2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim sanırım bu hafta çıkmaya başladı göbeğim, zaten göbeğim olduğu için çok fazla anlayamıyorum aslında ama biraz öyle geliyor, mide bulantılarım sabah akşam devam ediyor halen daha, çatlak kremi kullanmaya da başladım 15. Haftada aktardan içinde bir sürü yağ olan bir krem aldik, harems marka sanırım:) benim tüp bebekle oldu, annem yakınlarına dua etsinler diye en başından söylemişti , geri kalan görüştüğümüz insanlara da 3. Aydan sonra söyledik.

Evet normalmiş ama aşırısında doktora söylenmesi gerektigi falan yazıyor nette bende bilemedim.beniimde yeni başlıyor catlak ve kasıntılar ne sürsem yapsam kar etmiyor birde artık karnımın bazı yerlerini hissetmiyorum uyuştu sanki kaslar gevşedi herhalde

Canım hayırlısıyla dururlar inşaallah ama çok şükür iyi geldik yine bu haftalara. Nasıl bişey geldi nasıl anladın doktora gittinizmi hemen? Herkesin fArklı oluyomuş sanırım merak ediyorum bende valla artık yumurta kapıya dayandı nezaman ne olacağını bilmiyoruz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah

Boyle sumukumsu daha kahverengiye donuk bisey geldi. Doktoru aradim hemen. Takip et biraz dedi, haberleselim yine dedi. Benim icim rahat etmedi tabi. Aradim tekrar ben dedim bi kontrole gelsem bugun ya da yarin gel dedi. Aradim asistani iste gittik hemen o gun. Ultrasonla bakti vajinal bakti. Bir sknti gorunmuyordu. Bundan sonra terikteyiz dedi. 2 hafta sonra da olabilir 2 saat sonra da. Ne olursa ne yapmam gerektigini soyledi. Ciger gelistirici vs yapti. Cuma dan beri de masallah daha iyiyim. Allah dayanma kuvveti versin insallah.

İkiz gebelik riskleri zorlukları hep aklıma geliyor.Erken doğum riski mesela
Sağlıkçıyım ben de sahada gördüğüm kötü örnekler geliyor ama çok da düşünmemeye çalışıyorum.
Öncelikle hayırlı olsun.. inşallah herşey güzel geçer. Bende sağlıkçıyım. Yenidoğan yoğunbakım hemşireliği yaptım. Şuan çalışmıyorum. Dediğin gibi saha da gördüğümüz olumsuz şeyler benimde aklıma geliyor sürekli. Herkes bu sefer sen pimpiriklisin diyor. Yani diyorum sonuç olarak herşeyi gördüm. Ama iyi düşünmeye çalışıyorum yinede. Olumsuz örnekler kadar olumlu örneklere de şahit olduk. İnşallah güzel düşünelim güzel olsun

Ben de acil doktoruyum. İnşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik süreci olur. Yenidoğanda da nöbet tuttum çok.
Sizin de ikiz sanırım. Tüp bebek ikinci denememiz. İnşallah güzel olur şeyler.

Ben de acil doktoruyum. İnşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik süreci olur. Yenidoğanda da nöbet tuttum çok.
Sizin de ikiz sanırım. Tüp bebek ikinci denememiz. İnşallah güzel olur şeyler.
Evet benimde ikiz çok şükürr. Sizin adınıza da sevindim inşallah güzel geçicek herşey. Burda ki takiplerim sonucu tek bildiğim bol bol dinlenmek uzanmak. Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görelim

Benim de ikiz :) siz hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Cıktı mi gobeginiz , bir de oturup kalkarken, eğilirken ağrı hissediyor musunuz ?

Ben pantolonlarımı giydiğimde 1-2 saat sonra düğmeyi açma ihtiyacı hissediyorum. Üstüme uzun bol kazak giyiyorum bu sebeple. 15 e kadar sürmeyecek sanırım çıkmaya başlamasımidemde de sürekli bir ağrı var. İki lokma yiyorum şişiyorum sanki midem küçüldü. Bulantılarla nasıl başediyorsunuz?sabah da var ama akşam daha çok zorluyor. Ben de aşırı koku hassasiyeti var bir de acaba 12. Haftaya gelmeden bebe yağı falan mı başlasam diyorum göbeğim için bizim de tüp bebek. Korkuyorum o yüzden kendim bile hala hamile olduğuma inanamıyorum. Nerdeyse 2 ayı tamamladım. Hala kendi kendime hamileyim deyince bile garip geliyor Göbeğim çıkmadan hamile olduğumu söylemeyi düşünmüyorum ben de. Tüp bebek olduğunu da söylemeyeceğim zaten muhtemelen

Selamlar herkese.
Salı sabahı doğum yaptım ben, Çarşamba’da taburcu olduk. Sezeryan olacaklar mutlaka korse temin etsin, hastane çıkışı bile takarsınız. İnsan rahat hareket edemiyor ilk başlarda, korse yardımcı oluyor. Onun dışında hiç stres yapmayın rabbimin izniyle herşey tereyağından kıl çeker gibi ilerledi. Birde elektrikli pompa çok kullanıyorum, emerler nasılsa demeyin çok çabuk yoruluyorlar sağıp vermek bebekler için önemli

Benim de ikiz :) siz hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Cıktı mi gobeginiz , bir de oturup kalkarken, eğilirken ağrı hissediyor musunuz ?
Evet. hareketlerini hissediyorum artık. Ara ara hissediyodum ama 20. Haftamda tam hissetmeye başladım. Biraz kilolu olduğum için ortaya karışık bi göbek çıktı tabi. Tesettürlü olduğum için dışarıda pek belli olmuyor ama ağrılarım zaman zaman oluyo. Yavaş hareket etmeye çalışıyorum.

Ben sana yazdım mi bu konuyla alakalı yazdım sanki
14.haftada sağdaki bebeği hissetmeye başladım 15.haftada sondajını de hissettim. 17.haftaya kadar sadece uzanırken hissediyordum 17de otururken de hissetmeye başladım. Yakında başlar senin de hatta belki hissediyorsun ile

Geçmiş olsun canim çok sevindim rahat geçmiş anladığım kadarıyla
Bebekler nasıl kuvoze girmediler dimi?

Kaçıncı haftadasın maşallah eski pantolonlar oluyorsa büyük şans valla bana asla olmuyor

Geçmiş olsun canim çok sevindim rahat geçmiş anladığım kadarıyla
Bebekler nasıl kuvoze girmediler dimi?
Yok maşallah bir sıkıntı olmadı 24 saat içinde taburcu ettiler . Kızım 2400 oğlumda 2600 gr doğdu.
Ameliyattan korkuyordum ben ya kalkamassam hemen diye ama o da rahat geçti. Doğum yaptığım akşam gayet rahattım, eve geldiğimizden beridir de normal ev işlerini yapabiliyorum. Korkmayın allah yardım ediyor biz eşimle 2 kişiyiz ona rağmen bunalmadık hiç

Oy maşallah kuzulara kiloları da çok iyiymiş çok sevindim rahat geçirmene
Ben de sezaryenden çok korkuyorum üstüne yardımcı olacak kimsemiz de yok. Eşinle ikiniz misiniz sadece? Zor oluyor mu iki kişi yardımcı olsa daha iyi olur muydu? Mama veriyor musun sağdığın sütü mü veriyorsun sadece?
Çok soru sordum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…