2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bugün sağdaki bebeğim çok değişik hareketler yapıyor sıgmadıgından herhalde çok sancım oldu sag tarafımda ve sag kaburgamda sag bacagım komple uyustu ve ağırdı. Şuan bacagımdaki agrı geçti ama hafif sancım devam ediyor hala da çok kıpırdanıyor yaramaz bıraz asagıya ve belime baskı yapmaya başladı hatta birara dk tuttuk geliyolarmı yoksa diye ama düzenli değil sancılar hayırlısıyla atlatırız inşaallah geceyi biraz daha dursunlar inşaallah ya kafasını baya dayadı hissediyorum

Nidilat ve alfamet 3 er tane icmemi söyledi doktorum biraz düşmeye başladı canım bedenim çok bitkin kafamı tutamıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah yoluna girer. Gebelikte olmasını geçtim insanın genel sağlığını da çok etkiliyor tansiyon. Gebelerde dil altı kullanılıyor diye duymuştum sana verdi mi?

Ayy benim haftam erken yeni yeni hissetmeye başladım sürekli oynasınlar hissedeyim istiyorum ilerde o da rahatsız edecek. Inşallah sağlıkla biraz daha beklesinler seninkiler.

Benim de sağdakinin yeri dar. Kafa rahim ağzında ayakları yukarıda kaburga da resmen alttan kafası üstten ayakları batıyor. Ben de çok zorlanıyorum. Oturamiyorum 5 dkkdan fazla sürekli yatar pozisyondayim. Biraz daha dursunlar diye her şeye katlaniyoruz napalim sağlık olsun da.

Çok geçmiş olsun canım inşallah yoluna girer. Gebelikte olmasını geçtim insanın genel sağlığını da çok etkiliyor tansiyon. Gebelerde dil altı kullanılıyor diye duymuştum sana verdi mi?
Çok teşekkür ederim yok dil altı gebelikte yasak B grubu tansiyon ilaçları serbest sadece nidilat ve alfamet gibi.

Ayy benim haftam erken yeni yeni hissetmeye başladım sürekli oynasınlar hissedeyim istiyorum ilerde o da rahatsız edecek. Inşallah sağlıkla biraz daha beklesinler seninkiler.
Evet canım ilk zaman öyle oluyor su bir haftadır özelllikle cok zorluyor beni artık hareketleri daha güclü oldugu için acıtabiliyor ama olsun oda güzel cok şükür Allah a inşaallah gönlüm 4hafta daha beklemelerinden yana ama bakalım kısmet artık Allah biliyor

Amin amin inşaallah öyle olsunlar da bunlar geçici canım napalım. Benim ikiside kafa asagı ikisi de baskı yapıyor ama sagdaki tam kemiğimde soldaki 3–4 hafta önce döndü ama sagdaki en bastan beri bu pozisyonda sag kasıgımda sancı oluyodu illa oyuzden. Ama suanki sancı bambaşka bugün sagıma yatayım dedim aglayacaktım öyle böyle bi acı değil sola yattım hep ama bir kıpırdanıyor karnımdan delip fırlıcak gibi onlarda haklı bir tane olmak yerine iki tane ortak alan paylasıyor napsınlar sığmıyolardır tabi

4 hafta durabilseler hafta mükemmel olacak ama yine haftan çok erken değil yine de. Sağlıkla vaktinde gelsinler de her şeye razıyız vall

U umudum10 34+6 da yaptım son kontrolde 35+6 da 22 Şubat'ta olacaktım işte sonradan doktor riske atmadı bı hafta önce oldum

yesim35_88 evet biri hep haftası ile uyumluydu ev başlarda diğeri de öyle ama doğumdan son 4 hafta önce fark bı haftaya çıktı ama şükür kilo farkı çok olmadan doğdular

Kizlar size birsey deyim mi ben sezaryen oldum ama dogum sancisi cektim biliyosunuz. Yalanci sanci mi gercek sanci mi ayirt edemem diye dusunmeyin oyle bi edersiniz ki iciniz rahat olsun yani onlem almak icin vaktiniz oluyor.

Kizlar size birsey deyim mi ben sezaryen oldum ama dogum sancisi cektim biliyosunuz. Yalanci sanci mi gercek sanci mi ayirt edemem diye dusunmeyin oyle bi edersiniz ki iciniz rahat olsun yani onlem almak icin vaktiniz oluyor.

Sen hem de ne zamandan beri çektin ki neyse gelmiş geçmiş oldu canım

Bebisler nasıl isimleri ne oldu emmeleri uykuları düzenli mı

Atart Cok sukur zumrem cok sıkıntı cektim ama sukur Rabbim yardim etti.
Kabiz oldular dun hele kiz aglaya aglaya yorgun dustu sarilik baslamis bide p.tesi kontrol var insallah.

Atart Cok sukur zumrem cok sıkıntı cektim ama sukur Rabbim yardim etti.
Kabiz oldular dun hele kiz aglaya aglaya yorgun dustu sarilik baslamis bide p.tesi kontrol var insallah.

Bişey olmaz inşallah bol bol emzir ki geçsin mama da alıyorlar mı, ağırlıklı mama alıyorlarsa mama da kabız yapar derler, Allah şifa versin

Canım doktor bana çok çok hareket ederse kanala girmeye çalışıyordur dedi bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…