2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nst nasil cikti?

Haftan iyi canım inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar. Benim takip ettiğim ikiz anneler var mesela aralarında bir kilo farkla doğanlar var. Doktorlar bu konuda fikir ayrılığına düşüyorlar. Senin fark çok da değil bence. Hakkında hayırlısı inşallah. Benim en baştan hep fark var en son 242 grdi fark. Bakalım haftaya bizim de artacak mı göreceğiz.

Canım benim ya bizim evde tüm güm temizlik vardı dip bucak temizlendi yardımcı aldım Kk giremedim çok hakkımızda hayırlısı olsun benim de öyle olacak büyük ihtimalle pazartesi günü bakılacak fark ne alemde diye

Benim de öyle canım pazartesi kontrol var belki bağlar bu sefer ciğer geliştirici de olmadım

Aradaki farkta yüzde 20 üstü tehlike canım görüş farklılığın dan ziyade bu bşraz risk almak benim doktorum da risk almaya gerek yok diyor yüzde 20 fark açılırsa

Aradaki farkta yüzde 20 üstü tehlike canım görüş farklılığın dan ziyade bu bşraz risk almak benim doktorum da risk almaya gerek yok diyor yüzde 20 fark açılırsa
Benim doktorum biraz daha rahat sanırım.bu konuda. Bebeğin durumu, suyu,en baştan itibaren gelişimi,kan akisi, haftalık aldığı kilo vs. diğer sorunlar göz.onune alınıyor sanırım. Benim mesela.en.bastan hep.kucuktu birisi hep öyle geldi. Doktor o yüzden normal.goruyor farkı şu.an.

Benim de hep küçüktü ama git gide daha da küçüldü

Sizin kaç çıktı ense ölçümleri. Benim ikizlerden birinin 2.7 çıktı bugün 11+5teyim. Çok endişeleniyorum. 2 hafta sonra ek bulgular varsa nifty testine yönlendirecek
Ölçüm sonucunu söylemedi doktorum daha doğrusu bir rakam belirtmedi . Hiç bir sorun olmadığını söyledi sadece her şey normal dedi

Nst nasil cikti?
Nst de sorun yok canım .ben 28 ve 32. haftalarda ciğer geliştirici iğne oldum bugün ümit hoca içinin çok rahat olduğunu o konuda sıkıntı yaşamayacağız tahminen dedi.Bencd sende ısrar et önlem amaçlı herşey. Canım perinatolog fark oranlarını söyledi.
O fark oranı önemliymiş sağlıklı olsun,canları sağolsun napalim.

Seninle aynı durumdayız canım bizim doğum yakın seninle bebislerin durumu onu gosteriyo

Canım hiç stres yapma Rabbim ne dilerse o oluyor bebişlerin sağlıkla gelsin dünyaya 10 gün bile çok kıymetli onlar için zaten haftan çok iyi hiç dert etme
İnşallah canım benim
Biraz daha kilo alsa çok üzüldüm bugün herşey yolunda giderken böyle şeyle karşılaşmak çok üzdü.

Haftalari cok iyi 10 gun sonrasini dusunursek hic endise etme canim benimkiler 35+0 da dogdular.
İcini ferah tut

Randevu persembe gunu sorucam bu gidisimizde bakalim ne diyecek. Ama benim doktor ongordugu bir risk olmadigi surece yapmiyo sanirim. Bir kac arkadasim daha dogum yapti onda hicbirine yapmadi.

Benim de öyle canım en baştan biri hep küçük.
Benim de hep küçüktü ama git gide daha da küçüldü
Benim de öyle canım ilk zamanlar 3 4 gün fark vardı en son ki muayenede 7 10 gün arası çıktı. Doktorum gebelik haftası ilerledikçe bu normal dedi
İnşallah canım benim
Biraz daha kilo alsa çok üzüldüm bugün herşey yolunda giderken böyle şeyle karşılaşmak çok üzdü.
Yine yolunda canım üzme kendini böyle küçük aksilikler olsun Allah beterinden korusun

Randevu persembe gunu sorucam bu gidisimizde bakalim ne diyecek. Ama benim doktor ongordugu bir risk olmadigi surece yapmiyo sanirim. Bir kac arkadasim daha dogum yapti onda hicbirine yapmadi.
Ben de kaç farklı doktora gidiyordum hiç biri tedbir amaçlı teklif etmedi hep erken doğum riskiniz yok dendi ama tabi ikiz olunca bilemiyoruz her an sürpriz olabilir

Senin kiloları nasıl peki canım benimkilerden şuan 290 gram fark var

Kızlar herkese iyi akşamlar . Akşamdan beri inanılmaz bir kaşıntım var (vajinal) . Muhtemelen mantar enfeksiyonu olmuş gibiyim. Evde zalain ve travazol kremlerim var . 14 haftalık hamileyim. Acaba kullansam mi bilemedin . Siz böyle bir şeyi yaşayıp ilaç kullandınız mi .

Ankara'da bi arkadaş var oğullarına hamile daha c.tesi konuştuk ben ciğer geliştirici oldum deyince işte benim riskim yok herşey yolunda doktorum gerek gormuyo sen de bişey mi çıktı da vurdular falan dedi bende de görünen hiçbir olumsuz durum yoktu iğneleri olurken.
Salı günü o arkadaş bı yazdı kontrol e gitmiş protein çıkmış idrarda ödem biranda artmış acil doğuma almışlar ikiz bebekleri 1550 gram kuvezdelermis.Yani diyeceğim o ki ikiz gebelikte biranda herşey tersine dönebiliyo her türlü önlemi alması lazım hekimin.
Ümit hoca o mantiktaydi,şuan icim çok rahat diyo benim doğumla ilgili.

Haftalari cok iyi 10 gun sonrasini dusunursek hic endise etme canim benimkiler 35+0 da dogdular.
İcini ferah tut
Senin kilo durumların iyidi bitanem şükür yanındalar.Bizimkiler arayı farkla açmışlar.
Sen ve bebisler nasılsiniz?taburcu oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…