2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Daha 8 yeni bitti. Düğmesini açıyorum geneldeO zamanda mı olmuyordu sizin? Birkaç pantolon alayım dedim almaya da korktum
O zaman oluyordu canım ben haftanı 14 15 sandım ondan şaşırdım
Aldın mı peki hamile pantolonu ben hala hicbir hamile kıyafeti almadım pantolonlar olmuyor zaten. Taytla idare ettim şimdiye kadar o da karnımı sıkmaya başladı elbiseye geçtim. En azından elbiseler sıkmıyor

Aynı şeyler bende de oldu, bulantılarım sürekli vardı, şimdi sabah akşam bulanıyor gün içinde azaldı biraz, pek basa çıktığım söylenemez, tuzlu şeyler yiyordum sabah yeşil zeytin iyi geliyordu. Koku hassasiyeti de vardı azaldı şimdi, banyoya giriyordum banyo kokuyor, mutfağa giriyordum mutfak kokuyor, annem yardim etti yemeklerde ilk ay, sonra da yemek yaparken aspiratöru son seviye açıyorum kapı pencere açık soğan kavurana kadar, banyo için de tam lavabonun oraya çubuklu kokulardan aldik o da iyi geldi. Ben yeni başladım göbeğim için yağ sürmeye, aktardan aldik içinde bir sürü yağ var harems diye bir marka, çok güzel kokuyor, er sabah sürüyorum:)

Yok yok rica ederim. Eşim babalık izninde 2 kişiyiz. Benim yardımcı olacak kimsem yoktu ama hallederim nasılsa diye düşünüyordum hep ki daha önce bir bebeği kucağıma bile almamıştım. Benim ameliyatım iyi geçtiği için bir sorun olmadı; eve gelir gelmez çamaşır yemek hepsini yapabildim. Bebekler zaten 2 saatte bir besleniyor, hastanede ebeler gelip bana nasıl tutulacak nasıl emzirilecek anlattılar. Bebekler çok küçük olduğundan 2 kere emip bırakıyor ondan doktor bize en azından 2 hafta şırınga işe besleyin dediler. Ben sütümü sağıyorum(sağ ve sol göğüs 15 er dk) sonra şırınga ile onlara veriyoruz. Eşim Cuma günü yoktu mesela ben tek baktım, aynı anda ağlayınca insan bilemiyor ama yani ya açlıktan ağlıyorlar ya altları pislendiği için yada gazdan. Ölümcül bir durum yok yani bekletiyorum öyle bir durumda bana göre en acil ağlama açlık ağlaması ilk onunla ilgileniyorum. Salı dan beri 2 kere başıma geldi o kadar. Evde yardımcı olsa yemek ev işi konusunda faydası olurdu tabi ama olmayıncada idare ediliyor bir şekilde.
Sarılık riski atlatılana kadar doktor bize anne sütü yanına destek mamada verdi o da çok rahat kullanması, 4 kere süt verdiysem 1 kerede mama veriyorum.
Sezeryanı gözümde büyütmüşüm ben, karnımın sarkması dışında bir sıkıntım yok şükürler olsun

Icimi rahatlattin gerçekten çevreden insan hep birileri olmadan yapamazmış gibi duyuyor yapılabiliyor aslında pekala. Çok sevindim vallahi. Kaşık biberon kullanmadınız galiba bazıları kasik biberon daha kolay şırıngadan demiş.
Aman canım ev işleri yemek de olmayıversin hamileyken de yapamıyoruz zaten öyle çok çok. Yeter ki sen iyi ol bebekler ıyi olsun

Yok almadım henüz. Elbise ve bedenimin bir üstü pantolon baktım. Şimdilik birkaç hafta daha idare edeceğim. İşe başlayıncaya kadar alırım birkaç parça artık. Sonrasında tayta geçerim muhtemelen

İyi de olsa koku rahatsız ediyor beni. Burnum tıkanıyor arada o zaman rahatım koku açısından. Bir an evvel 12 15 artık ne zaman geçecekse o zamana sağlıkla gelmeyi dört gözle bekliyorum. Dediğin markayı da bir araştırayım o zamana kadar, sağolasın.

Yok almadım henüz. Elbise ve bedenimin bir üstü pantolon baktım. Şimdilik birkaç hafta daha idare edeceğim. İşe başlayıncaya kadar alırım birkaç parça artık. Sonrasında tayta geçerim muhtemelen
Bizim göbeklerin zirve yapacağı dönem yaza geliyor aslında havalar ısınana kadar bir şekilde idare edip üç beş tane geniş yazlık elbise alsak tiril tiril rahat geçer sanki

Bizim göbeklerin zirve yapacağı dönem yaza geliyor aslında havalar ısınana kadar bir şekilde idare edip üç beş tane geniş yazlık elbise alsak tiril tiril rahat geçer sanki
Aynen, bu beni mutlu ediyor aslında Çok severim elbise giymeyi zaten. Birkaç tane alıp değişik değişik giyeriz artık. Ya bir de şunu sorayım. Belirtilerim var tamam ama hala inanamıyorum. Göbeğim çıkınca, bebekler biraz daha net görünmeye başlayınca mı acaba gerçekten hamileyim ben diye rahat rahat söyleyeceğim

18+0ım hamile olduğumu unuttuğum zamanlar oluyor
Keseydi kalp atışıydi o bu derken haftalar geçiyor ama 12.hafta bitince biraz daha rahat olabilirsin bence

Doğru çok zor zamanlar , a101 de satılan içinde boncuklar olan çubuklu koku var, hafif kokusu bir deneyin olmazsa, o beni rahatsız etmedi iyi geldi mesela

Gozunuz aydin. Darisi bize. Tam hafta gununuz neydi dogum yaptiginizda? 38 lerde yapmissiniz gibi geldi. Masallah ne guzel dayanmissiniz. Gramajlari fsrk etti dogum oncesi olcume gore

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebislerinizi.Bende preklampsi nedeniyle 36 haftanın bitiminde Çarşamba günü doğum yapacağım inşallah benim yavrularimda yanımda olur.Korse ne aldınız?bı turlu karar veremedim de.

Canım ne yapsam ne sürsem de benimde yanlar çatladı ama böyle kırmızı yarık gibi değil beyaz belli belirsiz gorunuyo tabi doğumdan sonra ne olur bilinmez.Gerilmesi daha çok kaşıntı yapiyo malesef.Gobek deliği çevresi benim hiç kaşinmadi.

Merabalar 2 tane 5.Gün embriyosu konuldu 10. Gün değeriö 295 12. Gün 911. Çıktı sizce ikizmi

Herkese merhaba :)
Kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle
Kilo alımlarınız nasıl oldu süreçte. Doktorlar nasıl öneriyor ikiz gebelikte tahmini bir normali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…