2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canim ben bundan düşünüyorum ama doğduktan sonra alacağım acelesi yok nasılsa ☺
Bende doğduktan sonra almak istiyorum ama soylede bişey var bazı bebek arabaları araba koltuğu da oluyorya doktor kontrollerine falan gitmek için iki saat yol gitmemiz gerek oyuzden oto koltuğuna bebeği oturturmuyuz acaba diye düşünüyorum
Kızlar buarada doktorunuz vajinal olarak rahim uzunlugu ölçümü yapıyor mu?13.haftada karından ölçtü,bugun gitmem de ve sonrakilerde sanırım hep vajinal ölçecek.
Benim alttan bakmadı kimse üstten bakiyolar öyle anlaşılır mı bilmiyorum
İnşallah ama işte tüp bebek olunca herşeyi takıyor insan bi de kaşıntı çıktı bu ara tüm vücudum kaşınıyor antibiyotik vermişti o mu dokundu yoksa başka birşey mi gitmem lazım
Benimde heryerim çok kasıniyo içtiğim su az geliyo heralde diye düşünüyorum vücudum kuruyo

Bi doktor arkadaşa sordum karaciğer ve safra enzimlerine baktır dedi doktoruma söyleyeceğim

İlk zamanlar oturamaz ki puset daha mantıklı sanki ilk aylar için

Canim civilden puset baktım ondan alacağım taşımak için en iyisi gibi ilk etapta.oto koltukları çok dik oluyo annesi

Merhaba, bende bugün 5+2 de iki tane kese görenlerdenim tabi keseler dolu mu boş mu zamanla göreceğiz. Gerginim biraz nasıl geçecek bilmiyorum, şuan kahverengi akıntım var doktor iğneler ilaçlar verdi. Allah'ım inşallah sonu gelir

Kızlar aranızda tek yumurta ikizi olan var mı? Bişey sormak istiyorum. M Meleklerim benimle sen tek yumurta ikizi idin galiba özelden yazdım bakar mısınız? Bişey sordum. Başka tek yumurta ikizi var mı kızlar

İlk zamanlar oturamaz ki puset daha mantıklı sanki ilk aylar için
Canim civilden puset baktım ondan alacağım taşımak için en iyisi gibi ilk etapta.oto koltukları çok dik oluyo annesi
Yok benim demek istediğim bebek arabasinin yanında pusette oluyo hem arabaya takiliyo hem bebek arabasına. İkili olarak satiliyor

Yok benim demek istediğim bebek arabasinin yanında pusette oluyo hem arabaya takiliyo hem bebek arabasına. İkili olarak satiliyor
Demek istediğim burdaki puset hem bebek arabasına takılıyor hem oto koltuğu oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-17-22-12-31-378_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 39
Bizim ikiz olduğu için öyle alamayacagiz pusetler otoya da takiliyo civilde olanları incele internetten.
Ama büyüyünce de kullanılacak olan oto koltukları gibi olmuyo.

Bende buraya kocaman tek yumurta ikizim var yazmak istiyorum doktorum emin olamadı tam hem gördü hem emin olamadı küçük die. Haftaya cuma tekrar . Tek yumurta ikizi olduğu için de çift kese yok direk diyemiyor o yüzden ikiz diye ama hem kalp atısı duyduk ama o geriden geliyormuş biraz küçükmüş kalp atımı diğerine göre sesi daha, azdı. 1 gün bana 10gün oldu hiç düşünmüyordım ikiz deyince aklımdan çıkmıyor kızlar teke dönmez dimi idrara, sıkışık olmak aklıma gelmedi aslında bu ikinci çocuklarım bi oğlum var ama unutmusum. İçime de hep ikiz doğuyordu doktor başta tek gördü hocam ikiz olma ihtimali var mı deyince tek gördüm dedi iyice gezdirince ikinciyi gördü ama çok küçük die emin olamıyor kalp atısı iki yerde duydum diyor anlamadım gitti o da, emin değil. Ne gelirse Rabbimden iki de tek de sağlıklı olsun da başımın üstünde yerleri var . Bende bugün fark ettim bu topiği baya okudum 5.haftada oglum da beta değerim 228 iken bunda 1745 çıktı o zaman da aklıma gelmişti hayırlısı İnşaAllah hepimiz sağlıklıca alalım kucağımıza

Sizi de Cenk beye mi yönlendirdiler?Buarada bugün ultrason a girmeden çikolata yedim benim kızlar kıpır kipirdi.Sizin cinsiyetleri netleşti mi?
Evet bizde Cenk beye gideceğiz kasımın ilk haftasına verdiler randevuyu. Benim cinsiyetler 16. haftada netleşti, bir kızımız bir oğlumuz olacak nasipse. Çikolata deneyeyim bende o zaman, 2.5 saat çok geldi bir an önce doktor görebilsinde erken tamamlansın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…