- 1 Aralık 2019
- 5.634
- 22.690
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.441
herhangi bir kısıtlamada bulunmadi . Benim tecrübesiz oldugum konu ikiz gebelikte bu durum nasil sekil aliyor bende ileriki haftalarda gebe hem cinslerime danisip akil almak istedim doktorum herhangi bi kisıtlamada bulnmadi fakat biz hala bir birliktelik yasamadik . Onun icin danismak fikir alisverisi yapmak istedim cevabnz icn tşklerYüzeysel ya da tam birleşme fark etmiyor kadının orgazm olması rahim hareketlerini hızlandırıyor ve her türlü enfeksiyon riski var . Hamilelik değişken bir durum ve kişiye özel doktorunuz karar veriyor genelde yasak . Mesela biz de yasak değildi ama biz etik olarak tercih etmedik. Bir de doktorun uyarısı yapılacaksa kesinlikle prezervatif kullanılması yönünde hem enfeksiyon hem de sperm in rahim hareketlerini tetiklememesi açısından. Sizin için eğer yapmak gibi bir tercihiniz varsa en iyi kararı ve yöntemi doktorunuz verecektir
Bize de en baştan beri yasaktı. Çünkü sıkıntılar vardı hep.herhangi bir kısıtlamada bulunmadi . Benim tecrübesiz oldugum konu ikiz gebelikte bu durum nasil sekil aliyor bende ileriki haftalarda gebe hem cinslerime danisip akil almak istedim doktorum herhangi bi kisıtlamada bulnmadi fakat biz hala bir birliktelik yasamadik . Onun icin danismak fikir alisverisi yapmak istedim cevabnz icn tşkler
Ama en iyisi çekinmeden.doktorunuza sorun. Ben özellikle sormuştum doktoruma.Bize de en baştan beri yasaktı. Çünkü sıkıntılar vardı hep.
Rica ederim gebeliğiniz tüp bebek ise fark ediyor çoğul gebelik belirleyici değil bu konuda. Bir de dediğim gibi her hamilelik farklı. Doktorunuz sakınca yok dediyse o doğrultuda hareket edersiniz .sağlıklı günler dilerimherhangi bir kısıtlamada bulunmadi . Benim tecrübesiz oldugum konu ikiz gebelikte bu durum nasil sekil aliyor bende ileriki haftalarda gebe hem cinslerime danisip akil almak istedim doktorum herhangi bi kisıtlamada bulnmadi fakat biz hala bir birliktelik yasamadik . Onun icin danismak fikir alisverisi yapmak istedim cevabnz icn tşkler
Ayy tamam deneyim canim onu biTaze anne nasıl gidiyo bebislerlelahana yaprağı buzluğa koy donsun bı saat onu göğsüne kapat canım çok söyleyen var sütü indirdigine dair.
Denedim canim yok gelmiyorGeçmiş olsun kuzum şimdi iyi olmana sevindimyesim35_88
Masalim01 süt sağmayı denedin mi canım bir de hangi mamaya başladın
En basindan yasakti canim. Ama doktora danismak en dogrusu her gebelik farklikizlar sorum biraz özel ama size danişmak akıl almak istedim cinsel birlikteligi kacinci ayda yapmaya basladnz
Doğuma kadar yasak denildi en baştan ki serbest olsa da yapmazdik bişey hiçbir şey bebekten önemli değil...kizlar sorum biraz özel ama size danişmak akıl almak istedim cinsel birlikteligi kacinci ayda yapmaya basladnz
İnşAllah canım inşallahİnşaallah canım veririm sende ver hayırlı haberler alalım inşaallah
Bize de aptamil prematüre vermişlerdi kuzum o kabız yapmıyor. Ama aklında olsun ileride aptamil 1 numaraya geç diyorlar o aşırı kabız yaptı. Sma 1 çok iyi ona devam ediyorum benAyy tamam deneyim canim onu bisüt ve ödem sorunu biraz beni uzuyor ama cok sukur kuzu guzel gidiyor
Denedim canim yok gelmiyorevolvia premature ama kabiz oldular doktor tavsiyesiyle aptamile prematureye gecicez insallah yarin
En basindan yasakti canim. Ama doktora danismak en dogrusu her gebelik farkli
Kuzu sma çok gaz yapıyormuş doğru muBize de aptamil prematüre vermişlerdi kuzum o kabız yapmıyor. Ama aklında olsun ileride aptamil 1 numaraya geç diyorlar o aşırı kabız yaptı. Sma 1 çok iyi ona devam ediyorum ben
Valla bence tam tersi canım aptamil inanılmaz kabız yaptı bizi smadan sonra rahatladı çocuklar. Tabi her bebeğe göre değişiyor ama hangi arkadaşıma sorduysam sma al dediler rahatladık biz deKuzu sma çok gaz yapıyormuş doğru mu
Belki 100 200 tane bebek maması hakkında yazı okudum. Hemen hemen hepsi sma gaz kabız yapıyor yazmış.Kuzu sma çok gaz yapıyormuş doğru mu
Biz kocamla bacı kardeş takılıyoruz. Kirvem diyor hacım diyor. Transferden beri tık yok doktor da ilişki olmasın dedi zatenkizlar sorum biraz özel ama size danişmak akıl almak istedim cinsel birlikteligi kacinci ayda yapmaya basladnz
bizde oyleyiz vallahi 6 ay bide 40 gün sonra normale dönecegiz sanirimBiz kocamla bacı kardeş takılıyoruz. Kirvem diyor hacım diyor. Transferden beri tık yok doktor da ilişki olmasın dedi zaten
Evet canım herkes sma öneriyor tek sorun gaz yapıyor demişlerdi o yüzden sordum yoksa içerik olarak vs sma öneriyorlaeValla bence tam tersi canım aptamil inanılmaz kabız yaptı bizi smadan sonra rahatladı çocuklar. Tabi her bebeğe göre değişiyor ama hangi arkadaşıma sorduysam sma al dediler rahatladık biz de
Aynen ben de öyle okudum canım içerik olarak güzel ama aşırı gaz yapıyor dlye okudumBelki 100 200 tane bebek maması hakkında yazı okudum. Hemen hemen hepsi sma gaz kabız yapıyor yazmış.
Yeni evli gibi oluruz kızbizde oyleyiz vallahi 6 ay bide 40 gün sonra normale dönecegiz sanirim
Yavastan Yavastan ürünleri yorumları inceliyorum ihtiyac olan seyleri . Sildim sma yı :) bezdede primayı sildimAynen ben de öyle okudum canım içerik olarak güzel ama aşırı gaz yapıyor dlye okudum
Ben de 12.haftayı bitirdim Dr yasak dedi keseeyi gördüğümüzden beridir. Benim lekelenmeler vardı ondan riskli gördü sanırım. Tabi herkesin durumu farklı. Dr unuza danışmak en iyisi.herhangi bir kısıtlamada bulunmadi . Benim tecrübesiz oldugum konu ikiz gebelikte bu durum nasil sekil aliyor bende ileriki haftalarda gebe hem cinslerime danisip akil almak istedim doktorum herhangi bi kisıtlamada bulnmadi fakat biz hala bir birliktelik yasamadik . Onun icin danismak fikir alisverisi yapmak istedim cevabnz icn tşkler