-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.021
Ikiz gebelik başlı başına bi risk zaten tekil gebeliklere göre daha zor geçiyor.Yaaa herhangi bi riskin var mıydı pekiinşallah erken doğurmayız ya zamanında gelsin yavrukuşlar Bende şimdiye kadar raporluydum cuma günü işe başlıycm çok sıkıldım artık evde
Çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah . Canım bende çok sıkıntılar yaşadım en başından beri 5 kez kanama yaşadım 4 gece hastanede yattım farklı zamanlarda çok zor zamanlardı çok iyi anlıyorum seni. Ben transfer olduktan sonra hiç çalışmadım henüz toparlandım eğer doktor da bir sorun görmezse çalışıcam inşallah evde gerçekten bunaldım artık . 2,5 aydır raporluyumIkiz gebelik başlı başına bi risk zaten tekil gebeliklere göre daha zor geçiyor.
Benim ilk zamanlar 2 tane kanama alanı vardı tam geçti dedik rahimde kısalma olmuş. Hadi yat dinlen tam geçti dedik şimdi de bebeklerin birinin plasentasi rahim ağzını kapatmış. En son heyet raporu aldım doktor 30.haftaya kadar uzaticaz dedi idari izin falan bir kere daha rapor alırım herhalde. 14.haftaya kadar çalıştım 4 haftadır falan çalışmıyorum ama evde çok sıkılıyorum zaman geçmiyor
Eyvah eyvahBana doktor ve perinatolog sakın bişiy yapmayın dedi ... iki ayrı şafak sayıyorum bende
Doktora sormadan sakin ise başlama sen de önce onay al. Zor geçmiş şimdiye kadar Allah korusun bir sey olursa keşke evde yatsaydım derizÇok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah . Canım bende çok sıkıntılar yaşadım en başından beri 5 kez kanama yaşadım 4 gece hastanede yattım farklı zamanlarda çok zor zamanlardı çok iyi anlıyorum seni. Ben transfer olduktan sonra hiç çalışmadım henüz toparlandım eğer doktor da bir sorun görmezse çalışıcam inşallah evde gerçekten bunaldım artık . 2,5 aydır raporluyum
Büyük geçmiş olsunIkiz gebelik başlı başına bi risk zaten tekil gebeliklere göre daha zor geçiyor.
Benim ilk zamanlar 2 tane kanama alanı vardı tam geçti dedik rahimde kısalma olmuş. Hadi yat dinlen tam geçti dedik şimdi de bebeklerin birinin plasentasi rahim ağzını kapatmış. En son heyet raporu aldım doktor 30.haftaya kadar uzaticaz dedi idari izin falan bir kere daha rapor alırım herhalde. 14.haftaya kadar çalıştım 4 haftadır falan çalışmıyorum ama evde çok sıkılıyorum zaman geçmiyor
Inşallah çok şükür hiç bulantim olmadı çok rahat geçiyor derken böyle sıkıntılar cıktı. Sor geçecekse bir şekilde geçiyor yaniBüyük geçmiş olsunİnşallah başka sıkıntı gelişmeden hamileliğin sonuna kadar rahat vakitler geçirirsiniz
Ne güzel maşallah diyelim darısı bizlere inşallahKızlar doğum hikayemden bahsedeyim sizlereben hep hamileyken merak ederdim ikiz gebelik olunca kuvöz olayı vs. Ben 36+0 da cuma günü planlı sezaryen oldum kızım 2200 gram oğlum 2800 gram olarak dünyaya geldi çok şükür ki kuvöze girmediler birgün sonra taburcu olup evimize geldik ciğer geliştirici iğne olmadım ben daha doğrusu doktorum yapmadı ben o yüzden kesin kuvöze girerler diyordum çok şükğr ki girmediler
Tabi tabi onun demesine göre başlarım ama ona kalsa geçen aydan başlatacaktı beni ben cesaret edemeyince bi heyet daha vermişti muhtemelen şimdi çalış derDoktora sormadan sakin ise başlama sen de önce onay al. Zor geçmiş şimdiye kadar Allah korusun bir sey olursa keşke evde yatsaydım deriz
Zor işler ya karar vermek de zor. Maşa başı mi çalışıyorsun?Tabi tabi onun demesine göre başlarım ama ona kalsa geçen aydan başlatacaktı beni ben cesaret edemeyince bi heyet daha vermişti muhtemelen şimdi çalış der
Darısı başımıza dualarınızı eksik etmeyin. En büyük korkum çok erken gelmeleri olurduKızlar doğum hikayemden bahsedeyim sizlereben hep hamileyken merak ederdim ikiz gebelik olunca kuvöz olayı vs. Ben 36+0 da cuma günü planlı sezaryen oldum kızım 2200 gram oğlum 2800 gram olarak dünyaya geldi çok şükür ki kuvöze girmediler birgün sonra taburcu olup evimize geldik ciğer geliştirici iğne olmadım ben daha doğrusu doktorum yapmadı ben o yüzden kesin kuvöze girerler diyordum çok şükğr ki girmediler
Yaaa çok sevindim Allah bağışlasınKızlar doğum hikayemden bahsedeyim sizlereben hep hamileyken merak ederdim ikiz gebelik olunca kuvöz olayı vs. Ben 36+0 da cuma günü planlı sezaryen oldum kızım 2200 gram oğlum 2800 gram olarak dünyaya geldi çok şükür ki kuvöze girmediler birgün sonra taburcu olup evimize geldik ciğer geliştirici iğne olmadım ben daha doğrusu doktorum yapmadı ben o yüzden kesin kuvöze girerler diyordum çok şükğr ki girmediler
30.haftada almak gerekiyormuş .bakanlığın yazısında 24 32 arası idari izin yazıyor ama 30. Haftada alacaksın dediler bana daArkadaşlar çoğul gebelikte doğum izni işçi kanununa göre de aynı değil mi bana 32. haftada izin alabilirsin dediler ama doktorum bu hafta yazdı 30. haftada başlıyor diye kanunlarda da 30. haftada başlar diyor
Teşekkür ederim benim başımda bulunanların pek bı şey bildikleri yok doktorum da ya çalışabilir raporu vericem ya da calisamazsin raporu vermek zorundayım deyince izne ayrıldım ne de olsa kanunlar var 30. haftada başlıyor izin başıma bı iş acamazlar30.haftada almak gerekiyormuş .bakanlığın yazısında 24 32 arası idari izin yazıyor ama 30. Haftada alacaksın dediler bana da
Evet masa başı çalışıcam hamile olduğum için . Yani zor evde de pek boş duramıyor insan ne kadar da olsa eve çeki düzen veriyoruz işte de pek yorulmam heralde oturduğum yerdenZor işler ya karar vermek de zor. Maşa başı mi çalışıyorsun?