- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.361
Annelik duygusu işte canım herkesin duygusallık ve bebeğiyle bağ kurma duygusu farklı.Canm aynı şeyi ben yaşadım.yarim kg fark var aralarında. Biri 67 Gr almış biri 200 Gr. Ben de hep kendimi suçlu yorum onu besleyememisim diyeb
İnşallah teyzesiBiz iyiyiz canım aynı devam... Sen de haklısın tabi ki ama bu haftalarda çok kilo alıyorlar zaten haftaya kadar da baya almış olurlar. Hayırlısı diyelim kuzum
Moralini yuksek, kendini sakin tut ki, tansiyonun hareketlenmesin. Bunu yapmak senin elinde. Soylemek gibi olmuyor tabi ki ama tansiyon hareketliligi etkilemis olabilecefi dusunuluyorsa bunu yapman sart. Hepimiz iyi dusunelim, iyi olsun insallahİnşallah teyzesidediğin gibi olur.
Kızlar merhaba benim günüm moral bozukluğu ve kosturmayla geçti 4 saat kaldık klinikte 2 defa nst ye girdim perinatolog a gittim incelendi kendi doktorum baktı vs.
Kızlarımın arasında fark olmuş kg olarak açılma biri 2222/1860 geldiler .Haftaya c.tesi tekrar gitcem doğuma alacaklar muhtemelen 10 gün içinde.Doktorum içim rahat ciğer geliştirici yaptık kaç kez ama diğer bebek ya strese girdi yer daralinca ya da senin tansiyon probleminden böyle oldu dedi.Hayirlisi bakalım inşallah sagsalim kavuşurum yavrularima.
H Hugul U umudum10 sağolun canım merak etmissiniz.
Akşamdan beri tansiyonum inmedi sabahta ilaçlarıma rağmen öyleydi.Doktorum İzmir'e çağırdı gelecek halim yok dedim en yakın doktora git dedi hastanedeyim doğum servisinde yatıyorum sonuçlara göre sağlarlar sanırım.Nst de sorun yok kızlar iyi şükür doğum doktoru gelip gidiyo sürekli.Moralini yuksek, kendini sakin tut ki, tansiyonun hareketlenmesin. Bunu yapmak senin elinde. Soylemek gibi olmuyor tabi ki ama tansiyon hareketliligi etkilemis olabilecefi dusunuluyorsa bunu yapman sart. Hepimiz iyi dusunelim, iyi olsun insallahHepimze saglikli dogumlar nasip olsun..
Sizin bebisleriniz iyi mi taburcu oldunuz mu?işte insan yine de kendini sucluyoBence kendinizi üzmeyin benimde görünen kilo farkından dolayı erken yaptılar fark çıkmadı doğumda ama önce ben mı yeteri kadar besleyemedim dedim ama benimkiler tek plesanta doğdular tüm besinleri paylastilar ben sürekli bulantılar ile uğraştım bi ara şekerim çıktı diyet yaptım derken çok da İyi yemedim ama bunlarla alakası yok inan, Mart anneleri de de bı arkadaş neredeyse 2 öğün besleniyor yemiyor çok ama bebeği maşallah önde ya da haftası ile uyumlu
Anne olarak her sorumluluğu üstümüze alıyoruz da ilahi kader biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz böyle düşünüp tevekkül etmek gerek
Atlatacaksiniz insallah bunu da bi 15-20 guncuk daha sabredin insallah. Ama saglik acisindan dogmalari daha iyi olacaksa da tum onlemler alindi, Allah onlarin kaderini, yolunu cizdi. Biz naparsak yapalim, ne zaman dogacaklari belliAkşamdan beri tansiyonum inmedi sabahta ilaçlarıma rağmen öyleydi.Doktorum İzmir'e çağırdı gelecek halim yok dedim en yakın doktora git dedi hastanedeyim doğum servisinde yatıyorum sonuçlara göre sağlarlar sanırım.Nst de sorun yok kızlar iyi şükür doğum doktoru gelip gidiyo sürekli.
Herkeste farklı etki işte bende de tansiyon 14.haftada başladı.
İnşallah canım rabbim hangi güne nasip ettiyse o gün dogacaklar artık biz tedbirimizi alalım yeter.Atlatacaksiniz insallah bunu da bi 15-20 guncuk daha sabredin insallah. Ama saglik acisindan dogmalari daha iyi olacaksa da tum onlemler alindi, Allah onlarin kaderini, yolunu cizdi. Biz naparsak yapalim, ne zaman dogacaklari belli
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınAkşamdan beri tansiyonum inmedi sabahta ilaçlarıma rağmen öyleydi.Doktorum İzmir'e çağırdı gelecek halim yok dedim en yakın doktora git dedi hastanedeyim doğum servisinde yatıyorum sonuçlara göre sağlarlar sanırım.Nst de sorun yok kızlar iyi şükür doğum doktoru gelip gidiyo sürekli.
Canım gerçekten bu nasıl bı psikoloji ya bazen diyorum kendine gel diye ama toparlanamiyorum. Tam doğuma yaklaşmışz sütünüz kaçacak Allah korusun. Bugün tup bebek tedavisi yapan doktorumu aradım o da açılan kg farkından ziyade zayıf olan bebekte kalp ritminde sorun çıkarsa büyümesi tamamen durursa ve suyu azalırsa doğum planlanmali diyorKızlar ikizlerin arasındaki farktan lütfen kendinizi sorumlu tutmayın psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi sonuçta aynı şeyi yiyip biri fazla alıyorsa bu sizlik nğr durum değil iyice stres olmayın
Taburcu olduk canim cok sukur. İnan ki sen de sorunsuz bi dogum ve devam sureci gecireceksin hic strese sokma bebeklerini kuzuSenin kilo durumların iyidi bitanem şükür yanındalar.Bizimkiler arayı farkla açmışlar.
Sen ve bebisler nasılsiniz?taburcu oldun mu?
Sağlıkla büyüt canımKizlar pek giremiyorum siteye hakkinizi helal edin sorunlariniza ortak olamiyorum bazen ama sunu soylemek istiyorum ben bi tabak makarna yerim kilo almam sen bi kase corba yersin kilo alirsin. Bebeklerimiz de oyle arada fark olabilir zayif olan daha sagliksiz diye bise yok sakin ha kendinizi uzmeyin ve usg olcumleri inanin yaniltiyor benim oglum denenden fazla kizim az dogdu kilo olarak.
Valla benim de arada fark var sağlık olsun artık yapacak bir şeyim yok kuzum karnımın içinde olanları bilemem çok şükür haftsmız iyi doğarlar sa da inşallah sıkıntı olmayacakCanım gerçekten bu nasıl bı psikoloji ya bazen diyorum kendine gel diye ama toparlanamiyorum. Tam doğuma yaklaşmışz sütünüz kaçacak Allah korusun. Bugün tup bebek tedavisi yapan doktorumu aradım o da açılan kg farkından ziyade zayıf olan bebekte kalp ritminde sorun çıkarsa büyümesi tamamen durursa ve suyu azalırsa doğum planlanmali diyor
Canım nasılsın? İyi olmaya çalış lütfen . Kendini suçlu hissetme sen dikkat ediyorsun tamamen bebekler ile alakalı biri az biri çok kilo alıyor. Benim de birisi hep geriden geliyor son muayene de fark iyice açılmıştı. Ama doktorum bu haftalarda normal dedi. Sen kendini hiç üzme kızlar seni üzmeyecek inanıyorum bunaAkşamdan beri tansiyonum inmedi sabahta ilaçlarıma rağmen öyleydi.Doktorum İzmir'e çağırdı gelecek halim yok dedim en yakın doktora git dedi hastanedeyim doğum servisinde yatıyorum sonuçlara göre sağlarlar sanırım.Nst de sorun yok kızlar iyi şükür doğum doktoru gelip gidiyo sürekli.
Ben de katılıyorum. Benim de hep fark var ama kendimi hiç suçlu görmedim çünkü kendimizle alakalı değil ki bu durum arkadaşlar. Tamamen tıbbi bir durum. Ne yesek ne içsek farketmeyecek bir durum. Keşke elden bir şey gelse yapardık. Tek yapabilecegimiz şey dinlenmek onu da yapıyoruz. İçinizi ferah tutun.Kızlar ikizlerin arasındaki farktan lütfen kendinizi sorumlu tutmayın psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi sonuçta aynı şeyi yiyip biri fazla alıyorsa bu sizlik nğr durum değil iyice stres olmayın
Sağolasın canım öğleden snra taburcu ettiler doktor burda yatınca daha çok stres olursun yakindasin nasılsa hemen gelirsin bişey olursa dedi.Kadinn doğum servisindeyim.Tabi eve geldim hala yüksekÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Ne güzel yavrularınla evindesin.İnsallah dediğin gibi olur canım.[
Taburcu olduk canim cok sukur. İnan ki sen de sorunsuz bi dogum ve devam sureci gecireceksin hic strese sokma bebeklerini kuzu
İnşallah teyzesi dua ediyorum onlarla konusuyorumCanım nasılsın? İyi olmaya çalış lütfen . Kendini suçlu hissetme sen dikkat ediyorsun tamamen bebekler ile alakalı biri az biri çok kilo alıyor. Benim de birisi hep geriden geliyor son muayene de fark iyice açılmıştı. Ama doktorum bu haftalarda normal dedi. Sen kendini hiç üzme kızlar seni üzmeyecek inanıyorum buna
Stres ve yorgunluk etkiliyor tansiyonu. Hastanede olman da iyi . Haftan çok iyi canım endişe etme lütfenSağolasın canım öğleden snra taburcu ettiler doktor burda yatınca daha çok stres olursun yakindasin nasılsa hemen gelirsin bişey olursa dedi.Kadinn doğum servisindeyim.Tabi eve geldim hala yüksekbı yükselince zor iniyo.
Ne güzel yavrularınla evindesin.İnsallah dediğin gibi olur canım.
İnşallah teyzesi dua ediyorum onlarla konusuyorumhaftaya bı mucize olsa.
Tansiyon hala yüksek canım takipteyim sürekli ölçüyorum.Hastanede iğne yaptilar biraz düştü etkisi geçince eski hale döndük.
Tansiyon kac?Sağolasın canım öğleden snra taburcu ettiler doktor burda yatınca daha çok stres olursun yakindasin nasılsa hemen gelirsin bişey olursa dedi.Kadinn doğum servisindeyim.Tabi eve geldim hala yüksekbı yükselince zor iniyo.
Ne güzel yavrularınla evindesin.İnsallah dediğin gibi olur canım.
İnşallah teyzesi dua ediyorum onlarla konusuyorumhaftaya bı mucize olsa.
Tansiyon hala yüksek canım takipteyim sürekli ölçüyorum.Hastanede iğne yaptilar biraz düştü etkisi geçince eski hale döndük.