2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım mama ne kadar gidiyor assa yukarı bı kutusu kaç gün 😀
Kuzum belli olmuyor dün gece iyilerdi mesela ama bazen 1.5 saatte bir bile uyanıyorlar. Şimdi mamasını değiştirdik aptamildi sma geçtik ve memeyle doymuyorlar anladım onu. Önceden gece veriyordum sadece şimdi ise bir öğün meme bir öğün mama yaptım daha iyi uyuyorlar

Cumartesi tam bir ay olacak canım 35+3de yapmıştım 🤗

Haklısın kuzum son durum ne? Seni bu kadar zorluyorlarsa alırlar zaten

Canım ben 1 hafta sonra iyi olmuştum. Tabi kesi yerim hala şiş ve hissiz o zamanda öyleydi

incikartanesi incikartanesi canım süt için sana tavsiyem bol bol dereotu ye ama salataya filan katma direk demetten kopar kopar ye benim çok artırdı sütümü. Bi de boza çok iyi geliyor
Canım instgramda emzirme danışmanlığı diye bir sayfa var önerdiği çaydan çok memnunlar bir bakın istersenz özlemcim sende bi bakarsn

Ayy ne güzel kuvoze görmediler o zaman maşallah. Kaç kilo doğdu minikler
Cok sukur girmediler canim biri 2500 biri 2200 🙏
Oyyy maşallah yavrulara gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrularını çok şükür sagsalim kavuştunuz.🥰
Amin canim sizler de saglikla kavusun insallah 🙏
Gozunuz aydinn. Hem acilariniz bitti, hem bebisleriniz yaninizda. Insallah taburcu olun biran once. Omurlu olsun bebisler. 🙏🏻
Aminn canim insallah 😘

Kizlar ben dogum yaptim 🌸 cok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size 😘
Seni merak ettim senden haber varmı diye girmiştim çok sevindim canım doğum yapmana daha fazla vucudu yormaya gerek yoktu zaten yaşları uzun bahtları açık olsun 😊
Canım instgramda emzirme danışmanlığı diye bir sayfa var önerdiği çaydan çok memnunlar bir bakın istersenz özlemcim sende bi bakarsn
Çok sağol cnm bi bakayım onada

X