2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gunaydin. Bekleyisler heyecanlanmaya basladi. Benim bundan sonraki gunlerim sadece wc ye kalkmak olarak gececek. Banyo bile dusunduruyor sicak olacagi icin. Cuma oglen gibi nisanim geldi. O zamandan beri yatiyorum. Daha 17 gunum var dogum tarihine. Ne yapip edip maksimum icerde tutmam lazim. Dualarinizi bekliyorum.

Haftan cok iyi,saglikla kavuş bebislerine inşallah

Insallah beklerler. Nişandan once sancı kasılma vs.düzenli oldu mu direk mi geldi. Ciger geliştirici yaptılar mi?

Insallah beklerler. Nişandan once sancı kasılma vs.düzenli oldu mu direk mi geldi. Ciger geliştirici yaptılar mi?
Her zamankinden farkli bir sey olmadi ama cok hareketlilerdi, soyluyodum zatrn bunlarin hareketleri is acacak basimiza diye. Ciger gelistirici hemen o gun oldum ertesi gun de oldum. Alinmasi gereken onlemleri aldik bekliyoruz. Insallah daha 2 hafta bekler.

Cok sukur canim iyiyim sen de iyisin insallah nasil gidiyor
Minnoslardan birisi.huzursuzlaniyor teyzesi uyku duzeni pek yok bakalim alismaya calisiyolar dunyaya

Herkese merhaba 6 hafta 4 günlük ikiz gebelikle ben de sizlerleyim.
Biraz gergin ve stresliyim. İkiz gebelik olması sebebi ile.
Perinatologta takibimi yaptıracağız. Süreç boyunca.onun dışında ilk aylar dikkat etmem gerekenler var mı?Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı?

Hayirli olsun insallah sorunsuz bir surec ve dogum yasarsin saglikla dogsunlar.
Gerginligin neden peki canim? Mutlaka istirahat etmen ilk tavsiyem firsat buldukca istirahat etmelisin ve bol su ve varsa ilaclarini saati saatine icmen canim.

Cok sukur canim iyiyim sen de iyisin insallah nasil gidiyor
Minnoslardan birisi.huzursuzlaniyor teyzesi uyku duzeni pek yok bakalim alismaya calisiyolar dunyaya
Biz de ıyiyiz çok şükür
Ilk 4 ay uykuları çok düzenli olmuyormuş 4.aydan sonra artık uyku alışkanlığı edimiyorlarmış. Zor zamanlar ama annelik her şeyden güzel

Hayirli olsun insallah sorunsuz bir surec ve dogum yasarsin saglikla dogsunlar.
Gerginligin neden peki canim? Mutlaka istirahat etmen ilk tavsiyem firsat buldukca istirahat etmelisin ve bol su ve varsa ilaclarini saati saatine icmen canim.
İkiz gebelik riskleri zorlukları hep aklıma geliyor.Erken doğum riski mesela
Sağlıkçıyım ben de sahada gördüğüm kötü örnekler geliyor ama çok da düşünmemeye çalışıyorum.

Hayırlı olsun canım hoşgeldin.
Neden gerginsin gelecekle ilgili kaygılar mı?
Ilk aylardan kendini yorma her fırsatta dinlen. Arka arkaya iş yapma bir isin bitince diğerini yapmadan önce bi uzan. Bitki çayı içme, az pişmiş et yumurta yeme.

Gelecekle ilgili kaygılar da var ama destek alabilirim diye rahatım. Hem ablam annem babam hem de zorlanırsam gerekirse bakıcı desteğim olabilir.
Şuan esas kaygım hamilelik süreciÇok yüksek değil kaygım ama yine de stres oluyorum bazen.

Armaan kafana takip kendini stres etme bırak akışına çok rahatlayacaksın
Erken doğum riski evet var ama tekil gebeliklerde bile 40.haftayi dolduran sayılı. Ben de çok paniktim burdaki arkadaşların çoğu maşallah 36 37de hep doğum yaptı. Kabullendim bir de içerisi dar sonuçta bebeklerin iyiliği rahatlığı için erken doğum kuvöz gerekiyorsa varsın olsun ne yapalım. 35.haftayi doldursak yeter

Kızlar merhabalar, öncelikle doğurmuş olanlara Allah analı babalı sağlıkla büyütsün diyorum. Hamilelerde sağlıkla kucağına alır inşallah merak ettiğim birkaç şey var. Tecrübeli olanların fikrinden faydalanmak isterim.
Göbeğiniz kaçıncı haftada çıkmaya başlamıştı? Çatlak kremi ya da yağları kaçıncı haftada kullamaya başladınız? Bu konuda iyi gelen önerileriniz var mı? Cinsiyetleri ortalama kaçıncı haftalarda öğrendiniz? Mide bulantılarına kusmalarda eklendi. Sizlerde ne zaman azaldı bu durum? Bir de ne zaman etrafınızla paylaştınız hamile olduğunuzu? İşe geri döneceğim zaman belli olana kadar söylememeyi düşünüyorum. Biz ailelerle paylaştık sadece ancak hamile olduğumu da tüp bebek olduğunu da ailem dışında kimseye demedik. Siz de süreç nasıl ilerledi?

Kızlar merhaba ben de 32. Haftamı dolduruyorum, kaşıntı ve çatlak başladı kaşıntı ve kızerıklık geçsin diye lierac la birlikte madecasol kullanıyorum, internetten araştırdım hamileler madecasol kullanabilir yazıyor, kullanan var mı ?

Merhaba hayırlı olsun.
Benim hiç bulantim olmadı şimdiye kadar çok şükür. 12.haftada bıçak gibi kesilen de var 20.haftaya kadar devam eden de var biraz bünye meselesi galiba bu. Karnım 15.haftadan sonra cıktı benim bol giyinirsem hamile olduğum anlaşılmıyor ama dar giyildiğinde direkt hamile göbeği olduğu belli. Çatlak kremleri de ben kullanmıyorum bebek yağı kullanıyorum 12.haftada günde bir kez sürmeye başladım 17.haftada günde iki kez sürmeye başladım. Annemlere kalp atışını duyunca söyledim çevreye 12.haftadan sonra söylemeyi düşünüyordum ama annem söyleme dediğim halde gidip herkese söylemişti heyecan yapıp. Olay benim dışımda gelişti yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…