2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ben de aşırı kaşıntı sebebiyle doktora gidiyorum gebelik kolestazı mi oldum acaba kaşinmadik yerim kalmadı. Gece uyuyamadım. Bu hafta çok şikayetim oldu Allah hayırlısını versin inşallah dogurmam bı hafta daha

Geçmiş olsun canım koleztaz ilerlediyse beklemiyo doktorlar haftan iyi korkma

Masalim01 ah canım benim gözün aydın kuzucuklarıma maşallahhh onlar çok güçlüler annesi Emmede biraz zorlanacaklar ama sakın pes etme kuzum benim kız daha zayıftı diye az emiyordu bırakıyordu ama hiç pes etmedim şimdi maşallahı var. Senin moralin çok önemli onlar için

Bu ara bol bol teyze oluyoruz. Herşeyleri yazın buraya güzel anneler. İlerleyen zamanda çok ihtiyacımız olacak sizin bilgi birikimlerinize.

Masalim01 Çok şükür bebişleri verene Çok şükür sağlıklı olmalarına. Hayırlı, sağlıklı olun, olsunlar Darısı sırası gelenlerin başına. Zamanında inşallah.

Geçmiş olsun canım ya gelince yaz bize
Canım karaciğer enzim testi istedi onu vericem sorun çıkmazsw iyi çıkarsa sıkıntı bu arada bebeklerin arası yarım kilo olmuş. Böyle giderse 37 ye kadar beklerim ama açılırsa bekleyemeyiz dedi moralim iyice sıfır bı yavrum 60 gram almış diğeri nerdeyse 200

Benim de bir dahaki gidişe kesin öyle olur canım kız çok az alıyor benim de kaç oldular şimdi

Mamada biberona geçtin mi canım. Geçtiysen meme reddi oluyor mu?

Kaç gram aliyosun canım
400 gramlık alıyorum kuzum
Mamada biberona geçtin mi canım. Geçtiysen meme reddi oluyor mu?
Geçtim canım 2 gün önce. Doktor da 1 aylık olunca geçeriz demişti zaten. Çok şükür olmadı henüz ama tabi ilk doğduklarında verseydim olabilirdi özellikle kızımda zaten ememiyordu tam anlamıyla biberona alışırdı diye düşünüyorum. Avent in biberonu kullanıyorum akışı hızlı değil biraz zorluyorlar almak için meme gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…