- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.121
Amin inşaAllahAllah diğerine sağlık versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaAllahAllah diğerine sağlık versin canım
Kuzum belli olmuyor dün gece iyilerdi mesela ama bazen 1.5 saatte bir bile uyanıyorlar. Şimdi mamasını değiştirdik aptamildi sma geçtik ve memeyle doymuyorlar anladım onu. Önceden gece veriyordum sadece şimdi ise bir öğün meme bir öğün mama yaptım daha iyi uyuyorlar
Cumartesi tam bir ay olacak canım 35+3de yapmıştım
Haklısın kuzum son durum ne? Seni bu kadar zorluyorlarsa alırlar zaten
Canım ben 1 hafta sonra iyi olmuştum. Tabi kesi yerim hala şiş ve hissiz o zamanda öyleydi
Çok mutlu oldum sağlıkla büyütün inşKizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Oh be şükür dedim. Kaç gündür takıp ediyordum ne oldu acaba diye.Kizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Canım hayırlı olsun Analı babalı büyüsünlerKizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Canım instgramda emzirme danışmanlığı diye bir sayfa var önerdiği çaydan çok memnunlar bir bakın istersenz özlemcim sende bi bakarsnincikartanesi canım süt için sana tavsiyem bol bol dereotu ye ama salataya filan katma direk demetten kopar kopar ye benim çok artırdı sütümü. Bi de boza çok iyi geliyor
Aaa hadi gözün aydın canım.Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin. Ayrıntıları bekliyoruz.Kizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Ayy ne güzel kuvoze görmediler o zaman maşallah. Kaç kilo doğdu miniklerCok sukur kizlar hepiniz sagolun darisi sizlere insallah vakitli dogumlar yanimdalar sukur teyzeleri ben de iyiyim
Oyyy maşallah yavrulara gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrularını çok şükür sagsalim kavuştunuz.Cok sukur kizlar hepiniz sagolun darisi sizlere insallah vakitli dogumlar yanimdalar sukur teyzeleri ben de iyiyim
Gozunuz aydinn. Hem acilariniz bitti, hem bebisleriniz yaninizda. Insallah taburcu olun biran once. Omurlu olsun bebisler.Cok sukur kizlar hepiniz sagolun darisi sizlere insallah vakitli dogumlar yanimdalar sukur teyzeleri ben de iyiyim
Cok sukur girmediler canim biri 2500 biri 2200Ayy ne güzel kuvoze görmediler o zaman maşallah. Kaç kilo doğdu minikler
Amin canim sizler de saglikla kavusun insallahOyyy maşallah yavrulara gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrularını çok şükür sagsalim kavuştunuz.
Aminn canim insallahGozunuz aydinn. Hem acilariniz bitti, hem bebisleriniz yaninizda. Insallah taburcu olun biran once. Omurlu olsun bebisler.
Canım çook şükür gözün aydınKizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Kizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüsünler inşallah. Acıların bitti çok şükürCok sukur kizlar hepiniz sagolun darisi sizlere insallah vakitli dogumlar yanimdalar sukur teyzeleri ben de iyiyim
Dedim bundan ses çıkmadı sanırım doğurdu çok şükür ya kurtuldun canım çok çektin sonu güzel oldu bin şükürKizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Seni merak ettim senden haber varmı diye girmiştim çok sevindim canım doğum yapmana daha fazla vucudu yormaya gerek yoktu zaten yaşları uzun bahtları açık olsunKizlar ben dogum yaptim cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Çok sağol cnm bi bakayım onadaCanım instgramda emzirme danışmanlığı diye bir sayfa var önerdiği çaydan çok memnunlar bir bakın istersenz özlemcim sende bi bakarsn
Sağlıcakla kucağına al canımEvet yaa yarın büyük gün bizim için. Çok şükür. Bugün covit testimi yaptırdım. Çantalara son kez bakacağım. incikartanesi arkadaşın tavsiyesiyle biraz daha kıyafet ve mendil ekleyeceğim. Akşam arabaya eşyaları yerleştirip bekliyeceğiz güzel teyzesi..
Maşallah canım kuvoze girmemelerine coook sevindim.bize umut oldunCok sukur girmediler canim biri 2500 biri 2200
Amin canim sizler de saglikla kavusun insallah
Aminn canim insallah