2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bu süreçte kokulu kahverengi akıntısı olan oldumu korkuyorum kaybetmekten, 4. Tüp denemem de oldu.
Fitil kullaniyosaniz belki ondan dolayı kokulu hissetmiş olabilirsiniz.Kahverengi akıntı kanama vs genelde hepimiz yaşadık.Bnmde 4.denemem de oldu ve hamileyim.ikiz mi sizinde?

:KK68::KK37:
Benimde 8+2 de netleşti ikizlerimin olduğu diğeri net gorunmemisti önce.Tek yumurta ikizi yok topikte da ondan arkadaşlar bişey yazmamistir.

İnşaAllah canm bende çok meraktayım son 5gün kaldı gitmeme iki kalp atışı duydu ama yinede emin değil makina da biraz, bozuk gibi o yüzden de emin olamadı ama olmasa neden görsün ki minicik de olsa ve iki ayrı yerden kalp atışı alıyorum dedi :KK68: :KK37: olmasa almazdı göremezdi değil mi 😂 diğeri ona göre küçükmüş kafamız çok karısık çok mutluyum hemde tedirginim herşey Rabbim den İnşaAllah sağlıklıca gelirler oluşuma ikiz kardeşleri 😍😍😍

:KK68::KK37:

İnşaAllah canm bende çok meraktayım son 5gün kaldı gitmeme iki kalp atışı duydu ama yinede emin değil makina da biraz, bozuk gibi o yüzden de emin olamadı ama olmasa neden görsün ki minicik de olsa ve iki ayrı yerden kalp atışı alıyorum dedi :KK68: :KK37: olmasa almazdı göremezdi değil mi 😂 diğeri ona göre küçükmüş kafamız çok karısık çok mutluyum hemde tedirginim herşey Rabbim den İnşaAllah sağlıklıca gelirler oluşuma ikiz kardeşleri 😍😍😍
Kalp atışı iki ayrı duyulduysa ikizdir sorun yoktur merak etmeyin

A
Benim ikizler 8+4 te netleşti merak etme herşey yolundadir.Ne demek rica ederim.
Amin İnşaAllah canm benim de 8+3 oluyor cuma günü İnşaAllah bakalım miniklerim vardır İnşaAllah 💕 gönlümden ikiz kız geçiyor bide oğlum var ama Rabbim ne verirse kabulüm sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da :anneadayı: :anneadayı:

Kızlar merhaba 4 ekimde 5. Gün çifte mbriyo transferi oldum çok şülğr kanda pozitifi gördük 8.gün 241
Bu süreçte kokulu kahverengi akıntısı olan oldumu korkuyorum kaybetmekten, 4. Tüp denemem de oldu.
İçinizi ferah tutun bende 4. Denemede pozitif gördüm daha kese görmeye gitmedik 20 ekimde gidicem salı günü en son trasnferin 10. Günü kan verdim 413 çıktı doktorım bidaha vermen gerek yok dedi acaba ikiz mi diye merak ediyorum sizin kan sonucunuz nasıldı ve nezamn transfer oldunuz ben 4 ekimde trasnfer oldum çift embriyo☺️

Fitil kullaniyosaniz belki ondan dolayı kokulu hissetmiş olabilirsiniz.Kahverengi akıntı kanama vs genelde hepimiz yaşadık.Bnmde 4.denemem de oldu ve hamileyim.ikiz mi sizinde?
Ne güzel bende 4. Denemede pozitifi gördüm en son 10. Kan verdim 413 çıktı salı günü kese için gidicez görünür mü acaba bende çok merak ediyorum ikizmidir acaba 4 ekimde transfer oldum çift embriyo 🙏🏻☺️

Merhaba, ben Monokoryonik diamniyotik yani tek yumurta ikizlerine hamileyim inşallah sağlıkla kavuşuruz, düzenli olarak bir doktora bağlanamadım Sakarya İzmit İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz doktorları öğrenmek isterim. Cem bey hangi ilde soyadı nedir detaylı ultrason için adı çok geçiyor burada

Benim detaylı ultrasonum 50 dakika civarı sürdü. Bebek Arabası olarak prego 2072 aldık. Abc design zoomu da çok beğenmiştik ama görme şansımız olmadığı için tercih etmedik. Bence yan yana olan bebek arabaları çok kullanışlı değil. Birbirlerini rahatsız etme ihtimali yüksek ve yan yana çok geniş oluyor. İnceledigim bir kaç tanesi de oturma alanı çok dardi. Ayrıca yan yana olanlarda puset secenegi az. Arkali önlü olanları istediğimiz gibi ayarladığımiz için birbirlerini de görebilirler rahatsız ederlerse ona göre de ayarlanabilir. Tercihe göre değişebilir ama ister istemez ikiz arabası teklere göre hantal ve büyük oluyor.

Ne güzel bende 4. Denemede pozitifi gördüm en son 10. Kan verdim 413 çıktı salı günü kese için gidicez görünür mü acaba bende çok merak ediyorum ikizmidir acaba 4 ekimde transfer oldum çift embriyo 🙏🏻☺️
10.gun değerim 524 idi.Test gününden 15 gün sonra gittiğimde kese ve kalp atışı ikisini bir arada görmüştük.Doktorum ondan geç çağırmıştı ilk muayeneye.Saglikla dogsun evlatlarimiz 🤲🏻

Merhaba, ben Monokoryonik diamniyotik yani tek yumurta ikizlerine hamileyim inşallah sağlıkla kavuşuruz, düzenli olarak bir doktora bağlanamadım Sakarya İzmit İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz doktorları öğrenmek isterim. Cem bey hangi ilde soyadı nedir detaylı ultrason için adı çok geçiyor burada
Cem değil cenk bey canım İzmir'de kendisi doç herkes çok memnun.Dedigin illerden arkadaşlarlar varmı bilmiyorum bildiğim kadarıyla 3 arkadaş İzmir'den.Ben aydindayim,doktorum İzmir'de.

X