2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben hiç yaşamadım canım da travazol zararlı dlye biliyorum

Kuzu zorla vurduramıyoruz ki ben kaç defa sordum adam yok diyor benim de aklım kalıyor ama ne yapim ki

Aynen iste cok bir sey de denmiyo. Okuyup okuyup geliyosunuz diyo bide. Insan bir sey soylemeye cekiniyo ki ayni merkezin doktoruydular. Dogumdan konusuyoruz bazen olur da suyun erken gelir baska bi durum olur vs o zaman hastane secmemiz lazim diyo ama gel onlem olsun igne yapalim demio

Senin kiloları nasıl peki canım benimkilerden şuan 290 gram fark var
Ben bu haftaya kadar 3 farklı doktora gidiyordum ( artık sadece birine gideceğim) hepsinde fark da farklıydı 100 gr ile başlıyor 250 ye kadar çıkıyordu
İkisi de gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum doktoruna danışmanda fayda var . Hamile kalmadan önce benim transfer aşamasında olmuştu doktor sirkeli su ile yikamami önermişti
Canım doğru ikiz gebelik her an sürprizlere açık. Tek hamilelikler de öyle ama bu tamamen kader kısmet ve bebeğe bağlı bir durum. Benim iki yeğenim de erken doğdu ilki için doktor risk gördüğü için her önlemi almıştı ciğer geliştirici iğne de yapmıştı ama gel gör ki 34 de doğmasına rağmen iki hafta kuvozde kaldı. Sonraki yeğenim de yine aynı şey olmasın diye alanında daha iyi bir doktora gittik o doktor da kesinlikle karşıyım ciğer geliştirici iğneye demişti tamamen kortizon faydadan çok zarar demişti tabiki doktorların tarzı farklı oluyor birşey diyemiyorsun bekledik mecbur o yeğenim 33 haftasında daha düşük kiloda doğmasına rağmen girmedi kuvoze . Yani demem o ki bence bebekler ne ise o sia etkenler çok da etkilemiyor ve her doktor hastası için en iyisini yapmaya çalışıyor. Yöntemleri farklı oluyor doktorların benim doktor mesela tüp bebek olmasına rağmen bana doğru düzgün progesteron kullandirmadi. Umarım hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız. Ben senin sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Sen de içini ferah tut canım iyi düşünelim iyi olsun

Canım Allah ın izniyle saglıkla alacaksın kucağına artık ikizler için haftan iyi artık herseyi beklicez stres yapma bebeklere geçiyor gerçekten dua et bol bol

Canım Allah ın izniyle saglıkla alacaksın kucağına artık ikizler için haftan iyi artık herseyi beklicez stres yapma bebeklere geçiyor gerçekten dua et bol bol
İnşallah canım benim rabbim hepimize yardım etsin bugün sanki nefesim kesildi ömrümden ömür gitti şuanda da tansiyonum yüksek ne yaptiysak düşmedi doktorum tahmini tansiyon dan dolayı idi zaten.

Son düzenleme:
İnşallah canım hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla vaktinde kavusalim.

İnşallah canım benim rabbim hepimize yardım etsin bugün sanki nefesim kesildi ömrümden ömür gitti şuanda da tansiyonum yüksek ne yaptiysak düşmedi doktorun tahmini tansiyon dan dolayı idi zaten.
Bazen bende yasıyorum nefesim kesiliyor kendimi balkona atıyorum bazende elim ayagım koyveriyo anlayamıyorum. Artık sonlara geldik normal bunlar sende heyecan yaptıgından belki cıkıyor tansiyonun biraz rahat olmaya calıs pozitif düşün Allah ın izniyle artık kurtardılar kendilerini inşaallah küvöze girmesin hiç biri ama girsede iyi olsunlar yeterki Rabbim büyük bırakma kendini tedirgin olduğun anda da doktora git kendini strese sokma hiç

Tamam canım benim sağolasın.
Hepiniz iyiki varsınız.

Canım benim hiç endişe edip kuzularını strese sokma haftan gayet iyi ciğer geliştirici de olmuşsun gerisi Allah’a kalmış

Canım benim hiç endişe edip kuzularını strese sokma haftan gayet iyi ciğer geliştirici de olmuşsun gerisi Allah’a kalmış
İnşallah canım herşey yolunda gider söz konusu evlat olunca insan dayanamiyo malesef.Boyle biseyle karşılaşmak aklima gelmezdi.kızlarım hiç uzmemisti şimdiye kadar.Zayif kalan bebegimi besleyememek çok üzdü beni.Bakalim haftaya netleşir artık hersry.
Sen nasılsın?Yavrularinla

Sende iyiki varsın kuzum hiç tanımadan burda moral bulup birbirimize destek oluyoruz kosulsuz dua ediyoruz birbirimize bu cok degerli gerçekten
Öyle canim ancak birbirimizi anlarız hepimizin yaşadığı çoğu şeyler aynı Allah'ım hepimize yardım etsin sagsalim kavusalim vaktinde.

Biz iyiyiz canım aynı devam... Sen de haklısın tabi ki ama bu haftalarda çok kilo alıyorlar zaten haftaya kadar da baya almış olurlar. Hayırlısı diyelim kuzum

Canm aynı şeyi ben yaşadım.yarim kg fark var aralarında. Biri 67 Gr almış biri 200 Gr. Ben de hep kendimi suçlu yorum onu besleyememisim diyeb

Canm aynı şeyi ben yaşadım.yarim kg fark var aralarında. Biri 67 Gr almış biri 200 Gr. Ben de hep kendimi suçlu yorum onu besleyememisim diyeb
Kendinizi niye sucluyorsunuz ki, vucudun calisma prensibi. Elinizde olarak yapacaginiz bir sey olabilir mi bu. Boyle dusunmeyin. Benim de hepimizin de basina gelebilir. Vucuda, kordondan gecen besine gore aliyorlar sonucta. Bu tamemen sizin disinizda olan bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…