2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yüzeysel ya da tam birleşme fark etmiyor kadının orgazm olması rahim hareketlerini hızlandırıyor ve her türlü enfeksiyon riski var . Hamilelik değişken bir durum ve kişiye özel doktorunuz karar veriyor genelde yasak . Mesela biz de yasak değildi ama biz etik olarak tercih etmedik. Bir de doktorun uyarısı yapılacaksa kesinlikle prezervatif kullanılması yönünde hem enfeksiyon hem de sperm in rahim hareketlerini tetiklememesi açısından. Sizin için eğer yapmak gibi bir tercihiniz varsa en iyi kararı ve yöntemi doktorunuz verecektir
herhangi bir kısıtlamada bulunmadi . Benim tecrübesiz oldugum konu ikiz gebelikte bu durum nasil sekil aliyor bende ileriki haftalarda gebe hem cinslerime danisip akil almak istedim doktorum herhangi bi kisıtlamada bulnmadi fakat biz hala bir birliktelik yasamadik . Onun icin danismak fikir alisverisi yapmak istedim cevabnz icn tşkler

herhangi bir kısıtlamada bulunmadi . Benim tecrübesiz oldugum konu ikiz gebelikte bu durum nasil sekil aliyor bende ileriki haftalarda gebe hem cinslerime danisip akil almak istedim doktorum herhangi bi kisıtlamada bulnmadi fakat biz hala bir birliktelik yasamadik . Onun icin danismak fikir alisverisi yapmak istedim cevabnz icn tşkler
Bize de en baştan beri yasaktı. Çünkü sıkıntılar vardı hep.

Rica ederim gebeliğiniz tüp bebek ise fark ediyor çoğul gebelik belirleyici değil bu konuda. Bir de dediğim gibi her hamilelik farklı. Doktorunuz sakınca yok dediyse o doğrultuda hareket edersiniz .sağlıklı günler dilerim

Taze anne nasıl gidiyo bebislerle 🥰lahana yaprağı buzluğa koy donsun bı saat onu göğsüne kapat canım çok söyleyen var sütü indirdigine dair.
Ayy tamam deneyim canim onu bi 😘 süt ve ödem sorunu biraz beni uzuyor ama cok sukur kuzu guzel gidiyor 😘
Geçmiş olsun kuzum şimdi iyi olmana sevindim 🙏🏻 yesim35_88 yesim35_88
Masalim01 Masalim01 süt sağmayı denedin mi canım bir de hangi mamaya başladın
Denedim canim yok gelmiyor 🤷 evolvia premature ama kabiz oldular doktor tavsiyesiyle aptamile prematureye gecicez insallah yarin
kizlar sorum biraz özel ama size danişmak akıl almak istedim cinsel birlikteligi kacinci ayda yapmaya basladnz
En basindan yasakti canim. Ama doktora danismak en dogrusu her gebelik farkli

Ayy tamam deneyim canim onu bi 😘 süt ve ödem sorunu biraz beni uzuyor ama cok sukur kuzu guzel gidiyor 😘

Denedim canim yok gelmiyor 🤷 evolvia premature ama kabiz oldular doktor tavsiyesiyle aptamile prematureye gecicez insallah yarin

En basindan yasakti canim. Ama doktora danismak en dogrusu her gebelik farkli
Bize de aptamil prematüre vermişlerdi kuzum o kabız yapmıyor. Ama aklında olsun ileride aptamil 1 numaraya geç diyorlar o aşırı kabız yaptı. Sma 1 çok iyi ona devam ediyorum ben 👍🏻

Valla bence tam tersi canım aptamil inanılmaz kabız yaptı bizi smadan sonra rahatladı çocuklar. Tabi her bebeğe göre değişiyor ama hangi arkadaşıma sorduysam sma al dediler rahatladık biz de
Evet canım herkes sma öneriyor tek sorun gaz yapıyor demişlerdi o yüzden sordum yoksa içerik olarak vs sma öneriyorlae

Ben de 12.haftayı bitirdim Dr yasak dedi keseeyi gördüğümüzden beridir. Benim lekelenmeler vardı ondan riskli gördü sanırım. Tabi herkesin durumu farklı. Dr unuza danışmak en iyisi.

Kızlar iyi geceler
Yesim canım inşallah herşey yolunda gider yavruların biraz daha bekler
Masalcim benimde korkum emzirme konusu

kızlar son 2 gündür çok kaşınıyorum kollarım sırtım ayaklarım
Geçen hafta alt ast bakılmıştı iyi çıktı
Onun dışında yapılması gereken bir tahlil varmı
Perşembe günü kontrol var

X