2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Fetal dna nifty falan neye göre yaptırıyoruz? Ultrasyona göremi? Doktor derdi heralde bana diyorum 13.hafta gittigimde. Bakıyorum herkes bu testlerden bahsetmiş

Fetal dna nifty falan neye göre yaptırıyoruz? Ultrasyona göremi? Doktor derdi heralde bana diyorum 13.hafta gittigimde. Bakıyorum herkes bu testlerden bahsetmiş
Bazi doktor istiyor, bazisi istemiyor. En dogruya yakin sonuc veren Verifi deniyor. Bazi doktor var fetal dna lar ikizde dogru sonuc vermez diyor, bazisi sart diyor. Ultrasonda sorun olmamasina ragmen ben Verifi yaptirdim doktorum bunu onerdi. soz konusu cocugunuz olunca onerilen her seyi yapiyorsunuz. 10. Hafta sonrasinda yapilaniliyor. Doktorunuz istemediyse uzerinde durmaya gerek yok bence. Ileriki asamalarda saglikli bir sekilde ilerler insallah

NşallBazi doktor istiyor, bazisi istemiyor. En dogruya yakin sonuc veren Verifi deniyor. Bazi doktor var fetal dna lar ikizde dogru sonuc vermez diyor, bazisi sart diyor. Ultrasonda sorun olmamasina ragmen ben Verifi yaptirdim doktorum bunu onerdi. soz konusu cocugunuz olunca onerilen her seyi yapiyorsunuz. 10. Hafta sonrasinda yapilaniliyor. Doktorunuz istemediyse uzerinde durmaya gerek yok bence. Ileriki asamalarda saglikli bir sekilde ilerler insallah
İnşallah canım. Sonucunuz ne çıktı temız cıkmıştır inşallah. Çok merak ettim ozaman direk verifi yi sorayım ne diyecek bakalım. Valla buralarda olmasa haberim olmayacak bu testlerden.

Ense kalınlığı normalin üstü olursa bu testleri istiyorlar. Biz yaptırdık sınıra yakın çıktığı için. Normal olanları da yönlendiriyorlar bilemedim.

Bazi doktor istiyor, bazisi istemiyor. En dogruya yakin sonuc veren Verifi deniyor. Bazi doktor var fetal dna lar ikizde dogru sonuc vermez diyor, bazisi sart diyor. Ultrasonda sorun olmamasina ragmen ben Verifi yaptirdim doktorum bunu onerdi. soz konusu cocugunuz olunca onerilen her seyi yapiyorsunuz. 10. Hafta sonrasinda yapilaniliyor. Doktorunuz istemediyse uzerinde durmaya gerek yok bence. Ileriki asamalarda saglikli bir sekilde ilerler insallah
Benim ikizler için de Dr nifty daha güvenilir dedi. Gittiğim genetik merkezindeki hemşire de verifi ve bu aynı dedi marka farkı gibi düşünün dedi. Bunların genel başlığı fetal dna imiş. Biz de bu sabah fetal dna(nifty) yaptırdık. İnşallah sonuçlar temiz çıkar yaa

Benim ikizler için de Dr nifty daha güvenilir dedi. Gittiğim genetik merkezindeki hemşire de verifi ve bu aynı dedi marka farkı gibi düşünün dedi. Bunların genel başlığı fetal dna imiş. Biz de bu sabah fetal dna(nifty) yaptırdık. İnşallah sonuçlar temiz çıkar yaa
Demek istedigim doktora gore degisiyor. Hangisi kimle calisiyor yuksek komisyon aliyorsa en iyi o gibi ama ben kendim de arastirdim. Verifi biraz daha one cikiyor. Ama tabi ki doktorun calistigi marka en iyisi 😉

İnşallah canım. Sonucunuz ne çıktı temız cıkmıştır inşallah. Çok merak ettim ozaman direk verifi yi sorayım ne diyecek bakalım. Valla buralarda olmasa haberim olmayacak bu testlerden.o
Bizim sonuclar sukur temiz cikti. Cinsiyette belirliyor ama ikisi de erkekse en az biri erkek diyebiliyor. Y kromozomu tariyor sadece. Y bulamazsa ikisi de kiz demektir

Kızlar merhaba benim günüm moral bozukluğu ve kosturmayla geçti 4 saat kaldık klinikte 2 defa nst ye girdim perinatolog a gittim incelendi kendi doktorum baktı vs.
Kızlarımın arasında fark olmuş kg olarak açılma biri 2222/1860 geldiler .Haftaya c.tesi tekrar gitcem doğuma alacaklar muhtemelen 10 gün içinde.Doktorum içim rahat ciğer geliştirici yaptık kaç kez ama diğer bebek ya strese girdi yer daralinca ya da senin tansiyon probleminden böyle oldu dedi.Hayirlisi bakalım inşallah sagsalim kavuşurum yavrularima.😔
H Hugul U umudum10 sağolun canım merak etmissiniz.

Kızlar merhaba benim günüm moral bozukluğu ve kosturmayla geçti 4 saat kaldık klinikte 2 defa nst ye girdim perinatolog a gittim incelendi kendi doktorum baktı vs.
Kızlarımın arasında fark olmuş kg olarak açılma biri 2222/1860 geldiler .Haftaya c.tesi tekrar gitcem doğuma alacaklar muhtemelen 10 gün içinde.Doktorum içim rahat ciğer geliştirici yaptık kaç kez ama diğer bebek ya strese girdi yer daralinca ya da senin tansiyon probleminden böyle oldu dedi.Hayirlisi bakalım inşallah sagsalim kavuşurum yavrularima.😔
Canım hiç stres yapma Rabbim ne dilerse o oluyor bebişlerin sağlıkla gelsin dünyaya 10 gün bile çok kıymetli onlar için zaten haftan çok iyi hiç dert etme

Canım bütün gün aklım sende kaldı. İçime doğdu demek ki. 🙁 hiç merak etme haftan çok iyi sağlıkla alacaksın kucağına. Sonlara doğru oluyor böyle sıkıntılar Allah beterinden korusun hiç karartma kendini içini ferah tut sağlıkla alacaksın kızlarını inşallah 😍

Hic moralini bozma 10 gun sonra nerden baksan 36 haftalik olacak zaten. Insallah bu arada artarlar da. Bence hic sorun olmayacak kilodansa organ gelisimi onemli sen onu guzelce beslersin. Alinacak onlemlerin hepsini aldiniz zaten. Ben daha hic ciger gelistirici olmadim doktorum adini bile anmiyor, nst ye bile girmedim hic. Hic moral bozma. Sen strese girersen daha cok etkilenirler. Bol kalsiyum ve protein agirlikli beslen.

X