-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.141
Geçmiş olsun canım koleztaz ilerlediyse beklemiyo doktorlar haftan iyi korkmaKızlar ben de aşırı kaşıntı sebebiyle doktora gidiyorum gebelik kolestazı mi oldum acaba kaşinmadik yerim kalmadı. Gece uyuyamadım. Bu hafta çok şikayetim oldu Allah hayırlısını versin inşallah dogurmam bı hafta daha
Senin bebisler kizmiydi canımGunaydin kizlar hepinize tesekkurlerbebeklerimiz kucuk ama cok guclu bunu hic unutmayin. Cok sanci cektim ama sukur bugunleri gosterene
Biri kiz biri erkek teyzesiSenin bebisler kizmiydi canım
Canım kiloları ultrason a göre mi çıktı?Biri kiz biri erkek teyzesi
Maşallah kuzulara sağlıklı güzel ömürleri olsunBiri kiz biri erkek teyzesi
Anneleri gibi güçlü onlardaGunaydin kizlar hepinize tesekkurlerbebeklerimiz kucuk ama cok guclu bunu hic unutmayin. Cok sanci cektim ama sukur bugunleri gosterene
Geçmiş olsun canım ya gelince yaz bizeKızlar ben de aşırı kaşıntı sebebiyle doktora gidiyorum gebelik kolestazı mi oldum acaba kaşinmadik yerim kalmadı. Gece uyuyamadım. Bu hafta çok şikayetim oldu Allah hayırlısını versin inşallah dogurmam bı hafta daha
Canım ilk haftalarda 10 gün gidiyordu sadece gece verdiğim için. Şimdi 6 gün filanCanım mama ne kadar gidiyor assa yukarı bı kutusu kaç gün
Bakayım ben de canımCanım instgramda emzirme danışmanlığı diye bir sayfa var önerdiği çaydan çok memnunlar bir bakın istersenz özlemcim sende bi bakarsn
Kaç gram aliyosun canımCanım ilk haftalarda 10 gün gidiyordu sadece gece verdiğim için. Şimdi 6 gün filan
Bakayım ben de canım
Canım karaciğer enzim testi istedi onu vericem sorun çıkmazsw iyi çıkarsa sıkıntıGeçmiş olsun canım ya gelince yaz bize
Benim de bir dahaki gidişe kesin öyle olur canım kız çok az alıyor benim deCanım karaciğer enzim testi istedi onu vericem sorun çıkmazsw iyi çıkarsa sıkıntıbu arada bebeklerin arası yarım kilo olmuş. Böyle giderse 37 ye kadar beklerim ama açılırsa bekleyemeyiz dedi moralim iyice sıfır bı yavrum 60 gram almış diğeri nerdeyse 200
Mamada biberona geçtin mi canım. Geçtiysen meme reddi oluyor mu?Masalim01 ah canım benim gözün aydın kuzucuklarıma maşallahhh onlar çok güçlüler annesi Emmede biraz zorlanacaklar ama sakın pes etme kuzum benim kız daha zayıftı diye az emiyordu bırakıyordu ama hiç pes etmedim şimdi maşallahı var. Senin moralin çok önemli onlar için
2047 ve 2550 canm 4 günde böyle olmuşBenim de bir dahaki gidişe kesin öyle olur canım kız çok az alıyor benim dekaç oldular şimdi
400 gramlık alıyorum kuzumKaç gram aliyosun canım
Geçtim canım 2 gün önce. Doktor da 1 aylık olunca geçeriz demişti zaten. Çok şükür olmadı henüz ama tabi ilk doğduklarında verseydim olabilirdi özellikle kızımda zaten ememiyordu tam anlamıyla biberona alışırdı diye düşünüyorum. Avent in biberonu kullanıyorum akışı hızlı değil biraz zorluyorlar almak için meme gibiMamada biberona geçtin mi canım. Geçtiysen meme reddi oluyor mu?
4 günde canım böyle olması belki ölçüm hatasıdır2047 ve 2550 canm 4 günde böyle olmuş