2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Günaydın kızlar , buralar niye bu kadar sessiz?? Herşey yolundadır inşallah herkes için
28. Hafta ve sonrasındaki bebişlerinizin kiloları kaç acaba?

Merhaba canım iki gün hastanede yatıp çıktım.Simdilik ilaçlar tansiyon takibi ve günde iki kez nst ye giriyorum.Bu durumdan kaynaklı 36 nin doldugu güne doğum kararı verildi...Duanızı eksik etmeyin cok korkuyorum Çarşamba ya sagsalim varıp yavrularima kavuşmak nasip etsin rabbim

Inan hep aklımdasın Rabbim yardım etsin çok rahat geçsin doğumun inşallah. Bebeklerin de sağ salim yanında olsunlar inşallah sorunsuz dertsiz çok güzel doğumun olur. Çarşambaya az kaldı aklına kötüyü getirme elinden geldiği kadar olumlu düşünmeye çalış zor bu durumda biliyorum ama. Haftan da çok güzel maşallah tansiyon da olmasaydı her sey çok daha güzel olacaktı bir şekilde 36yı dolduracaksın inşallah. Bebekler de kuvoze girmezlerse oh tadından yenmez. Dualarımdasın hayırlı haberlerini bekliyorum

Sağolasın canım inan stresli bı haldeyim bu bir haftada bittim diyebilirim sağlıklı bı şekilde ilerlerken böyle oldu korkular daha çok katladı tabi.Guzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah'ım herkesi evlatlarına sagsalim vaktinde kavuştursun.

Hayırlı olsun, biz de yarın gidicez bakalım çok merak ediyorum ben de cinsiyetlerini , tabi önce sagliklililar mi önemli olan :)
Kız ismi bulamadım bir de kız olursa ne koyarız diye bakıp duruyorum :)
yaaa inanir misin bizde bulamiyoruzz o mu bu mu yok su isim bunda var yok guzel degil of buda degil diye diye bulamadik ☺☺

yaaa inanir misin bizde bulamiyoruzz o mu bu mu yok su isim bunda var yok guzel degil of buda degil diye diye bulamadik ☺☺
Bir sürü erkek ismi var , hatta çok beğendiğiniz iki erkek ismi de var ama kız ismi yok :) bir de ben öğretmenim her isimden öğrencim oldu, akrabalar, üniversiteden arkadaşlar, yok bu onun ismiydi, bu bunun ismiydi derken, kiz ismi bulamadık :) bir de anlamlı olsun isteyince çok zor :)

Günaydın kızlar nasılsınız herkes ağırlaştı galiba ses seda yok pek nasıl gidiyor? Benim üç gündür karnım özellikle göbek deliği cevresş deli kasınıyor ya ciddiye almalımıyım normalmi bilemedim artık ne sürsem kar etmedi sizde de varmı benzer durum

kesinlikleee oyleeee oluyor yaa napcaksak

Karın kasinmasi normal diye biliyorum. Benim de kaşınıyor ama aşırı degil.32. Haftada catlaklar da başladı. Catlayan yerler kasiniyor. Tırnakla kasima kiyafetin üzerinden avuç içiyle kaşı. Kaşımak catlamayi arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…