- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.401
Çok geçmiş olsun canım inşallah yoluna girer. Gebelikte olmasını geçtim insanın genel sağlığını da çok etkiliyor tansiyon. Gebelerde dil altı kullanılıyor diye duymuştum sana verdi mi?Nidilat ve alfamet 3 er tane icmemi söyledi doktorum biraz düşmeye başladı canım bedenim çok bitkinkafamı tutamıyorum
Canım benim ya rabbim şifa versinNidilat ve alfamet 3 er tane icmemi söyledi doktorum biraz düşmeye başladı canım bedenim çok bitkinkafamı tutamıyorum
Ayy benim haftam erken yeni yeni hissetmeye başladım sürekli oynasınlar hissedeyim istiyorum ilerde o da rahatsız edecek. Inşallah sağlıkla biraz daha beklesinler seninkiler.Kızlar bugün sağdaki bebeğim çok değişik hareketler yapıyor sıgmadıgından herhalde çok sancım oldu sag tarafımda ve sag kaburgamda sag bacagım komple uyustu ve ağırdı. Şuan bacagımdaki agrı geçti ama hafif sancım devam ediyor hala da çok kıpırdanıyor yaramaz bıraz asagıya ve belime baskı yapmaya başladı hatta birara dk tuttuk geliyolarmı yoksa diye ama düzenli değil sancılar hayırlısıyla atlatırız inşaallah geceyi biraz daha dursunlar inşaallah ya kafasını baya dayadı hissediyorum
Benim de sağdakinin yeri dar. Kafa rahim ağzında ayakları yukarıda kaburga da resmen alttan kafası üstten ayakları batıyor. Ben de çok zorlanıyorum. Oturamiyorum 5 dkkdan fazla sürekli yatar pozisyondayim. Biraz daha dursunlar diye her şeye katlaniyoruz napalim sağlık olsun da.Kızlar bugün sağdaki bebeğim çok değişik hareketler yapıyor sıgmadıgından herhalde çok sancım oldu sag tarafımda ve sag kaburgamda sag bacagım komple uyustu ve ağırdı. Şuan bacagımdaki agrı geçti ama hafif sancım devam ediyor hala da çok kıpırdanıyor yaramaz bıraz asagıya ve belime baskı yapmaya başladı hatta birara dk tuttuk geliyolarmı yoksa diye ama düzenli değil sancılar hayırlısıyla atlatırız inşaallah geceyi biraz daha dursunlar inşaallah ya kafasını baya dayadı hissediyorum
Çok teşekkür ederim yok dil altı gebelikte yasak B grubu tansiyon ilaçları serbest sadece nidilat ve alfamet gibi.Çok geçmiş olsun canım inşallah yoluna girer. Gebelikte olmasını geçtim insanın genel sağlığını da çok etkiliyor tansiyon. Gebelerde dil altı kullanılıyor diye duymuştum sana verdi mi?
Amin canım sağolasınCanım benim ya rabbim şifa versin
Evet canım ilk zaman öyle oluyor su bir haftadır özelllikle cok zorluyor beni artık hareketleri daha güclü oldugu için acıtabiliyor ama olsun oda güzel cok şükür Allah aAyy benim haftam erken yeni yeni hissetmeye başladım sürekli oynasınlar hissedeyim istiyorum ilerde o da rahatsız edecek. Inşallah sağlıkla biraz daha beklesinler seninkiler.
Amin amin inşaallah öyle olsunlar da bunlar geçici canım napalım. Benim ikiside kafa asagı ikisi de baskı yapıyor ama sagdaki tam kemiğimde soldaki 3–4 hafta önce döndü ama sagdaki en bastan beri bu pozisyonda sag kasıgımda sancı oluyodu illa oyuzden. Ama suanki sancı bambaşka bugün sagıma yatayım dedim aglayacaktım öyle böyle bi acı değil sola yattım hep ama bir kıpırdanıyor karnımdan delip fırlıcak gibiBenim de sağdakinin yeri dar. Kafa rahim ağzında ayakları yukarıda kaburga da resmen alttan kafası üstten ayakları batıyor. Ben de çok zorlanıyorum. Oturamiyorum 5 dkkdan fazla sürekli yatar pozisyondayim. Biraz daha dursunlar diye her şeye katlaniyoruz napalim sağlık olsun da.
Nidilat yazmışsın öneki mesajda ben onu nidicard okudumÇok teşekkür ederim yok dil altı gebelikte yasak B grubu tansiyon ilaçları serbest sadece nidilat ve alfamet gibi.
4 hafta durabilseler hafta mükemmel olacak ama yine haftan çok erken değil yine de. Sağlıkla vaktinde gelsinler de her şeye razıyız vallEvet canım ilk zaman öyle oluyor su bir haftadır özelllikle cok zorluyor beni artık hareketleri daha güclü oldugu için acıtabiliyor ama olsun oda güzel cok şükür Allah ainşaallah gönlüm 4hafta daha beklemelerinden yana ama bakalım kısmet artık Allah biliyor
Aynen canım inşaallah dururlar bakalım hepimiz saglıkla alalım inşaallah vaktinde4 hafta durabilseler hafta mükemmel olacak ama yine haftan çok erken değil yine de. Sağlıkla vaktinde gelsinler de her şeye razıyız vall
Kizlar size birsey deyim mi ben sezaryen oldum ama dogum sancisi cektim biliyosunuz. Yalanci sanci mi gercek sanci mi ayirt edemem diye dusunmeyin oyle bi edersiniz ki iciniz rahat olsun yani onlem almak icin vaktiniz oluyor.
Atart Cok sukur zumrem cok sıkıntı cektim ama sukur Rabbim yardim etti.
Kabiz oldular dun hele kiz aglaya aglaya yorgun dustu sarilik baslamis bide p.tesi kontrol var insallah.
Sütüm hic gelmedi gelecek gibi de durmuyor hayirlisiBişey olmaz inşallah bol bol emzir ki geçsin mama da alıyorlar mı, ağırlıklı mama alıyorlarsa mama da kabız yapar derler, Allah şifa versin
Canım doktor bana çok çok hareket ederse kanala girmeye çalışıyordur dedi bilgin olsunKızlar bugün sağdaki bebeğim çok değişik hareketler yapıyor sıgmadıgından herhalde çok sancım oldu sag tarafımda ve sag kaburgamda sag bacagım komple uyustu ve ağırdı. Şuan bacagımdaki agrı geçti ama hafif sancım devam ediyor hala da çok kıpırdanıyor yaramaz bıraz asagıya ve belime baskı yapmaya başladı hatta birara dk tuttuk geliyolarmı yoksa diye ama düzenli değil sancılar hayırlısıyla atlatırız inşaallah geceyi biraz daha dursunlar inşaallah ya kafasını baya dayadı hissediyorum
Öyle düşünme kuzum gelir Allahın izniyle sen iyi olunca onlara çok daha iyi bakacaksın şu 10 günlük süreç baya sıkıntı oluyorSütüm hic gelmedi gelecek gibi de durmuyor hayirlisi