- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.421
Nasıl oldun canımAmin canım sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldun canımAmin canım sağolasın
Benim de aynı ikisi de baş aşağı. Aynı anlattığın gibi sağından soluma dönerken bile kaşığın acıyor. Doktor olacak ona yapacak bir şey yok kafa orda artık değişmez dedi. Genelde sola yatıyorum ben de daha rahat ediyorum.Amin amin inşaallah öyle olsunlar da bunlar geçici canım napalım. Benim ikiside kafa asagı ikisi de baskı yapıyor ama sagdaki tam kemiğimde soldaki 3–4 hafta önce döndü ama sagdaki en bastan beri bu pozisyonda sag kasıgımda sancı oluyodu illa oyuzden. Ama suanki sancı bambaşka bugün sagıma yatayım dedim aglayacaktım öyle böyle bi acı değil sola yattım hep ama bir kıpırdanıyor karnımdan delip fırlıcak gibi onlarda haklı bir tane olmak yerine iki tane ortak alan paylasıyor napsınlar sığmıyolardır tabi
İkisi de aynı canım farklı değil.Benzer ilaçlarNidilat yazmışsın öneki mesajda ben onu nidicard okudum hayırlı haberlerle gel inşallah
İyi ya sevindim iyi olmana benm en baştan öyle canım biri makat biri baş değişmez artık benceGünaydın kızlar sağolun hepinizden Allah razı olsun merak etmişsiniz.Biraz daha iyiyim düne göre gece biraz sıkıntılı geçti ama her gecenin bı sabahi oluyo şükür.Buarada benimde bebisler cuma günü kontrol de biri makat gelişti diğer küçük olan baş geliş dedi perinatolog.
Şehir hastanesinden memnun kaldiniz mi? Sizce ikizler için güvenli mıydı? Insan özelde mi olsa devlette mi olsa ikileminde kalıyor maddi acıdan.Kizlar size birsey deyim mi ben sezaryen oldum ama dogum sancisi cektim biliyosunuz. Yalanci sanci mi gercek sanci mi ayirt edemem diye dusunmeyin oyle bi edersiniz ki iciniz rahat olsun yani onlem almak icin vaktiniz oluyor.
İnsallah kuzu vucut sorunlu olunca iste ama dedigin gibi olur insallahÖyle düşünme kuzum gelir Allahın izniyle sen iyi olunca onlara çok daha iyi bakacaksın şu 10 günlük süreç baya sıkıntı oluyor
Ayy insallah canimGünaydın kızlar
yesim35_88 nasıl oldun canım?
Masalim01 sütüm bol bol var de sen elbet gelecek canım
Gecer ve guzel gunler gelir canim meraklanmaGünaydın kızlar sağolun hepinizden Allah razı olsun merak etmişsiniz.Biraz daha iyiyim düne göre gece biraz sıkıntılı geçti ama her gecenin bı sabahi oluyo şükür.Buarada benimde bebisler cuma günü kontrol de biri makat gelişti diğer küçük olan baş geliş dedi perinatolog.
Evet canim memnun kaldim. Gerekli kontroller tahliller yapiliyor seker olcumu yapiliyor bebeklerin,cocuk doktoru geliyor sabahlariŞehir hastanesinden memnun kaldiniz mi? Sizce ikizler için güvenli mıydı? Insan özelde mi olsa devlette mi olsa ikileminde kalıyor maddi acıdan.
Taze anne nasıl gidiyo bebislerle lahana yaprağı buzluğa koy donsun bı saat onu göğsüne kapat canım çok söyleyen var sütü indirdigine dair.İnsallah kuzu vucut sorunlu olunca iste ama dedigin gibi olur insallah
Ayy insallah canim
Gecer ve guzel gunler gelir canim meraklanma
Evet canim memnun kaldim. Gerekli kontroller tahliller yapiliyor seker olcumu yapiliyor bebeklerin,cocuk doktoru geliyor sabahlari
Hadi ya hayırlısı canım napalım artık zaten baya kanala girmişcesine canım acıdı ama belli de olmaz kısmet bakalım yarın kontrolüm var sabah 9da az kaldı bakalım ne dicek doktor inşaallah biraz daha dururlarCanım doktor bana çok çok hareket ederse kanala girmeye çalışıyordur dedi bilgin olsun
Yapcak bişey yok onlar iyi olsunda biraz daha katlancazuzun artık canımBenim de aynı ikisi de baş aşağı. Aynı anlattığın gibi sağından soluma dönerken bile kaşığın acıyor. Doktor olacak ona yapacak bir şey yok kafa orda artık değişmez dedi. Genelde sola yatıyorum ben de daha rahat ediyorum.
İnşAllah canım inşallah kontrolden gelince haber ver bizede benim de yarın saat 3 buçukta randevumHadi ya hayırlısı canım napalım artık zaten baya kanala girmişcesine canım acıdı ama belli de olmaz kısmet bakalım yarın kontrolüm var sabah 9da az kaldı bakalım ne dicek doktor inşaallah biraz daha dururlar
Bize yasaktı canım hala da yasakkizlar sorum biraz özel ama size danişmak akıl almak istedim cinsel birlikteligi kacinci ayda yapmaya basladnz
anladim.cnmBize yasaktı canım hala da yasak
İnşaallah canım veririm sende ver hayırlı haberler alalım inşaallahİnşAllah canım inşallah kontrolden gelince haber ver bizede benim de yarın saat 3 buçukta randevum
kizlar sorum biraz özel ama size danişmak akıl almak istedim cinsel birlikteligi kacinci ayda yapmaya basladnz
anladm cnm ya zaten tam bi birlesmede degil yuzeysel diyeyim bizde korkuyruz acikcasiDoktora sormadım ama bizde ara verdik. Özellikle eşimin isteğiyle.Rahatsız olacağını söyledi. Zaten bende bulantılarımdan dolayı yanıma yaklaşsın istemiyorum. Ama siz doktorunuza sorabilirsiniz. Herkesin durumu farklıdır. Normalde ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli olanları yasaklar diğerlerine izin verir.
Yüzeysel ya da tam birleşme fark etmiyor kadının orgazm olması rahim hareketlerini hızlandırıyor ve her türlü enfeksiyon riski var . Hamilelik değişken bir durum ve kişiye özel doktorunuz karar veriyor genelde yasak . Mesela biz de yasak değildi ama biz etik olarak tercih etmedik. Bir de doktorun uyarısı yapılacaksa kesinlikle prezervatif kullanılması yönünde hem enfeksiyon hem de sperm in rahim hareketlerini tetiklememesi açısından. Sizin için eğer yapmak gibi bir tercihiniz varsa en iyi kararı ve yöntemi doktorunuz verecektiranladm cnm ya zaten tam bi birlesmede degil yuzeysel diyeyim bizde korkuyruz acikcasi