36.haftada kolestaz birden yok oldu sancılar devam etsede açılma olmadı ve 38 e kadar geldik. Ultrasonla birebir aynı gramda doğdular kızım ve oğlum.

Sağolun sizde sağlıkla kavuşun inş bebeklerinize. Ben aldığımın fotoğrafını ekliyorum memnun kaldım.

Eklentiler

• 61F64AB9-093A-4B23-8E2D-75F6B654CD10.png
    227,1 KB · Görüntüleme: 44
Hastaneden çıkarken bile tek yapamazsınız dedi doktorlar bize. Mecbur kalınca oluyor Allah’ta yardım ediyor açıkçası.

Evet evet kolestazi hatirliyorum konusulmustu yine burda. Karninizda yasayacak gunleri varmis. Kaderimiz ne yasayacagimiz her sey belli. Umarim benim icin de son raddeye kadar bekleyebilecdgim sekilde gider surecim. Planli tarihinde olur dogumum da. Cuma kontrolum var bakalim cumaya kadar vakit nasil gececek

Anladım canım ultrason da haftaya merak ettim çok bakalm görcez artık teşekkür ederim

Herkese merhaba :)
Kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle
Kilo alımlarınız nasıl oldu süreçte. Doktorlar nasıl öneriyor ikiz gebelikte tahmini bir normali var mı?
Ben 15. Haftadayım hiç kilo almadım bakalım şimdilik.

Ben 15. Haftadayım hiç kilo almadım bakalım şimdilik.
Ne güzel Ben gebeliğe biraz travmatik başladım. Orta- ağır ohss geçirerek gebe kaldığımı öğrendim. Boyum 179 kilom 68 idi ohss olunca kilom 3 gün içinde 75e çıktı çok canım yandı çatlak kremi alıp süremeden karnım 8-9 aylık gebeye döndü. Karın ağrıları sırt ağrıları. Korkunç bir 3 hafta geçirdim. Bir haftadır toparlıyorum. 68e geri döndüm. Ama iştahım hiç yok. Bu süreçte yemeye yemeye belki gebeliğin de etkisi ile ciddi iştahsızlık ve halsizlik yaşıyorum.
Ohss gerçekten çok çoook kötü bir deneyim oldu.
İnşallah sonrası güzel geçer.
Hala 1 kiloya yakın sıvım vardır içerdeOnlar da 4 haftaya kDar emilecekmiş dedi doktorum.
19 martta 8. Haftamızda perinataloga gidip takibe başlayacağız. İnşallah süreç sağlıkla ilerler
6 hafta 5 günlüğüz şuan :)

Benim ikizlerimden birisi çok aşağıda başı rahim ağzına çok yakınmış doktorum alttan muayene etti rahim ağzım kapalı cikti dört gün sonra tekrar gideceğim muayeneye öncesinde de ciğer geliştirici vurmuştu zaten daha 31. haftanın içindeyim erken gelmelerini hiç istemiyorum doktorum doğum yakın gibi hareket ediyor 34 - 35. haftalara kadar gelebilir miyim ki böyle bir durumda

Kızlar aranızda memur olan var mı ? Doğum izniyle alakalı merak ettiklerim var

İstirahat önerdi mi? Ayağa kalkmamak falan?

Çok geçmiş olsun , benim de tüp bebekle oldu , bizim doktorumuz tedavinin basında bir sürü yasakları olan liste vermişti, akdeniz beslenmesi gibi , o yüzden bizim doktorda başlayan herkes en az 5 kilo vererek başladı tedaviye , sonra zaten dediginiz gibi tutunca bebekler zaten iştahsızlık, mide bulantısı olunca kilo almadım. Bir de hala bazı şeylere dikkat ediyorum cips, fazla ivir zıvır yemiyorum. Içım almıyor çoğu şeyi hala daha. Mide bulantılarım ara ara devam ediyor.insallah en kısa sürede Her şeyiniz düzelir. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasıp eder

Bende travma oldu o 75e çıkmak mideme basılar gaz sancıları önümdeki süreci düşününce inanın cips ve patates kızartması seven biriyim ama eminim kilo alma korkumdan yiyemeyeceğim. Ben de en azından 15-16 haftaya kadar 1-2 kilodan fazla almamak hedefindeyim. Karbonhidratı az al balık ye et ye yeşillikle beslen kilo alma dedi doktorum. Bol yoğurt ve süt de iç. Kalsiyuma ihtiyacın var dedi.
Bir de ohss sonrası hala iş falan yapamıyorum. Daha yeni yeni bulaşık makinası boşaltma kahvaltıya yardım etme getir götüre başladım.
Bu akşam 1 ay sonra yemek yapacağım ilk defa.
İnşallah en az bir 34 haftayı görürüz
Sanki az kilo alırsam daha uzun dayanırlar gibi geliyor.

Umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…