- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.681
Yeşim canım senin dolap işi ne oldu hep soracağım unutuyorumNasıl bı karışıklık telaş ve şaşkınlık yaşicaz kim bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşim canım senin dolap işi ne oldu hep soracağım unutuyorumNasıl bı karışıklık telaş ve şaşkınlık yaşicaz kim bilir
Canım şikayet var 'a şikayet yazmıştım tutuşmuşlar aradılar yalvar yakar kaldırın şikayeti dolap sizde hakkınızı helal edin vs dedim artık eşim iptal ettirdi önemi kalmadı olsun biz getirelim teslimatta geçeriz ödemeyi falann dediler.Yok dedim istemiyorum,helalde etmiyorum size dedim.İzmirde baris bebe mağazası var arkadaş orayı söyledi geçen gitmemizde kontrol dönüşü dolap ve sifonyer aldık getirip kurdular da hemen odalarını hazırlıyoruz beşikleri kurduk,bugünde avizesi geldi kapıyı açıp günde kaç kez bakıyorum kim bilir kim bilir evlatlar doğunca nasıl olucaz, eşyaları bile bu kadar mutlu ederken Allah'ım sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.Yeşim canım senin dolap işi ne oldu hep soracağım unutuyorum
Çabuk yoruluyolar oyuzden anca emip bırakıyorlar ben çekmiyorum onların bırakmasını bekliyorum. Bide memede kalmayı seviyorlar ne kdr süt alırlarsa okdr iyi diyorum45 dk çok uzun değil mi canım emzirme.icin ancak mi.emiyor.
Evet benm anlatmak istediğimde buydu ben böylr yapıyorum ama bi süre sonra kim mama kim memeydi karışıyo bazen not alıyorumBen bu konuda araştırma yapıyorum canım baya okuduğum şeylerde biri meme emiyorsa diğerine sağılmış süt varsa blberon ile anne sütü veriliyor süt yoksa mama veriliyor 60 cc mana verdim diyelim ilk bebeği emzir din bitti ikinci bebeğe mama verdikten sonra tekrar az da olsa meme vermek iyiymiş mama meme olayında çocukları takip ediyorsun birine mama verdin diyelim diğer beslenmede ona meme vereceksin bilmem anlatabildim mi
Geneli bu yöntemle yapıyormuş canım aklıma yattı benim de biz de cinsiyet farklı olduğu için daha rahat akılda tutulur sanırımEvet benm anlatmak istediğimde buydu ben böylr yapıyorum ama bi süre sonra kim mama kim memeydi karışıyo bazen not alıyorum
İlk kızım en fazla 5 dk emerdi bunlar nasıl olacak bilmiyorum 45 dk cidden baya uzun insanda bel sırt kalmaz45 dk çok uzun değil mi canım emzirme.icin ancak mi.emiyor.
Kız gruba bombayı attın ayrıntı ver müsait zamandaKızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Canım nst ye bağlandım sancı yok, bajinal rahim uzunluğuna baktık sıkıntı yok, sanırım bebeklerden birinin kafası aşağıda pelvikse baskı yapıyor, şimdilik korkacak birşey yok dedi doktorumBenim 30. Haftada oldu canım serum iğne ilaç durdurdular o zaman sancidan açılmam bile oldu. Benim de kaç haftadır kafaları aşağıda. Hatta biri direk rahim ağzında kanala girmeye çalışıyordu en son
Gözün aydın. Olabilir kafa aşağıda olunca baya zorluyor gerçekten.Canım nst ye bağlandım sancı yok, bajinal rahim uzunluğuna baktık sıkıntı yok, sanırım bebeklerden birinin kafası aşağıda pelvikse baskı yapıyor, şimdilik korkacak birşey yok dedi doktorum
Yok canim kan sulandırıcı iğne kullananlara yapılıyor olabilir. Tek gebeliği olan arkadaşıma da yapıldı o da iğne oluyordu çünkü. İkiz gebelikte kanama çok oluyormuş gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben ameliyattan çıkınca sonda hala yerindeydi o halde depend giyemezsin bir de dikiş yerine direk temas ediyor depend.İkiz gebelikte kanama.cok oluyor diyorlar ondan mı.acaba. Ben ilk hamileliğimde hasta bezi kullanmadim. Sadece depend.kullandim. Kanama.durumuna.gore değişiyor.demekki
Evet benimkilerin ikiside birbirine benziyo ilk gün karıştırdık zatenGeneli bu yöntemle yapıyormuş canım aklıma yattı benim de biz de cinsiyet farklı olduğu için daha rahat akılda tutulur sanırım
Heyecanli zamanlarBiraz daha iyiyim canım benim inşallah bebislerde iyiidr hazırlıklı gidiyoruz dua edin bize teyzoşlar.
30dan sonra baslar canim normalKızlar merhaba ben de 30+3 teyim, dün gece uyumadan önce pelviks kısmımda çok ağrım oldu ve bebeklerden biri sanki sanki karnımın sağ tarafına topladı kendini. Gündüz hiçbirşeyim yoktu, uyumaya çalıştım az önce uyanınca ağrım geçmiş. Bebeklerden birinin kafası çok aşağıda o yüzden ağrın olabilir demişti doktor ama dün gece tuhaf kasılmalar yaşadım daha önce olmayan. Bugün gel nst ye bağlayalım dediler ama 31. Haftalarda bu kasılma ve sancılar mı başlıyor? Bende hiç olmuyordu, ağrı sancı kasılma yaşamıyordum öncesinde, bir de benim bebeklerim aşırı hareketli
Neeee nasilsinuz canim yaz bizeKızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
O sekilde rahat oluyor canim dogduklari andan.itibaren o duzeni kurarsaniz rahat edersiniz mama birlikte alt degisme birlikte yani arka arkaya vakitten ciddi tasarruf sagliyor.Kuzu ihtiyaçları aynı anda karşılaşsak çok daha kolay olurmuş bakımları mesela biri uyandı diğerini de uyandırın diyorlar
Saglikla dogsun minikler canim ben sanmiyorum kuveze gireceklerini Allahin izniyleKızlar bizim işimiz yeni bitti perinatolog iğne nst kendi hocam derken anca fırsatım oldu.
Doplerde perinatolog da bı problem yok şükür nst de de hafif sancı çıktı haftaya tekrar perinatolog görmek istedi sonraki haftada doğum için gün verecekler.Kilodan ziyade hafta önemli kuveze girmesinler istiyoruz dedi her iki doktorda.Bugun yine iki doz ciğer geliştirici oldum yarında iki doz olcam öncekini 1 ay önce olmuşum.
1960/2320 olmuş kizlarim.36 dolar 37 içindeyken doğum olursa kiloları düşük bile olsa küveze girmez dediler.Hayirlisi artık nasipte hangi gün varsa o gün kucağımıza sagsalim alalım hepimiz.
Yine unutuluyo hangisiydi diyeGeneli bu yöntemle yapıyormuş canım aklıma yattı benim de biz de cinsiyet farklı olduğu için daha rahat akılda tutulur sanırım
Aynen kan sulandiriciyla ilgili bana saat 12 de oksapar vuruldu 4te acil doguma alindim cok kanamam oldu o yuzden pihtilasma icin igne yapildi ama oksapara devam ediyorum 15 gun yine deYok canim kan sulandırıcı iğne kullananlara yapılıyor olabilir. Tek gebeliği olan arkadaşıma da yapıldı o da iğne oluyordu çünkü. İkiz gebelikte kanama çok oluyormuş gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben ameliyattan çıkınca sonda hala yerindeydi o halde depend giyemezsin bir de dikiş yerine direk temas ediyor depend.
Ay canım benim ya anlıyorum seni aynı duyguları paylaşıyoruz. Sağlıkla buyusunler inşallah evlatlarımızCanım şikayet var 'a şikayet yazmıştım tutuşmuşlar aradılar yalvar yakar kaldırın şikayeti dolap sizde hakkınızı helal edin vs dedim artık eşim iptal ettirdi önemi kalmadı olsun biz getirelim teslimatta geçeriz ödemeyi falann dediler.Yok dedim istemiyorum,helalde etmiyorum size dedim.İzmirde baris bebe mağazası var arkadaş orayı söyledi geçen gitmemizde kontrol dönüşü dolap ve sifonyer aldık getirip kurdular da hemen odalarını hazırlıyoruz beşikleri kurduk,bugünde avizesi geldi kapıyı açıp günde kaç kez bakıyorum kim bilir kim bilir evlatlar doğunca nasıl olucaz, eşyaları bile bu kadar mutlu ederken Allah'ım sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.
Bebek ana kucağı gibi bir şey miydi o. Bana da yan yatış yastığı ve boğulmayı önleyici yastık önerdiler onları aldımKızlar babynest aldınız mı?kullanışlı olurmu emin olamadım?bı de aldıysanız 1 mi 2 mi aldınız?
Daha bugün ütü yaparken onu düşündüm. En son şöyle bir ütü bastım üstüne ama sonra ütülemem herhaldeBeneklerin coraplarini da utulediniz mi? Ben camasir filesi alip yikayayim diye sona kaldi coraplar. Corap utulenmese bisey olmaz sanki
Utuledim canim ben külotlu çoraplarıni normalleri öpe seve utuledimBeneklerin coraplarini da utulediniz mi? Ben camasir filesi alip yikayayim diye sona kaldi coraplar. Corap utulenmese bisey olmaz sanki
İnşallah teyzesi bizde sizin gibi Kucağımızda eve dönsek sagsalim.buarada senin yavruların kaç kg doğmuştu?nasıl gidiyo annelikHeyecanli zamanlar
30dan sonra baslar canim normal
Neeee nasilsinuz canim yaz bize
O sekilde rahat oluyor canim dogduklari andan.itibaren o duzeni kurarsaniz rahat edersiniz mama birlikte alt degisme birlikte yani arka arkaya vakitten ciddi tasarruf sagliyor.
Saglikla dogsun minikler canim ben sanmiyorum kuveze gireceklerini Allahin izniyle
Yine unutuluyo hangisiydi diye
Reflü yatağı bende aldım ikisine.Ay canım benim ya anlıyorum seni aynı duyguları paylaşıyoruz. Sağlıkla buyusunler inşallah evlatlarımız
Bebek ana kucağı gibi bir şey miydi o. Bana da yan yatış yastığı ve boğulmayı önleyici yastık önerdiler onları aldım
Daha bugün ütü yaparken onu düşündüm. En son şöyle bir ütü bastım üstüne ama sonra ütülemem herhalde
Yani teoride okuyorum kuzum iyice ama pratikte inşallah yapabilirim karıştırma olayı yine de oluyor mu ya yandıkHeyecanli zamanlar
30dan sonra baslar canim normal
Neeee nasilsinuz canim yaz bize
O sekilde rahat oluyor canim dogduklari andan.itibaren o duzeni kurarsaniz rahat edersiniz mama birlikte alt degisme birlikte yani arka arkaya vakitten ciddi tasarruf sagliyor.
Saglikla dogsun minikler canim ben sanmiyorum kuveze gireceklerini Allahin izniyle
Yine unutuluyo hangisiydi diye