2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

400 gramlık alıyorum kuzum

Geçtim canım 2 gün önce. Doktor da 1 aylık olunca geçeriz demişti zaten. Çok şükür olmadı henüz ama tabi ilk doğduklarında verseydim olabilirdi özellikle kızımda zaten ememiyordu tam anlamıyla biberona alışırdı diye düşünüyorum. Avent in biberonu kullanıyorum akışı hızlı değil biraz zorluyorlar almak için meme gibi
Avent anne gögsüne en yakın olan canım çocuklar sert olunca çaba sarf ediyor ondan memeyi bırakmıyor

Canım kiloları ultrason a göre mi çıktı?
İkisi de 1300 civari demisti canim cok yanilma payi olmadi
Maşallah kuzulara sağlıklı güzel ömürleri olsun💙❤️
Sagol kuzu🌸
Anneleri gibi güçlü onlarda 😀🙌😍
Aferin bebiklere 😍
Masalim01 Masalim01 ah canım benim gözün aydın 🥰 kuzucuklarıma maşallahhh 🥰🥰 onlar çok güçlüler annesi 🙏🏻 Emmede biraz zorlanacaklar ama sakın pes etme kuzum benim kız daha zayıftı diye az emiyordu bırakıyordu ama hiç pes etmedim şimdi maşallahı var. Senin moralin çok önemli onlar için❤️
Emzirme cabalarimiz tam gaz devam 😂
Bu ara bol bol teyze oluyoruz. Herşeyleri yazın buraya güzel anneler. İlerleyen zamanda çok ihtiyacımız olacak sizin bilgi birikimlerinize.

Masalim01 Masalim01 Çok şükür bebişleri verene 🤲 Çok şükür sağlıklı olmalarına. 🤲 Hayırlı, sağlıklı olun, olsunlar 🥰 Darısı sırası gelenlerin başına. Zamanında inşallah.
Darisi hepinize insallah vakti gelince 😍

400 gramlık alıyorum kuzum

Geçtim canım 2 gün önce. Doktor da 1 aylık olunca geçeriz demişti zaten. Çok şükür olmadı henüz ama tabi ilk doğduklarında verseydim olabilirdi özellikle kızımda zaten ememiyordu tam anlamıyla biberona alışırdı diye düşünüyorum. Avent in biberonu kullanıyorum akışı hızlı değil biraz zorluyorlar almak için meme gibi
Canım ilk etapta mama verirken neyle verdin kaşıklamı

Ay bize dun hemsire biberonla verin dedi digeri bugun gelip olmaz meme reddi yapar dedi hemsire resmen yanlis yonlendirdi canim kasik ya da kasik biberon oneriyolar. Asli da kasik biberonla verdi diye hatirliyorum 😘
Canım bu tarz şeyler tamamen göreceli ve bebeğe göre değişiyor hemşire yönlendirmesi ile değil sen kendi araştırmana ve bebeklerine göre karar ver

Denizcern den haber yok 🙄 napti acaba 🤗
Sayfanın anneleri çoğaldı,hamisleri azaldı gibi sanki.
M Muallimezzz ve bende sanırım doğum sırası 🥰 günler geçse biran önce.

Denizcern den haber yok 🙄 napti acaba 🤗
Sayfanın anneleri çoğaldı,hamisleri azaldı gibi sanki.
M Muallimezzz ve bende sanırım doğum sırası 🥰 günler geçse biran önce.
Ben de merak ettim canım inşallah iyidir .
Sorma kuzum ya ben de bu zamana kadar çok rahattım şimdi heyecan başladı. Yarın doktora gideceğim yine nst ye bağlayacak galiba bu defa

Ben de merak ettim canım inşallah iyidir .
Sorma kuzum ya ben de bu zamana kadar çok rahattım şimdi heyecan başladı. Yarın doktora gideceğim yine nst ye bağlayacak galiba bu defa
Hayırlı haberle dön inşallah canım
Benimde cuma kontrol.29 dan itibaren hep girdim nst ye.🤗randevumdan 40 dk önce çağırdılar 😂nst uzun suruyo diye

Canım karaciğer enzim testi istedi onu vericem sorun çıkmazsw iyi çıkarsa sıkıntı :KK43: bu arada bebeklerin arası yarım kilo olmuş. Böyle giderse 37 ye kadar beklerim ama açılırsa bekleyemeyiz dedi moralim iyice sıfır bı yavrum 60 gram almış diğeri nerdeyse 200 😔

Ya benim de öyle görünüyordu ama 35 de alındılar normalde 36 yi görecektik ..

Sızın çift yumurta çift plesanta mı inşallah gönlünüze hayrıniza göre olsun

Masalim01 Masalim01 ah canım benim gözün aydın 🥰 kuzucuklarıma maşallahhh 🥰🥰 onlar çok güçlüler annesi 🙏🏻 Emmede biraz zorlanacaklar ama sakın pes etme kuzum benim kız daha zayıftı diye az emiyordu bırakıyordu ama hiç pes etmedim şimdi maşallahı var. Senin moralin çok önemli onlar için❤️

Çanim küçüğü ne kadar sürede emme refleksi geliştirdi benim 200 Gr fazla doğan şuan serviste dünden beri şırınga ile besliyoruz bugün de bikac sn meme tuttu bıraktı yarın falan 2 beslenme seansında da 5 dk meme tutturmami istediler

Masalim01 Masalim01 zümzüm nasılsınız bugün mü çıkıyorsunuz ağrılarını ne durumda ben seni çift kiZ sanıyordum ama biri erkekmis😍 ömürleri uzun olsun

Bu arada yenidoğan full kız döktor gülerek kızlar hayatı çok seviyor diye bu kadar güçlü sarılıyorlar falan diyor 😃

X