2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Faydası olmasa doktorum yapmaz canım ondan eminim çünkü herşeye ilaç dayayan biri değil ciğer geliştirici etkisi iki hafta olduğu için tekrarlıyo 1 ay önce vurunmusum en son şimdi her ihtimale karşı tekrar yapıldıcanı
Canım benim doktorum da 35. Haftadan sonra yapılan ciğer geliştiricilerin faydalı olmadığını söylemişti ama elbet senin doktorunun da vardır bir bildiği, ciğer geliştirici sürekli yapılabilen bir ilaç değilmiş 2 doz yapılabilirmiş zaten erken doğum riski görürlerse yapılan birşey.

Hayırlı haberlerle gel inşallah yaz buraya mutlaka 🥰
Bizim aynı yatıyorum kalkıyorum haftam daha erken olduğu için aşırı rahatım. 30dan sonra bakalım aynı şeyi söyleyebilecek miyim 🤣
Sağol canım yazarım inşallah.
Sonuna kadar öyle gider merak etme ben öyle rahattım 34 e geldim çok şükür hala bir sıkıntım yok 😍

Canım benim doktorum da 35. Haftadan sonra yapılan ciğer geliştiricilerin faydalı olmadığını söylemişti ama elbet senin doktorunun da vardır bir bildiği, ciğer geliştirici sürekli yapılabilen bir ilaç değilmiş 2 doz yapılabilirmiş zaten erken doğum riski görürlerse yapılan birşey.
Her doktorun bilgisi farklı canım,37.haftada doğum yapan arkadaşıma bile doğum öncesi yaptırdı.Benimde en son 34 te yapıldı inşallah şifa olmuştur yavrularima.

Kızlar okudum yazdıklarınızı emme olayı sanırım kendiliğinden rayına giren bir durum bebeklerin durumuna göre değişecek
Sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunz taze anneler e bebek baby plus nasıl kullanan varmı
Birde mochi duydunuzmu emzirirken diğer memeye takıp bırakyosn kendisi vakumlanıyo süt sağımı oluyormus
Mama konusunda bende kararszm hipp 1 numara iyi diyorlar hep
Bu arada karaciğer enzimlerm yüksek çıkmıştı biliyosnz ursactive diye bir ilaç başladım umarım düşer
Dr kontrolde bebeklerin kan akımlarına baktı biri sıkışıyormuş 3-4 günde 1 nst ye gir dedi
ben denedim hipp mamayı canım doyurmuyor sürekli bir mama hazırlıyorsun aklında olsun

Benim de göğüs uçlarım yok göğüs ucu satılıyor onlardan al canım. İnan sağıp yedirmek daha zor
Teşekkür ederim cevabınız için süt kanalların mi tıkalı acaba deyip canımı sikanlar vardı da bir problem olmuyor yani silikon uçlari da deneyim o zaman

Çok şükür biz ıyiyiz.
Tansiyonun hala yüksek mi çıkıyor ilaçlar işe yaramadı mı?
Inşallah iyi olursun canım bebekler biraz daha dursun
Preklamsi teşhisi konuldu canım bugün hastaneye yatacağım ordan takip acil durumda da doğum olacak.

Preklamsi teşhisi konuldu canım bugün hastaneye yatacağım ordan takip acil durumda da doğum olacak.
Aklima geldi ama dillendirirsem gerçek olacakmış gibi bir sey demedim ya çok üzüldüm. Hastanede takip etmeleri iyi olacak ama bebekler de sen de iyi olacaksınız insallah dualarımdasınız. Allah'ım acil şifalar versin😕

Aklima geldi ama dillendirirsem gerçek olacakmış gibi bir sey demedim ya çok üzüldüm. Hastanede takip etmeleri iyi olacak ama bebekler de sen de iyi olacaksınız insallah dualarımdasınız. Allah'ım acil şifalar versin😕
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sagsalim kavustursun

kızlar merhaba. biz de 18+5 iz çok şükür. kilo alımınız nasıl oldu kızlar ikiz gebelikte. şuan 4 kilo filan almışım ben. çok almışsın diyenler oldu, gerçekten çok mu. siz kaç kilo almıştınız yada kaç kilo farkla doğum yaptınız.

kızlar merhaba. biz de 18+5 iz çok şükür. kilo alımınız nasıl oldu kızlar ikiz gebelikte. şuan 4 kilo filan almışım ben. çok almışsın diyenler oldu, gerçekten çok mu. siz kaç kilo almıştınız yada kaç kilo farkla doğum yaptınız.
Merhaba şuan 34 hafta oldum 12 kilo almışım dr iyi dedi doğana kadar da bi kaç kilo daha alırım bende 20 haftalıkken 5 kilo almıştım bence normal yani hamur işini abartmadıkça bence sıkıntı olmaz

Merhaba şuan 34 hafta oldum 12 kilo almışım dr iyi dedi doğana kadar da bi kaç kilo daha alırım bende 20 haftalıkken 5 kilo almıştım bence normal yani hamur işini abartmadıkça bence sıkıntı olmaz
maşallah siz doğum sonrası direk eski kilonuza dönebileceksiniz o zaman. bende herkes çok deyince kestim ekmek hamur işi filan. teşekkür ederim yanıtınız için.

X