-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.701
Anladım canım görüntü olarak çok seviyorum bunları ama benim ev küçük her yer dolduReflü yatağı bende aldım ikisine.
Kastettigim bu canim
Bulunduğun hafta için bıraz kısa canım iş vs yapma bol bol uzan dinlenİyi akşamlar. Şuan tam 20+5 ikiz gebeliğim var. Dünkü muayenemde servikal uzunluk 28 29 mm dedi. Tecrübeli annelerden ricam. Sizce kısa mı ? Biraz internetten bakayım dedim. İçim şişti..
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Aslında dinleniyorum ama daha dikkat etmem gerekiyo sanırımBulunduğun hafta için bıraz kısa canım iş vs yapma bol bol uzan dinlen
Haftan itibariyle biraz kısa doktorun gerekli önlemleri söylemiştir. İmkanın varsa bol bol uzan dinlenmeye gayret etİyi akşamlar. Şuan tam 20+5 ikiz gebeliğim var. Dünkü muayenemde servikal uzunluk 28 29 mm dedi. Tecrübeli annelerden ricam. Sizce kısa mı ? Biraz internetten bakayım dedim. İçim şişti..
Doktorum bana iyi dedi. Daha sonra vajinal de bakıcam dedi baktı. Ama bilgi vermedi. Bir hafta sonra yine çağırdı. Demekki bundan ötürü çağırdı. Ben internetten bakınca olayın ciddiyetini farkettim. Bende sanıyorum ki ilk 10 gün ücretsiz ya bi daha bakayım dedi.Haftan itibariyle biraz kısa doktorun gerekli önlemleri söylemiştir. İmkanın varsa bol bol uzan dinlenmeye gayret et
Dinlenme ile tekrar uzayabilir rahim ağzı bu arada ölçüm karından mı oldu vajinal mıTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Aslında dinleniyorum ama daha dikkat etmem gerekiyo sanırım
Vajinal ölçüm daha iyi netice veriyorDoktorum bana iyi dedi. Daha sonra vajinal de bakıcam dedi baktı. Ama bilgi vermedi. Bir hafta sonra yine çağırdı. Demekki bundan ötürü çağırdı. Ben internetten bakınca olayın ciddiyetini farkettim. Bende sanıyorum ki ilk 10 gün ücretsiz ya bi daha bakayım dedi.
Ben aldım kuzum 2 tane daha doğrusu erkek kardeşim almış hediyeKızlar babynest aldınız mı?kullanışlı olurmu emin olamadım?bı de aldıysanız 1 mi 2 mi aldınız?
Dinlenme ile tekrar uzayabilir rahim ağzı bu arada ölçüm karından mı oldu vajinal mı
Karından baktı 28 29 mm iyi dedi. En son çıkmadan vajinal de baktı. Yorum yapmadı. Haftaya bi daha gelin dedi. Hoş o an doktorun çok riskli bi haftası vardı. Bi yandan onunla da uğraşıyodu. En iyisi ben kendime dikkat edeyim daha fazla. Aslında evin içindeyim başka yaptığım bişey de yok ama. Daha dikkatli olmam lazım sanırımVajinal ölçüm daha iyi netice veriyor
Mrb canımİyi akşamlar. Şuan tam 20+5 ikiz gebeliğim var. Dünkü muayenemde servikal uzunluk 28 29 mm dedi. Tecrübeli annelerden ricam. Sizce kısa mı ? Biraz internetten bakayım dedim. İçim şişti..
En doğru ölçüm vajinal.Ayni gün karından 44 mm çıkarken,5 dk snra vajinal 33 çıktı.Karından baktı 28 29 mm iyi dedi. En son çıkmadan vajinal de baktı. Yorum yapmadı. Haftaya bi daha gelin dedi. Hoş o an doktorun çok riskli bi haftası vardı. Bi yandan onunla da uğraşıyodu. En iyisi ben kendime dikkat edeyim daha fazla. Aslında evin içindeyim başka yaptığım bişey de yok ama. Daha dikkatli olmam lazım sanırım
Merhaba. Vitamin harici hiç bişey kullanmıyorum şuan. Belkide doktor haftaya o ilaçları verir bilmiyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınızMrb canım
Vajinal fitil ve pruloton iğne dinlenmeye,uzun süre ayakta kalmama ve yürüyüş kısıtlaması ile uzamasını sagliyo.Kullaniyomusun bilmiyorum.
Benim kisalmalar iniş cikislarda bunlar uygulandı.2 haftaya doğumum var pruloton u hala haftalık oluyorum.Rahimi besledigine guclendirdigine dair bilimsel çalışmalar açıklamalar var dedi doktorum.
Tamam canım teşekkür ederim yorumlarda kullanışlı - kullanişsiz diyende var kararsız kaldimBen aldım kuzum 2 tane daha doğrusu erkek kardeşim almış hediyeÇok kullanışlı oldu gündüzleri oturma odasına koyuyoruz orada uyuyorlar
Amin teşekkür ederim.Merhaba. Vitamin harici hiç bişey kullanmıyorum şuan. Belkide doktor haftaya o ilaçları verir bilmiyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Anladım. Cumaya kadar beklesem sizce sıkıntı olur mu ? Aslında çok içime sinerek gittim doktora. Güzel de bilgi verdi. İnternetten bakayım dedim uzunluğun kaç olması lazom diye. Öyle farkettimEn doğru ölçüm vajinal.Ayni gün karından 44 mm çıkarken,5 dk snra vajinal 33 çıktı.
Yani karından ölçümünüz böyleyse lütfen tedbirinizi alın.İcinize sinmiyosa başka doktora gidebilirsiniz.Bu tür şeylerde perinatolog değerlendirmesi daha etkili
Ben almadım canim.Ama annem kendisi dikti dikdörtgen şeklinde içine sünger geçirdi. Onu kullanmayı düşünüyorum.Kızlar babynest aldınız mı?kullanışlı olurmu emin olamadım?bı de aldıysanız 1 mi 2 mi aldınız?
Çok sıkışık olmak gerekiyor o ölçümü yaparken yoksa kısa çıkıyor ultrason da .sıkışık mıydınız bayaAnladım. Cumaya kadar beklesem sizce sıkıntı olur mu ? Aslında çok içime sinerek gittim doktora. Güzel de bilgi verdi. İnternetten bakayım dedim uzunluğun kaç olması lazom diye. Öyle