2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bnde cenk bey e gideceğim 19.hafta kontrol un de randevu verecekler giden arkadaşlar çok memnun ikizleri 1 saat incelediğini söylediler haftaya bı arkadaş gidecek ne kdr sürdü diye sorarım.Masallah kız erkek sağlıkla dogsun bebeklerimiz.Benim kızlarım göstermediler hep saklandilar verifi testi sonucunda yazdı kromozomlari oyle öğrendik.

Ya ne güzel benim de iki kızım olacak inşallah:) sağlıkla gelsinler çok şanslı hissediyorum prenses anneleri olarak :)
Yaaa sorma pembişler çifter çifter alınacak.Hatta dün babası ilk hediyelerini aldı.Bugunleri gösteren Rabbime binlerce şükür.
Senin ne zaman belli oldu

Kızlar Crp testi istendi mi sizden?Rahim uzunluğuna baktı gayet iyi dedi bı de crp bakalım ona göre antibiyotik başlayabilir dedi.Yarin kan vereceğim sonucu göndereceğim dün klinikte labrt. Kapalı dediler yaptıramadik.

Kızlar yok mu hiç tek yumurta ikizi mesajlarum sizlere gözükmüyor mu dün uzun bi mesaj yazmıstım topiğe de

Canlari sağolsun annesi rabbim ne güzel iki evlat birden yazmış bizlere.Bence ikiz annesi olmak ayrıcalıktır. Ayrı ayrı çift çift alacağız herseylerini.
Evet bencede ayricalik rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin
Crp enfeksiyon varmı yokmu onu gösterir. İstemekle iyi yapmış bı sikayetinizmi vardi

☺ Yaaa sorma pembişler çifter çifter alınacak.Hatta dün babası ilk hediyelerini aldı.Bugunleri gösteren Rabbime binlerce şükür.
Senin ne zaman belli oldu
Ay evet çok şükür bu günlere benim de geçen hafta belli oldu yüzde 95 kız dedi sonra başka bir doktor geldi odaya plesanta ile ilgili bir şey bakmak için o da kız dedi iki doktor söyleyince tamamdır dedim:)

Evet bencede ayricalik rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin

Crp enfeksiyon varmı yokmu onu gösterir. İstemekle iyi yapmış bı sikayetinizmi vardi
Yok herhangi bir şikayetim sadece önlem amaçlı istedi erken farketmek adına sanirim.

Benimde 8+2 de netleşti ikizlerimin olduğu diğeri net gorunmemisti önce.Tek yumurta ikizi yok topikte da ondan arkadaşlar bişey yazmamistir.

Kizlar detayli ultrason icin kacinci hafta onerdi doktorunuz benim 20 dedi internetten bakiyorum 22 kardiyak problerimi gormek adina en ideal diyo falan kafam karisti. Ay internette ne kadar bilgi var ya

Kızlar hep saklıyor galiba Bizim kızda göstermedi daha ama doktor kemik yapısından tahmin etti . Cenk beyden randevu alırken zaten 2 saate göre veriyor yarım saat daha uzayabilir dediler bize. Sağlıkla doğsunlarda gerisi mühim değil dediğiniz gibi

Haftalık iğne kullaniyo musunuz? progesteron takviyesi

Bu süreçte kokulu kahverengi akıntısı olan oldumu korkuyorum kaybetmekten, 4. Tüp denemem de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…