- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Kasinti cok fahatsiz edici aynen git bi isterseİnşallah ama işte tüp bebek olunca herşeyi takıyor insan bi de kaşıntı çıktı bu ara tüm vücudum kaşınıyor antibiyotik vermişti o mu dokundu yoksa başka birşey mi gitmem lazım
Bende doğduktan sonra almak istiyorum ama soylede bişey var bazı bebek arabaları araba koltuğu da oluyorya doktor kontrollerine falan gitmek için iki saat yol gitmemiz gerek oyuzden oto koltuğuna bebeği oturturmuyuz acaba diye düşünüyorumCanim ben bundan düşünüyorum ama doğduktan sonra alacağım acelesi yok nasılsa ☺
Benim alttan bakmadı kimse üstten bakiyolar öyle anlaşılır mı bilmiyorumKızlar buarada doktorunuz vajinal olarak rahim uzunlugu ölçümü yapıyor mu?13.haftada karından ölçtü,bugun gitmem de ve sonrakilerde sanırım hep vajinal ölçecek.
Benimde heryerim çok kasıniyo içtiğim su az geliyo heralde diye düşünüyorum vücudum kuruyoİnşallah ama işte tüp bebek olunca herşeyi takıyor insan bi de kaşıntı çıktı bu ara tüm vücudum kaşınıyor antibiyotik vermişti o mu dokundu yoksa başka birşey mi gitmem lazım
Pazartesi inşallah gidecem gideli daha 19 gün oldu ama ne yapayımKasinti cok fahatsiz edici aynen git bi isterse
Bi doktor arkadaşa sordum karaciğer ve safra enzimlerine baktır dedi doktoruma söyleyeceğimBende doğduktan sonra almak istiyorum ama soylede bişey var bazı bebek arabaları araba koltuğu da oluyorya doktor kontrollerine falan gitmek için iki saat yol gitmemiz gerek oyuzden oto koltuğuna bebeği oturturmuyuz acaba diye düşünüyorum
Benim alttan bakmadı kimse üstten bakiyolar öyle anlaşılır mı bilmiyorum
Benimde heryerim çok kasıniyo içtiğim su az geliyo heralde diye düşünüyorum vücudum kuruyo
İlk zamanlar oturamaz ki puset daha mantıklı sanki ilk aylar içinBende doğduktan sonra almak istiyorum ama soylede bişey var bazı bebek arabaları araba koltuğu da oluyorya doktor kontrollerine falan gitmek için iki saat yol gitmemiz gerek oyuzden oto koltuğuna bebeği oturturmuyuz acaba diye düşünüyorum
Benimde heryerim çok kasıniyo içtiğim su az geliyo heralde diye düşünüyorum vücudum kuruyo
Kaç ölçtü canım.Karindan ölçme ile vajinalin farkı baya oluyomus onu bugün farkettimBenim doktorda rahim serviks vs bakti ama vajinal bakmadi. Iyi gorunuyo dedi.yesim35_88
Canim civilden puset baktım ondan alacağım taşımak için en iyisi gibi ilk etapta.oto koltukları çok dik oluyo annesiBende doğduktan sonra almak istiyorum ama soylede bişey var bazı bebek arabaları araba koltuğu da oluyorya doktor kontrollerine falan gitmek için iki saat yol gitmemiz gerek oyuzden oto koltuğuna bebeği oturturmuyuz acaba diye düşünüyorum
Olcumunu nasul yapti da iyi dedi onu hic bilmiyorumz kac olctu onu da bilmiyorum. Ama gayet iyi dediKaç ölçtü canım.Karindan ölçme ile vajinalin farkı baya oluyomus onu bugün farkettim
İlk zamanlar oturamaz ki puset daha mantıklı sanki ilk aylar için
Yok benim demek istediğim bebek arabasinin yanında pusette oluyo hem arabaya takiliyo hem bebek arabasına. İkili olarak satiliyorCanim civilden puset baktım ondan alacağım taşımak için en iyisi gibi ilk etapta.oto koltukları çok dik oluyo annesi
Demek istediğim burdaki puset hem bebek arabasına takılıyor hem oto koltuğu oluyorYok benim demek istediğim bebek arabasinin yanında pusette oluyo hem arabaya takiliyo hem bebek arabasına. İkili olarak satiliyor
Bizim ikiz olduğu için öyle alamayacagiz pusetler otoya da takiliyo civilde olanları incele internetten.Yok benim demek istediğim bebek arabasinin yanında pusette oluyo hem arabaya takiliyo hem bebek arabasına. İkili olarak satiliyor
Evt oyuzden bu iş çok karışıkBizim ikiz olduğu için öyle alamayacagiz pusetler otoya da takiliyo civilde olanları incele internetten.
Ama büyüyünce de kullanılacak olan oto koltukları gibi olmuyo.
Ya ne güzel benim de iki kızım olacak inşallah:) sağlıkla gelsinler çok şanslı hissediyorum prenses anneleri olarak :)Sizi de Cenk beye mi yönlendirdiler?Buarada bugün ultrason a girmeden çikolata yedim benim kızlar kıpır kipirdi.Sizin cinsiyetleri netleşti mi?
Bebek başına 1 saat dedi doktor. Birde arada bir dolaştırıyormuş hareket etmeleri için toplamda 2,5 saat olarak düşünün dediAyrıntılı ultrasonmu ikibucuk saat sürecek mis çok degilmi
Evet bizde Cenk beye gideceğiz kasımın ilk haftasına verdiler randevuyu. Benim cinsiyetler 16. haftada netleşti, bir kızımız bir oğlumuz olacak nasipse. Çikolata deneyeyim bende o zaman, 2.5 saat çok geldi bir an önce doktor görebilsinde erken tamamlansın istiyorumSizi de Cenk beye mi yönlendirdiler?Buarada bugün ultrason a girmeden çikolata yedim benim kızlar kıpır kipirdi.Sizin cinsiyetleri netleşti mi?
İkiz arabalarında o sistem var mı kiYok benim demek istediğim bebek arabasinin yanında pusette oluyo hem arabaya takiliyo hem bebek arabasına. İkili olarak satiliyor