- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Bunu bende merak ediyorum çikolata yesek çok hareket edince rahat bakabilirmi acaba doktorKızlar detaylı ultrason da renkli mi bakılıyor?
Birde 2 bebeği kontrol etmek zor oluyor mu yani çikolata falan mı yiyip gittiniz hareket etmesi için
Çikolata yense bile bize doktor 2,5 saat sürecek dedi yani 2,5 saat boyunca hareket etmeleri imkansız gibi geliyor nedenseBunu bende merak ediyorum çikolata yesek çok hareket edince rahat bakabilirmi acaba doktor
Arkalı önlülerin psikolojik açıdan iyi olmadığını duymuştumKızlar ikizler için bebek arabası nasıl alicaksiniz hangi marka model arkalı önlü mu alcaksiniz yan yanami
Evt iyi olmayabilir bı tane bebek arabasi buldum aralığı geniş diğerleri gibi sıkışık olmuyor acaba oda aynı etkiyi yaparmikiArkalı önlülerin psikolojik açıdan iyi olmadığını duymuştum
Ayrıntılı ultrasonmu ikibucuk saat sürecek mis çok degilmiÇikolata yense bile bize doktor 2,5 saat sürecek dedi yani 2,5 saat boyunca hareket etmeleri imkansız gibi geliyor nedense
Sağlıklı olsunlar da insan yüzüne bakmak istiyor tabiGunaydinn, bizim randevu iyi gecti, iyilermis allaha sukur. Ama cok inatcilar, yuzlerini gostermediler. Birini zorla yandan yakaladi. Kader dedik boyleymis
Benim halen devam ediyor ağrılarım birde göbeğim büyüdükçe karnım patliycakmis gibi hissediyorumKizlar ben de tup bebekle ikizlerime gebeyim insallah saglikla kucagimiza aliriz bir suredir takip ediyorum sizi ama yazmak bu gune kismetmisagrilariniz ne durumda kizlar oluyor mu agriniz vajinada kasiklarda batma agri yasiyorum ben ara ara endiselenmeli miyim bilmiyorum ikiz olunca agri batma daha fazla olur dedi doktorum ama icim rahat etmiyor
Aynen benim de o sekilde bazen normal diyorum bazen endise duyuyorumBenim halen devam ediyor ağrılarım birde göbeğim büyüdükçe karnım patliycakmis gibi hissediyorum
Canim kontrol iyi gecmis sevindimBende 2 aydir doktora gitmemis gibiyimiyi haberle geliriz insallag
Canim ben bundan düşünüyorum ama doğduktan sonra alacağım acelesi yok nasılsaKızlar ikizler için bebek arabası nasıl alicaksiniz hangi marka model arkalı önlü mu alcaksiniz yan yanami
Bnmde karnım çok gergin bebe yağı ile yağlayınca biraz gerginlik gidiyo gibi.Benim halen devam ediyor ağrılarım birde göbeğim büyüdükçe karnım patliycakmis gibi hissediyorum
Sizi de Cenk beye mi yönlendirdiler?Buarada bugün ultrason a girmeden çikolata yedim benim kızlar kıpır kipirdi.Sizin cinsiyetleri netleşti mi?Çikolata yense bile bize doktor 2,5 saat sürecek dedi yani 2,5 saat boyunca hareket etmeleri imkansız gibi geliyor nedense
Onu bilemiyorum ama yan yana daha iyi olur dedilerEvt iyi olmayabilir bı tane bebek arabasi buldum aralığı geniş diğerleri gibi sıkışık olmuyor acaba oda aynı etkiyi yaparmiki
İçimi sıkıyorlar sanki hatta şu aralar arttı doktora gitmeyi düşünüyorum insanın aklına herşey geliyorKizlar ben de tup bebekle ikizlerime gebeyim insallah saglikla kucagimiza aliriz bir suredir takip ediyorum sizi ama yazmak bu gune kismetmisagrilariniz ne durumda kizlar oluyor mu agriniz vajinada kasiklarda batma agri yasiyorum ben ara ara endiselenmeli miyim bilmiyorum ikiz olunca agri batma daha fazla olur dedi doktorum ama icim rahat etmiyor
İkiz olduklari icin normaldir insallahİçimi sıkıyorlar sanki hatta şu aralar arttı doktora gitmeyi düşünüyorum insanın aklına herşey geliyor
İnşallah ama işte tüp bebek olunca herşeyi takıyor insan bi de kaşıntı çıktı bu ara tüm vücudum kaşınıyor antibiyotik vermişti o mu dokundu yoksa başka birşey mi gitmem lazımİkiz olduklari icin normaldir insallah