- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.921
Gunaydin. Bekleyisler heyecanlanmaya basladi. Benim bundan sonraki gunlerim sadece wc ye kalkmak olarak gececek. Banyo bile dusunduruyor sicak olacagi icin. Cuma oglen gibi nisanim geldi. O zamandan beri yatiyorum. Daha 17 gunum var dogum tarihine. Ne yapip edip maksimum icerde tutmam lazim. Dualarinizi bekliyorum.Günaydın kızlar nasılsınız herkes ağırlaştı galiba ses seda yok pek nasıl gidiyor? Benim üç gündür karnım özellikle göbek deliği cevresş deli kasınıyor ya ciddiye almalımıyım normalmi bilemedim artık ne sürsem kar etmedi sizde de varmı benzer durum
Haftan cok iyi,saglikla kavuş bebislerine inşallahMerhaba canım iki gün hastanede yatıp çıktım.Simdilik ilaçlar tansiyon takibi ve günde iki kez nst ye giriyorum.Bu durumdan kaynaklı 36 nin doldugu güne doğum kararı verildi...Duanızı eksik etmeyin cok korkuyorum Çarşamba ya sagsalim varıp yavrularima kavuşmak nasip etsin rabbim
İnşallah çok teşekkür ederimHaftan cok iyi,saglikla kavuş bebislerine inşallah
Insallah beklerler. Nişandan once sancı kasılma vs.düzenli oldu mu direk mi geldi. Ciger geliştirici yaptılar mi?Gunaydin. Bekleyisler heyecanlanmaya basladi. Benim bundan sonraki gunlerim sadece wc ye kalkmak olarak gececek. Banyo bile dusunduruyor sicak olacagi icin. Cuma oglen gibi nisanim geldi. O zamandan beri yatiyorum. Daha 17 gunum var dogum tarihine. Ne yapip edip maksimum icerde tutmam lazim. Dualarinizi bekliyorum.
Her zamankinden farkli bir sey olmadi ama cok hareketlilerdi, soyluyodum zatrn bunlarin hareketleri is acacak basimiza diye. Ciger gelistirici hemen o gun oldum ertesi gun de oldum. Alinmasi gereken onlemleri aldik bekliyoruz. Insallah daha 2 hafta bekler.Insallah beklerler. Nişandan once sancı kasılma vs.düzenli oldu mu direk mi geldi. Ciger geliştirici yaptılar mi?
Biz daha düşünmedik bile bu gidişle doğumdan sonra isim bulcazHayırlı olsun, biz de yarın gidicez bakalım çok merak ediyorum ben de cinsiyetlerini , tabi önce sagliklililar mi önemli olan :)
Kız ismi bulamadım bir de kız olursa ne koyarız diye bakıp duruyorum :)
Benim de kızlarım olacak inş Asya ile Ayça koyacağızHayırlı olsun, biz de yarın gidicez bakalım çok merak ediyorum ben de cinsiyetlerini , tabi önce sagliklililar mi önemli olan :)
Kız ismi bulamadım bir de kız olursa ne koyarız diye bakıp duruyorum :)
Cok sukur canim iyiyim sen de iyisin insallah nasil gidiyoryesim35_88 naptın canım iyisindir inşallah. Dogum için gün verilmiş galiba yanlış okumadıysam inşallah her şey yolundadır.
Masalim01 incikartanesi kızlar nasılsınız bebekler nasıl? Alıştılar mi dünyaya minnoşlar özledik sizi göremiyoruz
Hayirli olsun insallah sorunsuz bir surec ve dogum yasarsin saglikla dogsunlar.Herkese merhaba 6 hafta 4 günlük ikiz gebelikle ben de sizlerleyim.
Biraz gergin ve stresliyim. İkiz gebelik olması sebebi ile.
Perinatologta takibimi yaptıracağız. Süreç boyunca.onun dışında ilk aylar dikkat etmem gerekenler var mı?Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı?
Biz de ıyiyiz çok şükürCok sukur canim iyiyim sen de iyisin insallah nasil gidiyor
Minnoslardan birisi.huzursuzlaniyor teyzesi uyku duzeni pek yok bakalim alismaya calisiyolar dunyaya
İkiz gebelik riskleri zorlukları hep aklıma geliyor.Hayirli olsun insallah sorunsuz bir surec ve dogum yasarsin saglikla dogsunlar.
Gerginligin neden peki canim? Mutlaka istirahat etmen ilk tavsiyem firsat buldukca istirahat etmelisin ve bol su ve varsa ilaclarini saati saatine icmen canim.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.Herkese merhaba 6 hafta 4 günlük ikiz gebelikle ben de sizlerleyim.
Biraz gergin ve stresliyim. İkiz gebelik olması sebebi ile.
Perinatologta takibimi yaptıracağız. Süreç boyunca.onun dışında ilk aylar dikkat etmem gerekenler var mı?Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı?
Gelecekle ilgili kaygılar da var ama destek alabilirim diye rahatım. Hem ablam annem babam hem de zorlanırsam gerekirse bakıcı desteğim olabilir.Hayırlı olsun canım hoşgeldin.
Neden gerginsin gelecekle ilgili kaygılar mı?
Ilk aylardan kendini yorma her fırsatta dinlen. Arka arkaya iş yapma bir isin bitince diğerini yapmadan önce bi uzan. Bitki çayı içme, az pişmiş et yumurta yeme.
Armaan kafana takip kendini stres etme bırak akışına çok rahatlayacaksınGelecekle ilgili kaygılar da var ama destek alabilirim diye rahatım. Hem ablam annem babam hem de zorlanırsam gerekirse bakıcı desteğim olabilir.
Şuan esas kaygım hamilelik süreciÇok yüksek değil kaygım ama yine de stres oluyorum bazen.
Merhaba hayırlı olsun.Kızlar merhabalar, öncelikle doğurmuş olanlara Allah analı babalı sağlıkla büyütsün diyorum. Hamilelerde sağlıkla kucağına alır inşallahmerak ettiğim birkaç şey var. Tecrübeli olanların fikrinden faydalanmak isterim.
Göbeğiniz kaçıncı haftada çıkmaya başlamıştı? Çatlak kremi ya da yağları kaçıncı haftada kullamaya başladınız? Bu konuda iyi gelen önerileriniz var mı? Cinsiyetleri ortalama kaçıncı haftalarda öğrendiniz? Mide bulantılarına kusmalarda eklendi. Sizlerde ne zaman azaldı bu durum? Bir de ne zaman etrafınızla paylaştınız hamile olduğunuzu? İşe geri döneceğim zaman belli olana kadar söylememeyi düşünüyorum. Biz ailelerle paylaştık sadece ancak hamile olduğumu da tüp bebek olduğunu da ailem dışında kimseye demedik. Siz de süreç nasıl ilerledi?
Güzelmiş ikisi de , sağlıkla adlarıyla yaşasınlar inşallahBenim de kızlarım olacak inş Asya ile Ayça koyacağız