- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Bı tane aparat ile tekli bebek arabasını birlestirip ikiz araba yapabiliyorsun. Ama öyle olan bebek arabasida var.İkiz arabalarında o sistem var mı ki
Ben o aparat olayini bir bebek arabasi modelinde gordum simdiye kadar. Bebisler ikiz olunca bebek arabasi hayalleri suya dustuBı tane aparat ile tekli bebek arabasını birlestirip ikiz araba yapabiliyorsun. Ama öyle olan bebek arabasida var.
Bnde cenk bey e gideceğim 19.hafta kontrol un de randevu verecekler giden arkadaşlar çok memnun ikizleri 1 saat incelediğini söylediler haftaya bı arkadaş gidecek ne kdr sürdü diye sorarım.Masallah kız erkekEvet bizde Cenk beye gideceğiz kasımın ilk haftasına verdiler randevuyu. Benim cinsiyetler 16. haftada netleşti, bir kızımız bir oğlumuz olacak nasipse. Çikolata deneyeyim bende o zaman, 2.5 saat çok geldi bir an önce doktor görebilsinde erken tamamlansın istiyorum
Ya ne güzel benim de iki kızım olacak inşallah:) sağlıkla gelsinler çok şanslı hissediyorum prenses anneleri olarak :)
Canlari sağolsun annesi rabbim ne güzel iki evlat birden yazmış bizlere.Bence ikiz annesi olmak ayrıcalıktır.Evt oyuzden bu iş çok karışık
Evet bencede ayricalikCanlari sağolsun annesi rabbim ne güzel iki evlat birden yazmış bizlere.Bence ikiz annesi olmak ayrıcalıktır.Ayrı ayrı çift çift alacağız herseylerini.
Crp enfeksiyon varmı yokmu onu gösterir. İstemekle iyi yapmış bı sikayetinizmi vardiKızlar Crp testi istendi mi sizden?Rahim uzunluğuna baktı gayet iyi dedi bı de crp bakalım ona göre antibiyotik başlayabilir dedi.Yarin kan vereceğim sonucu göndereceğim dün klinikte labrt. Kapalı dediler yaptıramadik.
Ay evet çok şükür bu günlere benim de geçen hafta belli oldu yüzde 95 kız dedi sonra başka bir doktor geldi odaya plesanta ile ilgili bir şey bakmak için o da kız dedi iki doktor söyleyince tamamdır dedim:)☺ Yaaa sorma pembişler çifter çifter alınacak.Hatta dün babası ilk hediyelerini aldı.Bugunleri gösteren Rabbime binlerce şükür.
Senin ne zaman belli oldu
Yok herhangi bir şikayetim sadece önlem amaçlı istedi erken farketmek adına sanirim.Evet bencede ayricalikrabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin
Crp enfeksiyon varmı yokmu onu gösterir. İstemekle iyi yapmış bı sikayetinizmi vardi
Genelde burdakiler ayrı yumurta ikizi ve tüp bebek ile hamile kalanlar.Kızlar yok mu hiç tek yumurta ikizi mesajlarum sizlere gözükmüyor mu dün uzun bi mesaj yazmıstım topiğe de
Benimde 8+2 de netleşti ikizlerimin olduğu diğeri net gorunmemisti önce.Tek yumurta ikizi yok topikte da ondan arkadaşlar bişey yazmamistir.Bende buraya kocaman tek yumurta ikizim var yazmak istiyorum doktorum emin olamadı tam hem gördü hem emin olamadı küçük die. Haftaya cuma tekrar . Tek yumurta ikizi olduğu için de çift kese yok direk diyemiyor o yüzden ikiz diye ama hem kalp atısı duyduk ama o geriden geliyormuş biraz küçükmüş kalp atımı diğerine göre sesi daha, azdı. 1 gün bana 10gün oldu hiç düşünmüyordım ikiz deyince aklımdan çıkmıyorkızlar teke dönmez dimi idrara, sıkışık olmak aklıma gelmedi aslında bu ikinci çocuklarım bi oğlum var ama unutmusum. İçime de hep ikiz doğuyordu doktor başta tek gördü hocam ikiz olma ihtimali var mı deyince tek gördüm dedi iyice gezdirince ikinciyi gördü ama çok küçük die emin olamıyor kalp atısı iki yerde duydum diyor anlamadım gitti o da, emin değil. Ne gelirse Rabbimden iki de tek de sağlıklı olsun da başımın üstünde yerleri var . Bende bugün fark ettim bu topiği baya okudum 5.haftada oglum da beta değerim 228 iken bunda 1745 çıktı o zaman da aklıma gelmişti hayırlısı İnşaAllah hepimiz sağlıklıca alalım kucağımıza
Canim bizler genelde tup bebek olunca ikizlerimiz cift yumurta ikizi o yuzdenKızlar yok mu hiç tek yumurta ikizi mesajlarum sizlere gözükmüyor mu dün uzun bi mesaj yazmıstım topiğe de☹
Kızlar hep saklıyor galibaBnde cenk bey e gideceğim 19.hafta kontrol un de randevu verecekler giden arkadaşlar çok memnun ikizleri 1 saat incelediğini söylediler haftaya bı arkadaş gidecek ne kdr sürdü diye sorarım.Masallah kız erkek ☺ sağlıkla dogsun bebeklerimiz.Benim kızlarım göstermediler hep saklandilar verifi testi sonucunda yazdı kromozomlari oyle öğrendik.
Haftalık iğne kullaniyo musunuz? progesteron takviyesiKızlar hep saklıyor galibaBizim kızda göstermedi daha ama doktor kemik yapısından tahmin etti . Cenk beyden randevu alırken zaten 2 saate göre veriyor yarım saat daha uzayabilir dediler bize. Sağlıkla doğsunlarda gerisi mühim değil dediğiniz gibi
Ben hala proluton oluyorum haftada 1. Sabah aksam progesteronda devam ediyor hala. Crp istemedi hic benden.Haftalık iğne kullaniyo musunuz? progesteron takviyesi
Bu grupta ben dahil kanama vs gecirenler de oldu. Ama kokulu akinti ben hic yasamadim. Kan tahlili yaptirdiniz mi hic belki enfeksiyon vs vardir?Bu süreçte kokulu kahverengi akıntısı olan oldumu korkuyorum kaybetmekten, 4. Tüp denemem de oldu.
Progestani hap olarak mi iciyosun?yoksa duphaston mu kullaniyosun.Bende hafta da 1 pruloton kullanıyorum.Ben hala proluton oluyorum haftada 1. Sabah aksam progesteronda devam ediyor hala. Crp istemedi hic benden.